הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ביקורת תוכנית AB

• פותח/ת השרשור Cube
  • פורסם בתאריך

Cube

משתמש מתחיל
107
6
נק' מוניטין:
6
107
6
אהלן,

אני מתאמן 6 וחצי חודשים במשקל 79 על 1.79 שלוש פעמים בשבוע.

אני תקוע בזמן האחרון על המשקל עבודה שלי ולא מצליח להתקדם במשקלים למרות שיש שיפור משמעותי במסה. אני תקוע במיוחד על הבנץ שלי - 55 קילו. כשהתחלתי להתאמן הייתי עושה על מוט ריק.
אני מצרף תמונה לביקורת.

הנה התכנית שלי. חשוב לי לציין שאני מכיר יחסית את הגוף שלי ומתאים לי יחסית הרבה סטים לשריר. בנוסף, הרגליים שלי ממש גדולות ואני לא מעוניין להגדיל אותם ולכן בתור אימון רגליים המטרה היא רק לשמר את המצב הקיים.

A
רגליים, חזה, יד אחורית
מכרעיים 4*8
בנץ פרס 5*8-6
פרפר 3*8
מקבילים רחב 3*6
לחיצת חזה במכונה 2*14
לחיצה צרפתית 3*8
תרגיל יד אחורית בכבלים 4*10

B
גב,כתפיים, יד קדמית
פולי עליון 4*8
חתירה לגב תחתון 4*10
צין אפס 2*6
אוברהד פרס 3*8
לחיצת כתפיים סגנון ארלונד 3*8
הרמת מוט עם משקל מתחתית הבטן לצוואר 3*8
כפיפת מרפקים 3*10
פטישים 3*10

דרך אגב, כמה א"ש אני לדעתכם?

קבצים מצורפים

• 2015-12-24 19.15.09.jpg
    2015-12-24 19.15.09.jpg
    KB 50.9 · צפיות: 175
בהחלט יש, עבודה בסגנון ה20 חזרות לסט תיצור היפרטרופיה סרקופלזמית בעיקר
אין אחד ללא השני אך יש את היכולת לתת דגש גדול מאוד באופן ניכר על אחד מהם

• פותח/ת השרשור
מניסיון שלי ושל המון אנשים בחדר כושר שאני מכיר לחיצה צרפתית עושה רע למרפק. עדיף פשיטת מרפקים מעל הראש לפי דעתי.
דדליפט יתן לך עומס גבוה מידי על הגב אם תשים משקל גבוה מידי, למה אתה לא אומר את זה על לחיצת חזה או סקוואט, גם שם העומסים גבוהים מאוד.
אין לך צורך בטווח לחיצות גבוה כי החזה שלך ישתפר כמעט מכל סוג עבודה מפני שאתה מתחיל. אז תנצל את זה לכח ותעבוד לינארי.
המלצה שלי? תלמד במשך חודש את תרגילי הבסיס אצל מאמן איכותי, תתחיל SS, תגיע ל100 קילו SQ ו150 DL (ממוצע) ואפילו יותר. תסיים אותה אחרי מספר הריסטים המומלץ כשאתה שוקל לפחות עוד עשר קילו בעקבות התזונה שצריך בה ותחתוך את המשקלים ואז תתחיל לעבוד על טווחי חזרות וגירוי שריר והיפרטרופיה מיופיברילית או סרקופלאזמית וכו וכו וכו

אני יודע ש ss היא תוכנית טובה אבל מה ההבדל בין ss לתכנית שלי בתוספת סקווט ודדליפט?

SS אחלה תוכנית אבל לא מתאימה לכולם.

כל תוכנית שתשלב את תרגילי הבסיס , ותתקדם בה בצורה בטוחה אך מספייק מהר היא טובה.

אבל מה שאתה כתבת זה לא זה .

כשאני התחלתי להתאמן , התאמנתי בחד"כ ללא כלוב , שמתי את המוט על המתקן של המקבילים .
ולאחר מכן עברתי חדר כושר.

תתחיל לקרוא על התחום ולהבין יותר , אף אחד לא יבנה לך תוכנית אימון שתתאים אליך ספציפית ולמגבלות שלך , זה עולה כסף ומזה אנשי מקצוע מתפרנסים.

אתה רוצה ללמוד יש בפורטל מספיק מידע , אם אתה מוכן להשקיע קצת כסף עבור תוכנית ולימוד טכניקה של תרגילי הבסיס אז לך על זה, אם לא אז כדאי שתתחיל לקרוא

תוכנית גרועה הסידור לא נכון ויש חוסר גיוון בתרגילים,תעשה בA חזה,יד אחורית,כתפיים ובטן ובB רגליים,גב ויד קדמית.

תוסיף לרגליים סקוואט (תעשה עם משקולות יד אם אין כלוב),בנץ' תוריד ל3 סטים של 8 חזרות כל סט (לא כולל סט חימום),פולי עליון תחליף במתח ותוסיף עוד תרגיל לגב ממליץ על מסור.

בטן תעשה תרגיל אחד שעובד על כל הבטן כמו פלאנק למשל 3 סטים של דקה.

אתה על 17% שומן בערך.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תוכנית גרועה הסידור לא נכון ויש חוסר גיוון בתרגילים,תעשה בA חזה,יד אחורית,כתפיים ובטן ובB רגליים,גב ויד קדמית.

תוסיף לרגליים סקוואט (תעשה עם משקולות יד אם אין כלוב),בנץ' תוריד ל3 סטים של 8 חזרות כל סט (לא כולל סט חימום),פולי עליון תחליף במתח ותוסיף עוד תרגיל לגב ממליץ על מסור.

בטן תעשה תרגיל אחד שעובד על כל הבטן כמו פלאנק למשל 3 סטים של דקה.

אתה על 17% שומן בערך.

מתי לדעתך להתחיל חיטוב?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית