עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה אתה שם בפנים?אני מגיע עם תיק גב ותיק קיטבג גדול כמו של הצבא וזה עדיין לא מספיק לי.
מה בילדרים שמים בפאוץ'?מה אתה שם בפנים?
מה בילדרים שמים בפאוץ'?
חזה עוף וגמבותמה בילדרים שמים בפאוץ'?
וכפפותחזה עוף וגמבות
וכפפות
🤢וטונה בשירותים....
לא יודע איך זה היום בדור הסמארטפונים אבל כמה שנים אחורה הייתי רואה בילדרים שמביאים איתם עיתון כדי לקרוא תוך כדי סט של פשיטת ברכיים.מה בילדרים שמים בפאוץ'?
כמה שנים אחורה זה עדיין היה דור הסמארטפונים 🙄לא יודע איך זה היום בדור הסמארטפונים אבל כמה שנים אחורה הייתי רואה בילדרים שמביאים איתם עיתון כדי לקרוא תוך כדי סט של פשיטת ברכיים.
ידוע, אבל שזה עוד לא היה פופולארי כמו היום.כמה שנים אחורה זה עדיין היה דור הסמארטפונים 🙄
מ 2011 כולם דבוקים לפלאפונים שלהם על מה אתה מדבר 🤣ידוע, אבל שזה עוד לא היה פופולארי כמו היום.
ב2010 הייתי בכיתה י' ואולי לבנאדם אחד בכל כיתה היה אייפון 3, good old days. היה לי איזה נוקיה ישן מעפן איזה כיף זה היה, בלי התראות ווצאפ כל שנייה, להטעין פעם ביומיים, תענוג.מ 2011 כולם דבוקים לפלאפונים שלהם על מה אתה מדבר 🤣
ממש לא זה התקופה שקיבלתי את האיפודב2010 הייתי בכיתה י' ואולי לבנאדם אחד בכל כיתה היה אייפון 3, good old days. היה לי איזה נוקיה ישן מעפן איזה כיף זה היה, בלי התראות ווצאפ כל שנייה, להטעין פעם ביומיים, תענוג.