הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

How to be a Powerlifter!

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
האמת הצחיק אותי יש הרבה דברים שהם בול

פחחחח איזה ילד... רק עם מזוודה הוא בא ?

אני מגיע עם תיק גב ותיק קיטבג גדול כמו של הצבא וזה עדיין לא מספיק לי.

הבנאדם בסרטון זה בדיוק כמו האנשים שהמר בחור פה רצה לזרוק עלייהם משקולת לראש או להעיף אותם מהחלון.
hqdefault.jpg

מה בילדרים שמים בפאוץ'?
לא יודע איך זה היום בדור הסמארטפונים אבל כמה שנים אחורה הייתי רואה בילדרים שמביאים איתם עיתון כדי לקרוא תוך כדי סט של פשיטת ברכיים.
כמובן שכפפות למתח, פוסי פד לסקוואט, חגורה של energym לבייספס או פולי עליון כבד, כמה מגבות ספייר כדי לתפוס כמה מכשירים במקביל לסופר סט.

לא יודע איך זה היום בדור הסמארטפונים אבל כמה שנים אחורה הייתי רואה בילדרים שמביאים איתם עיתון כדי לקרוא תוך כדי סט של פשיטת ברכיים.
כמה שנים אחורה זה עדיין היה דור הסמארטפונים 🙄

כמה שנים אחורה זה עדיין היה דור הסמארטפונים 🙄
ידוע, אבל שזה עוד לא היה פופולארי כמו היום.
בוא נילך בערך 4-5 שנים אחורה שבקושי היה אייפון 4 וגלאקסי 1 ולא כל בנאדם שני שהיית רואה היה תקוע עם הסמארטפון דבוק לפנים בכל רגע.

מ 2011 כולם דבוקים לפלאפונים שלהם על מה אתה מדבר 🤣
ב2010 הייתי בכיתה י' ואולי לבנאדם אחד בכל כיתה היה אייפון 3, good old days. היה לי איזה נוקיה ישן מעפן איזה כיף זה היה, בלי התראות ווצאפ כל שנייה, להטעין פעם ביומיים, תענוג.

ב2010 הייתי בכיתה י' ואולי לבנאדם אחד בכל כיתה היה אייפון 3, good old days. היה לי איזה נוקיה ישן מעפן איזה כיף זה היה, בלי התראות ווצאפ כל שנייה, להטעין פעם ביומיים, תענוג.
ממש לא זה התקופה שקיבלתי את האיפוד
וכולם עדין היו דבוקים לפלאפונים

רק מהסרטונים שלו גדלה לו היד באיזה 5 סנטימטר, כמה הוא מפמפם חחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית