תמונה גנטיקה זה לא הכל,או שכן ? תשפטו אתם 😃

Mishel Mishayev

משתמש משקיע
3,828
961
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
6,632
3,828
961
השאלה הגדולה של האשכול: האם גנטיקה (בנוסף לאימונים ותזונה נכונה) מספיקה כדי להגיע לתוצאות שאתם רואים התמונות, או שצריך "כלים" נוספים??

noc2003_pelletier01.jpg

aaaaalz6.jpg

kovacsjv4.jpg

aaaaaty3.jpg

kovacs4.jpg

Palumbo_2.jpg

kennyjonesqa1.jpg

indexad5.jpg

aaaaabw9.jpg

index23x23hd7.jpg

indexhs1.jpg

zzzzzzzzpg0.jpg

zzzzzzzzzxh7.jpg

zzzzzzzzzkm5.jpg

insdexsp8.jpg

indsexsaz2.jpg

dsc5881qb4.jpg

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא הבנתי את מטרת הפוסט :🙁

גנטיקה היא לא הכל. לסלע יש פוטנציאל להפוך לפסל, אך בלי הכלים הוא רק סלע.

לא שאני מתלונן על מחמאות, אך האשכול הזה נועד לפתח דיון, לא להרטיב לי את הישבן עם רוק 😉.

אם תרצו, נפתח נפרד אשכול מחמאות למנהלים. 😃😉

אין דבר כזה גנטיקה!! מי שמזריק יותר גודל יותר 📢📢📢

אין דבר כזה גנטיקה!! מי שמזריק יותר גודל יותר 📢📢📢
לא
הפן הגנטי בא לידי ביטוי, באסטתיקה למשל שאת זה גם אם תזריק מפה ועד הודעה חדשה אי אפשר לשנות...
הוא בא לידי ביטוי בגודל המקסימאלי שהשריר יכול להגיע אליו, גם אם אתה מזריק יש איזשהו גודל שיהווה את המקסימום, אתה לא תגדל ותגדל ותגדל בלי הפסקה...

Jחחחח לא הבנתם כי לא שמתם לב לשרשור בOFF TOPIC. לא משנה, ד''א, חלק מהתמונות פה ממה הפחידו אותי

כן אבל יש לך סלע שעשוי מגרניט... סלע שהוא אבן-גיר.... וסלע שהוא לא באמת סלע אלא סתם גוש בוץ.

כן אבל יש לך סלע שעשוי מגרניט... סלע שהוא אבן-גיר.... וסלע שהוא לא באמת סלע אלא סתם גוש בוץ.

לא ניסיתי לעודד מחקר בגיאולוגיה, אלא לפתח את הדיון שמישל התחיל 😃.

סוג הסלע לא משנה, אלא מה שאתה רוצה לעשות אתו. אם אתה רוצה, אתה תפסל אותו. אם לאו- הוא פשוט יישב חסר תועלת.

מה אתה עושה עם שתי סלעים מיתגלגלים אליך ?
מפעיל וישרים:s59:

אלא אם כן הצלחת לסרס סלע, הוא עדיין "זכר" 😉

• פותח/ת השרשור
המשפט יפה אך רחוק ממציאות,אינך יכול להתכחש לעבדה שיש אנשים שבורכו בגנטיקה וילך להם הרבה יותר טוב בספורט הזה מאחרים.אני לא אומר שגנטיקה זה הכל אבל בספורט הזה היא תופסת את הרוב,ואין מה לעשות יש שיתאמצו פחות ויש יותר.תראה בכל התמונות שהבאתי,אלו אנשים שמקריבים כל כך הרבה,חיים בודיבילדינג 24 ותהתוצאות אתה יכול לראות.
אני פשוט אומר שלפעמים צריך קצת יותר מודע ליכולת של עצמך,ולא לחיות באשליות.

Back
למעלה תחתית