הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלן בסוף סייקל של אנטט

• פותח/ת השרשור Pete
  • פורסם בתאריך

Pete

משתמש מתחיל
3
1
נק' מוניטין:
1
3
1
שלום לכל חברי הפורום.
אני מסיים סייקל של 10 שבועות אנטט לפי ההספר (אם פרגניל מהשבוע השלישי). עליתי יותר מ11 קילו במשקל, הוספתי 25-35% בנתוני הכח.
אני בשבועיים האחרונים. הכל טוב ויפה ואפילו מצויין מבחינת התוצאות חוץ מעלייה פתאומית באחוזי שומן בימים האחרונים.
הכל פתאום מתחיל להתנפח בכל הגוף כולל הפנים כמו בצק עלים . לא הרגשתי את תופעות הלוואי הרגילות חוץ מחצ'קון אחד.

השאלה שלי היא:
האם אפשר\ כדאי להשתמש בקלן בשבועיים האחרונים בסייקל בנוסף לאנטט בכדי להוריד את אחוז השומן או שכדאי לסיים את הסייקל ולעשות סייקל חיטוב אחרי כמה חודשים?

הורדת אחוזי שומן, תוך כדי שאתה בעודף קלורי - לא תקרה.
לא קלן, ולא אף חומר אחר, יעזור לך.
כדי להוריד אחוז שומן, צריך לאכול בהתאם.

באם מדובר בנוזלים, אזי הם ירדו כשתסיים את הסייקל.

יש כאלו שממליצים לקחת קלן בזמן ה-PCT, כדי לא לקבל "ריבאונד" של שומן, ולאפשר גם התמדה בתפריט קלורי די גבוה, כמעט זהה לזה שהיה נהוג בסייקל.

אני, אישית, לא הכי מאמין ומעדיף זאת מ-2 סיבות:
1. הגורם המרכזי לשמירת הישגים מהסייקל היא התזונה המותאמת, לצד אימונים עצימים (והורדת הנפח בהדרגה) תוך שמירה על מנוחה ושינה מספקת.
2. לקלן תופעות לוואי, שלעיתים לא יהיו הכי נוחות להתמודדות, כמו רעידות קלות בידיים, יובש בפה ובאף.
3. הקלן פוגע ביכולת הגוף לשמור על רמות גליקוגן אידיאליות בשריר, מה שעשוי להוביל לפגיעה מעטה בויזואליות החיצונית, ומכך לרושם המוטעה שאיבדת שריר בתום הסייקל (סתם כניסה לחרדות של איבוד מאסת שריר, העלולות להוביל לאכילה מוגזמת וצבירת שומן).

נערך לאחרונה:
שלום לכל חברי הפורום.
אני מסיים סייקל של 10 שבועות אנטט לפי ההספר (אם פרגניל מהשבוע השלישי). עליתי יותר מ11 קילו במשקל, הוספתי 25-35% בנתוני הכח.
אני בשבועיים האחרונים. הכל טוב ויפה ואפילו מצויין מבחינת התוצאות חוץ מעלייה פתאומית באחוזי שומן בימים האחרונים.
הכל פתאום מתחיל להתנפח בכל הגוף כולל הפנים כמו בצק עלים . לא הרגשתי את תופעות הלוואי הרגילות חוץ מחצ'קון אחד.

השאלה שלי היא:
האם אפשר\ כדאי להשתמש בקלן בשבועיים האחרונים בסייקל בנוסף לאנטט בכדי להוריד את אחוז השומן או שכדאי לסיים את הסייקל ולעשות סייקל חיטוב אחרי כמה חודשים?
שמע לא הגיוני מה שכתבת , איך עלית יותר מ11 קילו רק מאנטט , אני מניח שזה טסט מבית מרקחת ?

מה ההתפלאות ? שאלתי שאלה בסך הכל
הכל עניין של קלוריות, בלי קשר לחומרים.
אפשר לעלות טבעי 30 קילו בחודשיים. אז מה?
השאלה המוזרה וחסרת הביסוס הזו "איך עלית X רק מ-Y" מוטעת מהשורש.

לקחת רק טסט? בלי אוראליים?
אפשר לדעת של איזו חברה? או שאסור לפרסם כאן?
מותר בהחלט לרשום איזו חברה, וייטב אם יביע חוות דעת אובייקטיבית וריאלית, למען השכלתם של יתר חברי הפורום

• פותח/ת השרשור
שמע לא הגיוני מה שכתבת , איך עלית יותר מ11 קילו רק מאנטט , אני מניח שזה טסט מבית מרקחת ?

אתה די צודק. הטסט רפואי של אלפא פארמה.
מן הסתם אחוז מסויים זה נוזלים ולצערי כנראה גם שומן, את זה נדע לקראת הסוף.
כמו שכתבתי לפני, תופעות לוואי כמעט לא הרגשתי. וההשפעה כמו שכתוב בספרות, עליה במסה, כח, חשק וכו'
הורדת אחוזי שומן, תוך כדי שאתה בעודף קלורי - לא תקרה.
לא קלן, ולא אף חומר אחר, יעזור לך.
כדי להוריד אחוז שומן, צריך לאכול בהתאם.

באם מדובר בנוזלים, אזי הם ירדו כשתסיים את הסייקל.

יש כאלו שממליצים לקחת קלן בזמן ה-PCT, כדי לא לקבל "ריבאונד" של שומן, ולאפשר גם התמדה בתפריט קלורי די גבוה, כמעט זהה לזה שהיה נהוג בסייקל.

אני, אישית, לא הכי מאמין ומעדיף זאת מ-2 סיבות:
1. הגורם המרכזי לשמירת הישגים מהסייקל היא התזונה המותאמת, לצד אימונים עצימים (והורדת הנפח בהדרגה) תוך שמירה על מנוחה ושינה מספקת.
2. לקלן תופעות לוואי, שלעיתים לא יהיו הכי נוחות להתמודדות, כמו רעידות קלות בידיים, יובש בפה ובאף.
3. הקלן פוגע ביכולת הגוף לשמור על רמות גליקוגן אידיאליות בשריר, מה שעשוי להוביל לפגיעה מעטה בויזואליות החיצונית, ומכך לרושם המוטעה שאיבדת שריר בתום הסייקל (סתם כניסה לחרדות של איבוד מאסת שריר, העלולות להוביל לאכילה מוגזמת וצבירת שומן).

תודה על התשובה.
אם אתחיל לקחת קלן אז במובן ארד בכמות הקלוריות.
חוץ מתופעות הלוואי הרגילות של הקלן יכולות להופיע תופעות בלתי צפויות בגלל שילוב עם הטסט?

אתה די צודק. הטסט רפואי של אלפא פארמה.
מן הסתם אחוז מסויים זה נוזלים ולצערי כנראה גם שומן, את זה נדע לקראת הסוף.
כמו שכתבתי לפני, תופעות לוואי כמעט לא הרגשתי. וההשפעה כמו שכתוב בספרות, עליה במסה, כח, חשק וכו'

תודה על התשובה.
אם אתחיל לקחת קלן אז במובן ארד בכמות הקלוריות.
חוץ מתופעות הלוואי הרגילות של הקלן יכולות להופיע תופעות בלתי צפויות בגלל שילוב עם הטסט?
לא ידוע על אקסטרה תופעות עם שימוש ב-AAS במקביל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית