הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל מסה/חיטוב

• פותח/ת השרשור bablaka
  • פורסם בתאריך

bablaka

משתמש פעיל
527
179
נק' מוניטין:
390
527
179
אהלן חברים, פיסיטי היום הסתיים ועוד מעט נכנס לסייקל נוסף..
הרעיון הוא לעשות 6 שבועות ראשונים חיטוב ו8 שבועות אחרונים של מסה, סך הכל-14 שבועות סייקל.
הסייקל יראה כך:
Test P 150mg EOD/1-14
Clenbuterol ED/1-6
Tren A 100mg EOD /1-6
Masteron P 100mg EOD/1-6
NPP 100mg EOD /6-14
Proviron 50mg ED /6-14
Anadrol 100mg ED /6-10
מה דעתכם? אני אולי אעלה את המינונים של הטסט והננדרולון בהמשך (200 מהטסט ו-150 מהננדרולון).
אני הולך לעשות לאחרי הסייקל הזה התאוששות אגרסיבית פעם ראשונה בחיים. אני מתאושש מהר בדרך כלל (סייקל ראשון היה פיסיטי רק של נולבה למשך שלושה שבועות, בלי פרגניל בכלל!, בסייקל הנוכחי היה כלומיד ונולבה פחות משלושה שבועות, פרגניל הייתה סוג של הפצצה בסוף הסייקל של 5000iu) ככה שאני מאמין שאחרי סייקל כזה אני אתאושש די מהר עם פיסיטי מלא ופרגניל כמו שצריך.. אחרי הסייקל הזה אני אצא להפסקה קטנה מחומרים לפחות למשך כמה חודשים.
תודה למי שיעזור, שבוע טוב שיהיה לכם..

לא מאמין בסייקל מחולק למאסה וחיטוב.
או סייקל מאסה, או סייקל חיטוב.
בין לבין אפשר גשר (בלאסט וקרוז), או PCT והתאוששות, וחזרה לסייקל אחר (עשית מאסה - חזור לחיטוב, או ההיפך)

• פותח/ת השרשור
לא מאמין בסייקל מחולק למאסה וחיטוב.
או סייקל מאסה, או סייקל חיטוב.
בין לבין אפשר גשר (בלאסט וקרוז), או PCT והתאוששות, וחזרה לסייקל אחר (עשית מאסה - חזור לחיטוב, או ההיפך)
אתה יכול לפרט קצת למה אתה לא מאמין בזה? אני מאוד מעדיף שלא לעשות בלאסט אנד קרוז, כי ההשבתה תהיה לזמן ארוך מדי ואני חושש קצת מההתאוששות שלאחר מכן.. סייקל חיטוב ויציאה לפיסיטי ואז כניסה לסייקל נוסף זה גם כן לא אופציה..

אתה יכול לפרט קצת למה אתה לא מאמין בזה? אני מאוד מעדיף שלא לעשות בלאסט אנד קרוז, כי ההשבתה תהיה לזמן ארוך מדי ואני חושש קצת מההתאוששות שלאחר מכן.. סייקל חיטוב ויציאה לפיסיטי ואז כניסה לסייקל נוסף זה גם כן לא אופציה..
גם לצאת ל-PCT ולחזור לעוד סייקל זו השבתה בחלק גדול של המרכיבים, או לפחות פוטנציאל מהיר לחזור למדדים נמוכים.
שימוש ב-AAS הוא כזה, לא משנה מה.
למה אני לא מאמין בחצי סייקל מאסה וחצי סייקל חיטוב? כי זה בזבוז זמן ויעילות.
בגדול, מעבר תזונתי תוך כדי שימוש כה קצת ב-AAS הוא לא אפקטיבי ולא יתן לך מה שאתה מחפש.
6 שבועות חיטוב, גם על AAS הם לא הרבה בכלל. קל וחומר שאתה מתכוון להיכנס ישר למאסה - כך או כך, יהיה ריבאונד של שומן, גם על חומרים. תמיד טוב עליה הדרגתית בקלוריות ושמירה על נייטרלי לזמן מה אחרי חיטוב - הנה כבר הלכו 4-5 שבועות מכלל הזמן שהקצאת לסייקל. ומה תספיק ביתר השבועות שנשארו לך למאסה מתוך כלל הסייקל (3 שבועות אם חישבתי נכון)? נאדה.
מצד שני, הארכת הסייקל ולרוץ על חומרים למשך 20 שבועות (8 שבועות חיטוב, 4 שבועות מעבר ונייטרלי, 8 שבועות מאסה) זה זמן ארוך מידי ולא יעיל.
מסקנה?
1. סייקל מאסה, PCT, סייקל חיטוב
2. סייקל בלאסט וקרוז

• פותח/ת השרשור
אם אני מתכוון לבצע את שיטת הבלאסט אנד קרוז, ובבלאסט הראשון של החיטוב אשתמש בחומרים קצרים ואז בקרוז אעבור לאננטט, יהיו בערך שבועיים-שלוש שאני אהיה עם טסט נמוך מהנורמה לא? כי הפרופ ייצא אחרי כמה ימים והאננטט ייכנס רק לאחר שבועיים בערך, אני טועה?
שאלה נוספת- כשאני אכנס לבלאסט השני של המסה ואעלה את מינון הטסט, ייקח 3 שבועות עד שאני ארגיש את החומר (כמו בסייקל רגיל) או שבגלל השימוש בטסט ממקור חיצוני בקרוז אז ״הרגשת הסייקל״ תחול לפני.. אשמח אם תשפוך לי קצת אור פה על הנושא..

סייקל שכנראה יהיה זה טסט טרן ומסטרון לבלאסט ראשון (בין שישה לשמונה שבועות).
בלאסט שני יהיה טסט אננטט, דקה ואנאדרול (או דיבול, מתלבט מה עדיף). מבנה בסדר?

אם אני מתכוון לבצע את שיטת הבלאסט אנד קרוז, ובבלאסט הראשון של החיטוב אשתמש בחומרים קצרים ואז בקרוז אעבור לאננטט, יהיו בערך שבועיים-שלוש שאני אהיה עם טסט נמוך מהנורמה לא? כי הפרופ ייצא אחרי כמה ימים והאננטט ייכנס רק לאחר שבועיים בערך, אני טועה?
שאלה נוספת- כשאני אכנס לבלאסט השני של המסה ואעלה את מינון הטסט, ייקח 3 שבועות עד שאני ארגיש את החומר (כמו בסייקל רגיל) או שבגלל השימוש בטסט ממקור חיצוני בקרוז אז ״הרגשת הסייקל״ תחול לפני.. אשמח אם תשפוך לי קצת אור פה על הנושא..

סייקל שכנראה יהיה זה טסט טרן ומסטרון לבלאסט ראשון (בין שישה לשמונה שבועות).
בלאסט שני יהיה טסט אננטט, דקה ואנאדרול (או דיבול, מתלבט מה עדיף). מבנה בסדר?
1. אפשר לחטב עם אסטרים ארוכים, זה לא משנה.
במידה ותבחר לחטב באסטרים קצרים, פשוט שבוע קודם לסיום הסייקל תתחיל, במקביל, לשלב את טסט אנתת.
זה מה שאני עשיתי, וכך אני מבטיח יציאה לקרוז עם רמות טסט שלא ירדו מתחת ל-Baseline.
2. אתה תרגיש מעט לפני, אבל תלוי במינון הטסט שהיה בקרוז. אם תבחר להריץ 250mg/wk, אזי תרגיש מהר יותר את הטסט בבלאסט.
אבל זה לא שיקול יחידי. כמו בכל סייקל, תן לזמן לעשות את שלו. במידה ותרצה קיק - שקול לבצע פרונטלואד לטסט או שימוש באוראליים.
3. מבנה הסייקלים שתיארת בהחלט יעיל מבחינת שילוב החומרים. דאג למינונים סבירים ולא גבוהים מידי. בנוסף, בבלאסט השני של מאסה, הייתי מוותר על אנאדרול/דיבול (משק הנוזלים גם ככה יהיה בעבודת יתר בשל הטסט והננדרולון), ובמקום זאת בוחר בסופרדרול/מתיל-סטנבולון או משהו עדין, כמו טורינבול

• פותח/ת השרשור
1. אפשר לחטב עם אסטרים ארוכים, זה לא משנה.
במידה ותבחר לחטב באסטרים קצרים, פשוט שבוע קודם לסיום הסייקל תתחיל, במקביל, לשלב את טסט אנתת.
זה מה שאני עשיתי, וכך אני מבטיח יציאה לקרוז עם רמות טסט שלא ירדו מתחת ל-Baseline.
2. אתה תרגיש מעט לפני, אבל תלוי במינון הטסט שהיה בקרוז. אם תבחר להריץ 250mg/wk, אזי תרגיש מהר יותר את הטסט בבלאסט.
אבל זה לא שיקול יחידי. כמו בכל סייקל, תן לזמן לעשות את שלו. במידה ותרצה קיק - שקול לבצע פרונטלואד לטסט או שימוש באוראליים.
3. מבנה הסייקלים שתיארת בהחלט יעיל מבחינת שילוב החומרים. דאג למינונים סבירים ולא גבוהים מידי. בנוסף, בבלאסט השני של מאסה, הייתי מוותר על אנאדרול/דיבול (משק הנוזלים גם ככה יהיה בעבודת יתר בשל הטסט והננדרולון), ובמקום זאת בוחר בסופרדרול/מתיל-סטנבולון או משהו עדין, כמו טורינבול
האמת שיש לי אנאדרול טורקי של אעבדאיברהים ושמעתי שהוא פצצה אז אני מת להשתמש בו. סופרדרול כבד עליי מדי ומתיל סטנבולון אין לי גישה..
כנראה הסייקל יהיה כזה, פידבקים יתקבלו בברכה..

בלאסט 1 (חיטוב):
טסט פרופ 150 מ״ג כל יומיים /שבוע 1-7
טרן אצטט 100 מ״ג כל יומיים/שבוע 1-7
מסטרון פרופ 100 מ״ג כל יומיים/ שבוע 1-7
קלן 2-7, פרמידה עד 160 מק״ג

קרוז:
טסט אננטט 125 מ״ג פעמיים בשבוע/7-12

בלאסט 2 (מסה):
טסט אננטט 750-1000 מ״ג כל שבוע/ 12-22
דקה 400-600 מ״ג כל שבוע/ 12-21
אנאדרול 100-150 מ״ג/ 12-16
פרווירון 50 מ״ג / 12-22

יהיה בלאסט פרגניל בסוף, 5000iu פעמיים ואז עוד פעמיים של 2500iu..
פיסיטי רגיל, שבוע ראשון כלומיד יהיה על 150 מ״ג..
איפה שרשמתי 2 מינונים זה יהיה בהתאם לתחושה אישית.. אני עשיתי את הסייקל הנוכחי על 750 מ״ג ולא הרגשתי משהו מיוחד, כנראה בגלל שזה וורמודג. אתחיל על 750 את הבלאסט ואעלה לגרם אולי.. באופציה אולי להוסיף מסטרון לבלאסט השני גם ואז הפרווירון לא יהיה..
בגלל שאני בסייקל הזה בנוסף לסייקל שעכשיו יסתיים הולך להיות כמעט שנה על חומרים, טריפטורלין יהיה בצד, למקרה שלא אתאושש..

האמת שיש לי אנאדרול טורקי של אעבדאיברהים ושמעתי שהוא פצצה אז אני מת להשתמש בו. סופרדרול כבד עליי מדי ומתיל סטנבולון אין לי גישה..
כנראה הסייקל יהיה כזה, פידבקים יתקבלו בברכה..

בלאסט 1 (חיטוב):
טסט פרופ 150 מ״ג כל יומיים /שבוע 1-7
טרן אצטט 100 מ״ג כל יומיים/שבוע 1-7
מסטרון פרופ 100 מ״ג כל יומיים/ שבוע 1-7
קלן 2-7, פרמידה עד 160 מק״ג

קרוז:
טסט אננטט 125 מ״ג פעמיים בשבוע/7-12

בלאסט 2 (מסה):
טסט אננטט 750-1000 מ״ג כל שבוע/ 12-22
דקה 400-600 מ״ג כל שבוע/ 12-21
אנאדרול 100-150 מ״ג/ 12-16
פרווירון 50 מ״ג / 12-22

יהיה בלאסט פרגניל בסוף, 5000iu פעמיים ואז עוד פעמיים של 2500iu..
פיסיטי רגיל, שבוע ראשון כלומיד יהיה על 150 מ״ג..
איפה שרשמתי 2 מינונים זה יהיה בהתאם לתחושה אישית.. אני עשיתי את הסייקל הנוכחי על 750 מ״ג ולא הרגשתי משהו מיוחד, כנראה בגלל שזה וורמודג. אתחיל על 750 את הבלאסט ואעלה לגרם אולי.. באופציה אולי להוסיף מסטרון לבלאסט השני גם ואז הפרווירון לא יהיה..
בגלל שאני בסייקל הזה בנוסף לסייקל שעכשיו יסתיים הולך להיות כמעט שנה על חומרים, טריפטורלין יהיה בצד, למקרה שלא אתאושש..
סך הכל נראה בסדר.
1. דקה - בצע פרונטלואד, במינון כפול בשבוע הראשון, והפסקת את השימוש בדקה כשבועיים לפיי סיום הטסט
2. מעדיף לשלב מסטרון גם במאסה במקום פרווירון. לפחות תהנה מתוספת כוח, מעט אנאבולית, שמירה על דחיסות וקשיחות מסויימת, בזמן שפרווירון לא מספק את היתר.
3. פרגניל 500iu לשבוע לאורך כל הזמן, ובתום הסייקל בלאסט פרגניל.

• פותח/ת השרשור
סך הכל נראה בסדר.
1. דקה - בצע פרונטלואד, במינון כפול בשבוע הראשון, והפסקת את השימוש בדקה כשבועיים לפיי סיום הטסט
2. מעדיף לשלב מסטרון גם במאסה במקום פרווירון. לפחות תהנה מתוספת כוח, מעט אנאבולית, שמירה על דחיסות וקשיחות מסויימת, בזמן שפרווירון לא מספק את היתר.
3. פרגניל 500iu לשבוע לאורך כל הזמן, ובתום הסייקל בלאסט פרגניל.
אוקיי, תודה על התשובה.
בקשר למינונים, כדאי להתחיל ישר מהמינונים הגבוהים (טסט גרם, דקה 600 מ״ג) או להתחיל בנמוכים ולראות מה יהיה..?
פרגניל חייב לקחת במהלך הסייקל? אם אני עושה בסוף הפצצה מכובדת לא יספיק?

אוקיי, תודה על התשובה.
בקשר למינונים, כדאי להתחיל ישר מהמינונים הגבוהים (טסט גרם, דקה 600 מ״ג) או להתחיל בנמוכים ולראות מה יהיה..?
פרגניל חייב לקחת במהלך הסייקל? אם אני עושה בסוף הפצצה מכובדת לא יספיק?
התחיל מהמינונים מהנמוכים (למשתמש הממוצע הם כלל לא נמוכים).
פרגניל 500iu לשבוע לאורך כל הסייקל עדיף בהחלט מאשר רק בלאסט בסוף.

פרגניל 500iu לשבוע לאורך כל הזמן, ובתום הסייקל בלאסט פרגניל.

דניאל שאלה קטנה לי אליך (וסלח לי שאני תמיד נדחף).

פרגניל לאורך הסייקל מובן לי, אבל למה בלאסט בסוף? הרי אם האשכים תקינים בלאסט יגרום ליותר המרה ופגיעה ברצפטורים.

דניאל שאלה קטנה לי אליך (וסלח לי שאני תמיד נדחף).

פרגניל לאורך הסייקל מובן לי, אבל למה בלאסט בסוף? הרי אם האשכים תקינים בלאסט יגרום ליותר המרה ופגיעה ברצפטורים.
לא תהיה אף פגיעה. הבלאסט מטרתו לוודא המדך זיקת האשך לגירוי טסט לאורך השימוד הארוך של בסייקל. לא משום שהוא חייב להיות אלא כדי למתן פגיעה פוטנציאלית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית