מה החדר כושר הכי מומלץ באיזור הרצליה - רמת השרון

rombillet

משתמש קבוע
1,114
176
נק' מוניטין:
273
1,114
176
מישהו יודע ? אפילו אם יש אנשים שמקבלים לחדר כושר הביתי שלהם, תכלס זה מה שאני צריך, עבודה בכלוב.
יש לי הנחה בחדר כושר בתיכון היובל בהרצליה, לדעתי אין שם איפה לעשות סקוואט, אני אבדוק את זה... כלוב בטוח אין שם. המדריכים נתנו לי תוכנית סיבולת, אני שחיף. הוא נתן לי Seated Press עם 2.5 קילו ל15X3, בחופש הייתי מתאמן חודשיים ככה, אבל רק עכשיו יכולתי לחזור מסיבות כלשהן, וסגרתי חודשיים של תוכנית נפח, עם 40 קילו בנץ (אני יודע שזה נמוך), למרות שאמרתי לו את זה הוא נתן לי עם משקולות יד 2.5 קילו ליד ל15X3...דיי הזוי שם.

יש לך בקניון גרייטשייפ שהוא סבבה, את ההומלס פלייס לא אהבתי בהרצליה.

הייתי בזמנו בספייס ומצטרף להמלצה עליהם, אני לא יודע מה המחיר כי התארחתי בחינם דרך חברים שעובדים שם אבל יש מוטות ברמה גבוהה יחסית(again faster( יש אזור שאפשר לעשות בו דדליפט בצורה נוחה, ספות לחיצה בסדר וגם 2 כלובים פתוחים(אחד מעאפן קוריאני שתכלס מספיק לסקוואט ואחד טוב יותר של סטאר טראק שממש אפשר לעשות בו הכל)

הייתי בזמנו בספייס ומצטרף להמלצה עליהם, אני לא יודע מה המחיר כי התארחתי בחינם דרך חברים שעובדים שם אבל יש מוטות ברמה גבוהה יחסית(again faster( יש אזור שאפשר לעשות בו דדליפט בצורה נוחה

מעניין מאוד שאצלי בסניף אין את מה שאתה מדבר עליו, במיוחד המוטות.

• פותח/ת השרשור
הייתי בזמנו בספייס ומצטרף להמלצה עליהם, אני לא יודע מה המחיר כי התארחתי בחינם דרך חברים שעובדים שם אבל יש מוטות ברמה גבוהה יחסית(again faster( יש אזור שאפשר לעשות בו דדליפט בצורה נוחה, ספות לחיצה בסדר וגם 2 כלובים פתוחים(אחד מעאפן קוריאני שתכלס מספיק לסקוואט ואחד טוב יותר של סטאר טראק שממש אפשר לעשות בו הכל)
ספייס עולה 250 לחודש, יש לי מקום שאין בו ראק או כלוב לסקוואט, אבל עולה לי 60, לא יודע מה לעשות, גם פרס לא נראה לי אפשרי שם

מעניין מאוד שאצלי בסניף אין את מה שאתה מדבר עליו, במיוחד המוטות.

הרשת עצמה אנטי ליפטינג, אבל הצוות ספציפית במכון הזה מורכב מאנשים שמבינים עניין

ספייס עולה 250 לחודש, יש לי מקום שאין בו ראק או כלוב לסקוואט, אבל עולה לי 60, לא יודע מה לעשות, גם פרס לא נראה לי אפשרי שם

אין מה לשלם 60 שקל(או כל סכום שהוא) במקום שאי אפשר להתאמן בו כמו בנאדם

• פותח/ת השרשור
הרשת עצמה אנטי ליפטינג, אבל הצוות ספציפית במכון הזה מורכב מאנשים שמבינים עניין

אין מה לשלם 60 שקל(או כל סכום שהוא) במקום שאי אפשר להתאמן בו כמו בנאדם
אז ספייס הרצליה ? את הקורפוס אתה מכיר ? אם כן איך הוא ?

יש בסוקולוב 50 בהרצליה את מכון אדיר, שהוא בסדר גמור בשביל שאתה רוצה. אני לא לגמרי בטוח מה הולך איתו (כי היה/יש שם סיפור כרגע), אבל אם אתה גר קרוב לך תשאל.

• פותח/ת השרשור
יש בסוקולוב 50 בהרצליה את מכון אדיר, שהוא בסדר גמור בשביל שאתה רוצה. אני לא לגמרי בטוח מה הולך איתו (כי היה/יש שם סיפור כרגע), אבל אם אתה גר קרוב לך תשאל.
איזה סיפור ? בקשר למה? אני יודע שגינדי פתוח, אולי נלך לשם.

גנאדי נפטר לפני שבועיים בערך. בנתיים המכון פתוח באותה מתכונת לפי מה שאני שומע ממי שמתאמן שם עדיין, אבל אין לי שמץ מה יהיה שם בעתיד.

• פותח/ת השרשור
גנאדי נפטר לפני שבועיים בערך. בנתיים המכון פתוח באותה מתכונת לפי מה שאני שומע ממי שמתאמן שם עדיין, אבל אין לי שמץ מה יהיה שם בעתיד.
יש שם הנחה גם עכשיו, 430 לשלושה חודשים, יהי זכרו ברוך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית