הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ איך לפתוח את התיאבון?

Yakir149

משתמש מתחיל
65
15
נק' מוניטין:
10
65
15
אהלן.
אני סובל מחוסר תיאבון די רציני.
אני במסה כבר 8 חודשים (התכנון הוא 10 חודש) ובשבוע האחרון פשוט אין לי תאבון בקטע שאני רק חושב על האוכל יש לי בחילות
אני התחלתי מסה במשקל 68KG עכשיו אני 86GK (מסה מלוכלכת) אני מכניס בין 4.5K ל5K ועד לפני שבוע אכלתי בלי בעיה! עכשיו הגוף שלי כאילו דוחה אוכל לגמרי..
עכשיו אני חשבתי על כמה אפשרויות לעבור לפאזה של דחיסות ולהוריד בחצי בפחמימות או לוותר על חודשיים מסה ולעבור לחיטוב (פחות רצוי כי זו השנה הראשונה שאני עושה מסה ורציתי לנצל אותה) או לקחת הפסקה מאימונים ותזונה (למעט חלבונים) לשבוע..
חשוב להגיד שאני דווקא כן משקיע בתזונה והערכים שלי טובים וגם ניסית אפשרות של גיינר קנוי וגם גיינר בייתי וזה לא עוזר פשוט אין תאבון ואני לא מצליח לשתות גיינר אומלל!!
אני בן 22 גובה 1.82 שוקל 86

רציתי לדעת אם קרה לכם? ומה אתה ממליצים לעשות כדאי להחזיר את התיאבון?

תודה 😃

נערך לאחרונה:
אתה מודע לכך שהמסת שריר שלך לא תגדל יותר מהר במסה מלוכלכת מבמסה נקייה נכון ? חבל על הגוף שלך שאתה מעמיס עליו כל כך הרבה קלוריות עד שהוא לא מסוגל לספוג עוד. ואתה עוד מנסה למצוא דרכים להמשיך להעמיס עליו בקלוריות. פשוט תקשיב לגוף שלך ותפסיק לאכול כל כך הרבה. תוריד קלוריות ותעשה מסה נקייה יותר. אתה סתם משמין.

אתה מודע לכך שהמסת שריר שלך לא תגדל יותר מהר במסה מלוכלכת מבמסה נקייה נכון ? חבל על הגוף שלך שאתה מעמיס עליו כל כך הרבה קלוריות עד שהוא לא מסוגל לספוג עוד. ואתה עוד מנסה למצוא דרכים להמשיך להעמיס עליו בקלוריות. פשוט תקשיב לגוף שלך ותפסיק לאכול כל כך הרבה. תוריד קלוריות ותעשה מסה נקייה יותר. אתה סתם משמין.
אהה אפשר איזה רפרנס לשטויות האלה?
אין שום בעיה במסה מלוכלכת עולים מהר בשריר אך בשומן
ולנושא אתה חייב לעלות בקל' בשביל לעלות במשקל ולדחוף אוכל בכוח
או שתצא לחיטוב

• פותח/ת השרשור
לא אמרתי שאני צובר יותר מסה מזה..פשוט אני מעדיף מסה מלוכלכת אני גם לא עף במסה מבחינת קלוריות מקסימום 1000 קלוריות בפלוס... לאחרונה אני גם ממש מנסה לעשות נקייה אבל גם לזה אין תיאבון.
שמעי אני גם מקשיב לגוף שלי לכן אני נעצר ולא מעמיס לפחות שבוע עד שאבין אם עדיף לי דחיסות או חיטוב

אהה אפשר איזה רפרנס לשטויות האלה?
אין שום בעיה במסה מלוכלכת עולים מהר בשריר אך בשומן
ולנושא אתה חייב לעלות בקל' בשביל לעלות במשקל ולדחוף אוכל בכוח
או שתצא לחיטוב
לעלות אני בטוח לא אצליח אולי אני יעשה באמת חיטוב קצר ואחזור להעמיס

לא אמרתי שאני צובר יותר מסה מזה..פשוט אני מעדיף מסה מלוכלכת אני גם לא עף במסה מבחינת קלוריות מקסימום 1000 קלוריות בפלוס... לאחרונה אני גם ממש מנסה לעשות נקייה אבל גם לזה אין תיאבון.
שמעי אני גם מקשיב לגוף שלי לכן אני נעצר ולא מעמיס לפחות שבוע עד שאבין אם עדיף לי דחיסות או חיטוב

לעלות אני בטוח לא אצליח אולי אני יעשה באמת חיטוב קצר ואחזור להעמיס
אם כבר חיטוב תשתדל להגיע לא"ש טוב 10-14 בערך גם ככה קיץ עוד מעט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית