הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טיסה לחודש בזמן קרוז

PARADOX

משתמש מתחיל
97
15
נק' מוניטין:
198
97
15
אהלן, אני כנראה טס לברזיל והייתי רוצה לדעת כיצד לפעול לדעתכם בזמן השהות שם.
אמשיך לתת אנטט 150 בשבוע אך הבעיה היא הפרגניל.
חשבתי לקחת פרגניל מהארץ ולהעביר בתוך קייס קירור כמו שיש לחולי סוכרת (יש לי כבר אחד).
במידה וזה לא יצא לפועל. האם זה אפשרי להזריק כמות חודשית בתחילת החודש ובמקום שבועית בכל פעם? (חד פעמי) נותן שבועית כ1000+- בשבוע (כבר חצי שנה בבלאסט נ קרוז)

חשבתי לקחת פרגניל מהארץ ולהעביר בתוך קייס קירור כמו שיש לחולי סוכרת (יש לי כבר אחד).
במידה וזה לא יצא לפועל. האם זה אפשרי להזריק כמות חודשית בתחילת החודש ובמקום שבועית בכל פעם? (חד פעמי) נותן שבועית כ1000+- בשבוע (כבר חצי שנה בבלאסט נ קרוז)
אפשר
אבל עדיף שבועית
כי בזמן הזה תתרחש אטרופיה של אשכים - מה שאתה לא רוצה

• פותח/ת השרשור
אפשר
אבל עדיף שבועית
כי בזמן הזה תתרחש אטרופיה של אשכים - מה שאתה לא רוצה
ברור שלא, אבל השאלה אם יש חלופה
והאם החודש הזה, הוא זמן סביר אחרי מינון גבוה של פרגניל כדי שלא תהיה אטרופיה של האשכים?
כנראה אקח איתי
כי בכל זאת ישנו גם אפקט פלסיבו בלקיחת פרגניל,נקווה רק שזה ישמר בדרך

ברור שלא, אבל השאלה אם יש חלופה
והאם החודש הזה, הוא זמן סביר אחרי מינון גבוה של פרגניל כדי שלא תהיה אטרופיה של האשכים?
כנראה אקח איתי
כי בכל זאת ישנו גם אפקט פלסיבו בלקיחת פרגניל,נקווה רק שזה ישמר בדרך
זמן מחצית חיים של פרגניל הוא בערך 5 ימים
גם אם תתן מינון מופגז של 10,000iu (כלל לא מומלץ, רק לצורך ההמחשה), עדיין תהיה אטרופיה במידה כזו או אחרת, עקב הפסקת השימוש לאורך זמן.
זו הסיבה שמינון יהיה שבועי (בעדיפות אפילו לפיצול -2 זריקות בשבוע) - זמן מחצית חיים זו נקודת המפתח

• פותח/ת השרשור
זמן מחצית חיים של פרגניל הוא בערך 5 ימים
גם אם תתן מינון מופגז של 10,000iu (כלל לא מומלץ, רק לצורך ההמחשה), עדיין תהיה אטרופיה במידה כזו או אחרת, עקב הפסקת השימוש לאורך זמן.
זו הסיבה שמינון יהיה שבועי (בעדיפות אפילו לפיצול -2 זריקות בשבוע) - זמן מחצית חיים זו נקודת המפתח
הבנתי אותך.
נקווה שבתי המרקחת מספיק פרוצים כדי למכור לי שם איזה חתיכה

בוודאי שאפשרי...

אתם רוצים לומר לי שאפשר לתת בלאסט של פרגניל כל כמה שבועות וזה יספיק ..? כלומר לתת 2000iu כל ארבע שבועות..?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית