ייעוץ לגבי gh הורמון גדילה

Baloteli45

משתמש מתחיל
66
0
נק' מוניטין:
0
66
0
-שאלה קטנה אני יוצא ל pct השאלה אם יש ל gh יכולת לשמר את מה שהשגתי מהסייקל
כמה iu מינימום צריך? ואם אינוסלין לבד יכול להספיק בשביל זה

-עוד שאלה קטנה היא אני רוצה גם בסייקל הבא לשלב את ה gh בכמות גדולה
באיזה תקופה יהיה עדיף להשתמש במסה או בזמן החיטוב איפה יראו תוצאות טובות יותר מימנו

תודה מראש ☺

GH בהחלט יכול לעזור בזמן PCT.
GH יש לקחת למשך פרק זמן ארוך ככה שאין דבר כזה מסה או חיטוב
יש כמה פרוטוקולים ללקיחת הורמון גדילה אבל אני מניח שמינון של 5IU התחלתי הוא נקודה טובה, תחכה לתותחים ממני שמבינים יותר לגביו.

• פותח/ת השרשור
GH בהחלט יכול לעזור בזמן PCT.
GH יש לקחת למשך פרק זמן ארוך ככה שאין דבר כזה מסה או חיטוב
יש כמה פרוטוקולים ללקיחת הורמון גדילה אבל אני מניח שמינון של 5IU התחלתי הוא נקודה טובה, תחכה לתותחים ממני שמבינים יותר לגביו.
מסה הכוונה היא לחצי שנה של מסה
והמינון הוא באמת חשבתי ככה או לחלק 10 איו רק למסה
או 5 מסה 5 חיטוב
או רק חיטוב אם 10 איו
השאלה מה יהיה הכי אפקטיבי
כי שמעתי שמסה מינון נמוך לא באמת יראה תוצאה משמעותי אז שאני לא יתבאס סתם על הכסף

GH שלעצמו לא ממש תורם לגדילת מסת שריר באופן ישיר... שילוב של GH ואנבולים כן! הגורם החשוב ביותר שאתה יכול לקחת מהGH הוא הגדלת רמות הIGF, ושהרמות האלה גבוהות פה מתחיל "הקסם" הגדלת תאים, הגדלת מאזן החנקן בשריר ועוד ועוד ועוד.

שוב אני לא כזה מבין גדול בGH, הידע שלי לוקה בחסר ובסיסי מאד... הייתי מחכה לתשובות של התותחים שכן מבינים וכן יש להם נסיון.
כן אני יכול להגיד לך שמינון של 5 יחידות ומעלה כן יתחיל לתת את האפקט לגבי המאסה, כל מינון נמוך מזה יתרום יותר לשריפת שומן כללית ומראה אסתטי יותר של העור והשיער.

• פותח/ת השרשור
GH שלעצמו לא ממש תורם לגדילת מסת שריר באופן ישיר... שילוב של GH ואנבולים כן! הגורם החשוב ביותר שאתה יכול לקחת מהGH הוא הגדלת רמות הIGF, ושהרמות האלה גבוהות פה מתחיל "הקסם" הגדלת תאים, הגדלת מאזן החנקן בשריר ועוד ועוד ועוד.

שוב אני לא כזה מבין גדול בGH, הידע שלי לוקה בחסר ובסיסי מאד... הייתי מחכה לתשובות של התותחים שכן מבינים וכן יש להם נסיון.
כן אני יכול להגיד לך שמינון של 5 יחידות ומעלה כן יתחיל לתת את האפקט לגבי המאסה, כל מינון נמוך מזה יתרום יותר לשריפת שומן כללית ומראה אסתטי יותר של העור והשיער.
מה זות אומרת מראה אסטתי של השיער?
אתה רוצה להגיד לי בן אדם שהייתה לו בעייה של נשירת שיער בעיקבות סייקל
Gh יכול לרפא ולחדש תאי שיער חדשים?
הייתה לי בעבר בעיה קטנה כזאת שעברה

-שאלה קטנה אני יוצא ל pct השאלה אם יש ל gh יכולת לשמר את מה שהשגתי מהסייקל
כמה iu מינימום צריך? ואם אינוסלין לבד יכול להספיק בשביל זה

-עוד שאלה קטנה היא אני רוצה גם בסייקל הבא לשלב את ה gh בכמות גדולה
באיזה תקופה יהיה עדיף להשתמש במסה או בזמן החיטוב איפה יראו תוצאות טובות יותר מימנו

תודה מראש ☺
הוודאי שיהיה עדיף לשלב GH. מדובר במנגנון גדילה שונה ומאוד סינרגי.
הבעייתיות היא באוטנטיות החומר, מינון השימוש ובעיקר, וחשוב מכל, פרוטוקול השימוש.

הוודאי שיהיה עדיף לשלב GH. מדובר במנגנון גדילה שונה ומאוד סינרגי.
הבעייתיות היא באוטנטיות החומר, מינון השימוש ובעיקר, וחשוב מכל, פרוטוקול השימוש.

על איזה פרוטוקול היית ממליץ בהנחה שיש תקציב לכמות קטנה? (נניח 200 IU, כ3IU ביום)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית