הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שימוש במגנזיום

• פותח/ת השרשור koba
  • פורסם בתאריך

koba

משתמש פעיל
426
9
נק' מוניטין:
6
426
9
השימוש במגנזיום או רק אחרי שהאחיזה שלי חלשה מידי בשביל המשקל שמורם או שאפשר כבר מהתחלה לצור בו שימוש כתחליף לכפפה?

כשיש צורך תשתמש.
ישנם תרגילים שלפעמים זיעה או לחות בידיים יכולים להפריע כמו בלחיצת חזה או פרס.. אז אני לא רואה סיבה לא לשים.

כשיש צורך תשתמש.
ישנם תרגילים שלפעמים זיעה או לחות בידיים יכולים להפריע כמו בלחיצת חזה או פרס.. אז אני לא רואה סיבה לא לשים.
מצטרף לשאלה, לפי דעתך יש הבדלים משמעותיים בין המגנזיום השונים? ראיתי באיביי 8 בלוקים ב-90 שקל אז אני שוקל להזמין למרות שהמשקלים לא כבדים. תודה מראש.

השימוש במגנזיום או רק אחרי שהאחיזה שלי חלשה מידי בשביל המשקל שמורם או שאפשר כבר מהתחלה לצור בו שימוש כתחליף לכפפה?
לפי דעתי אין בעיה להשתמש, בכל רמה שהיא, הזיעה בידיים לא צריכה להיות גורם מגביל, בין אם מדובר במתאמן מתחיל ובין אם במתאמן מתקדם.
מתחיל עם אחיזה רגילה, כשנהיה קשה להחזיק ברגילה אני עובר למשולבת וכשנהיה יותר קשה שם מגנזיום.
מה זאת אומרת כשנהיה קשה? ואם קשה מהאימון הראשון? ולמה בכלל חובה לעבור לאחיזה משולבת? ומה הקשר בן מגנזיום לבין צורת האחיזה? או לרמת הקושי?

מה זאת אומרת כשנהיה קשה? ואם קשה מהאימון הראשון? ולמה בכלל חובה לעבור לאחיזה משולבת? ומה הקשר בן מגנזיום לבין צורת האחיזה? או לרמת הקושי?

ככה אני עושה לא אמרתי שיש דרך נכונה לעשות את זה.

בהרבה מקרים האחיזה זה גורם מקביל ואתה לא רוצה לוותר על התקדמות בדדליפט למשל בגלל אחיזה אז אתה עובר למשולבת או שם מגנזיום או שניהם.. אני לא רואה מה הבעיה בזה..

בהרבה מקרים האחיזה זה גורם מקביל ואתה לא רוצה לוותר על התקדמות בדדליפט למשל בגלל אחיזה אז אתה עובר למשולבת או שם מגנזיום או שניהם.. אני לא רואה מה הבעיה בזה..
זה נראה שאתה אפילו לא קורא מה אני כותב
אני מצטט את עצמי:
לפי דעתי אין בעיה להשתמש, בכל רמה שהיא, הזיעה בידיים לא צריכה להיות גורם מגביל, בין אם מדובר במתאמן מתחיל ובין אם במתאמן מתקדם.

לגבי אחיזה משולבת, זה כבר עיניין אחר, כי זה מחליש לך את הגריפ, זה בעל פוטנציאל לפציעות בבייספס, וגם שרירים עובדים באופן שונה בין שני הכתפיים.

לגבי אחיזה משולבת, זה כבר עיניין אחר, כי זה מחליש לך את הגריפ, זה בעל פוטנציאל לפציעות בבייספס, וגם שרירים עובדים באופן שונה בין שני הכתפיים.
hook grip 4ever ?

זה נראה שאתה אפילו לא קורא מה אני כותב
אני מצטט את עצמי:

מגנזיום לדעתי יעזור עד גבול מסויים כשהאחיזה רגילה אז משתמשים במשולב.

אתה צודק במאה אחוז לגבי לדחות את המשולבת לכמה שיותר מאוחר.חוץ מזה אם אתה שומר ידיים ישרות אין סיבה שהבייספס יפגע.

לגמרי, הגריפ שלי כל כך התחזק בזכות ההוק-גריפ שאין סיכוי שאני אתחיל לאחוז אחרת.
מגנזיום לדעתי יעזור עד גבול מסויים כשהאחיזה רגילה אז משתמשים במשולב.
מגנזיום לא קשור לצורת האחיזה, הסיבה שאנחנו משתמשים במגנזיום הוא כדי שזיעה לא תגביל את היכולת שלנו לאחוז (בכל צורה שהיא)
אתה צודק במאה אחוז לגבי לדחות את המשולבת לכמה שיותר מאוחר.חוץ מזה אם אתה שומר ידיים ישרות אין סיבה שהבייספס יפגע.
בסדר אנחנו רואים המון ליפטרים מנוסים שפגעו בבייספס שלהם באחיזה משולבת.
אחיזה משולבת היא האחיזה הכי חזקה, אבל יש לה חסרונות מובהקים.

מגנזיום לא קשור לצורת האחיזה, הסיבה שאנחנו משתמשים במגנזיום הוא כדי שזיעה לא תגביל את היכולת שלנו לאחוז (בכל צורה שהיא)

בסדר אנחנו רואים המון ליפטרים מנוסים שפגעו בבייספס שלהם באחיזה משולבת.
אחיזה משולבת היא האחיזה הכי חזקה, אבל יש לה חסרונות מובהקים.
מגנזיום לא קשור לאחיזה אבל שניהם עוזרים לאחיזה כל אחד בדרכו.

דבר שני, אולי שמעת על הרבה למפטרים מנוסים שפגעו בביספס בגלל האחיזה המשולבת, אני לא שמעתי..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית