הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

How to trust the process

ג'ינג'י צהוב

משתמש קבוע
1,459
263
נק' מוניטין:
376
1,459
263
זו פעם ראשונה שלי במסה אחרי חיטוב (גם החיטוב הוא פעם ראשונה). אני בכל התהליך באיזור השלוש שנים, וקמתי הבוקר עם סימן שאלה גדול. האם אני בכיוון בכלל? מתי אגיע למטרה והאם אגיע אליה (גוף משורטט עם קוביות - לא תחרות)?
הטריגר - ממוצע שקילות גבוה מידי, מבחינתי, השבוע שנובע אולי משינוי מסויים בעצימות האימון, אולי מבחינת אכילת יתר בראשון בערב ואתמול בארוחת ערב שבת.

שלושת השבועות האחרונים:
81
81.5
81.6
השבוע: 82.35

מה אתם עושים במקרים כאלו? ברור שבתהליך ארוך יש רגעי שפל. איך אתם מרימים את עצמכם?

סביר להניח שהשבוע של ה82 זה עלייה של הרבה נוזלים, תראה אם שבוע הבא זה מתייצב. בכל מקרה הגיוני שבועות הראשונים יהיה קצת שינויים בין השבועות עד שתתייצב ותמצא את הכמות קלוריות הנכונה.
מה אתם עושים במקרים כאלו? ברור שבתהליך ארוך יש רגעי שפל. איך אתם מרימים את עצמכם?
אני פשוט מבין שגם אם במקרה הכי גרוע ועשיתי טעות, נגיד עליתי יותר מידי במשקל יותר ממה שתכננתי, אז מה שהיה היה ואין לי איך לשנות את זה, להתבאס לא יעזור. פשוט להמשיך הלאה מהנקודה שבא אני נמצא וממנה להשתפר.
והאם אגיע אליה
תוציא את המחשבה הזאת מהראש שלך עכשיו! כל אחד יכול להשיג תוצאות יפות, עם מספיק ידע, התמדה ומאמץ כולם יכולים להגיע רחוק. אף אחד לא נולד שוורצנגר, כולם התחילו מאפס.
האם אני בכיוון בכלל?
כן. אתה עוד לא בעל ידע מטורף, אבל אתה גם משקיע וגם באמת מנסה ללמוד, שזה כבר יותר מרוב המתאמנים. אם יש לך הזמן והסבלנות אתה תמיד תוכל גם להרחיב את הידע שלך משמעותית. תקרא ספרים, תראה סרטונים ביוטיוב (רלוונטיים, לא סתם יוטיוברים מפגרים. סרטונים של אנשים כמו מייק יזראטל, אלן ת'רול וכו...), תשמע פודקאסטים, אפילו מקילוגרם אפשר ללמוד. הכל עניין של מקור מידע אמין או לא, תמצא מקורות אמינים ותחרוש אותם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית