הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר תוצאות תחרות אחרונה

daviddd

משתמש פעיל
638
71
נק' מוניטין:
231
638
71
הולמס פלייס
היי אני עד עכשיו מסתכל ולא מצליח להבין את התוצאות של התחרות האחרונה משהו יכול לשלוח או להסביר איפה למצוא ולהבין את זה או פשוט לרשום את המקומות הראשונים בבקשה?
אני רוצה לדעת מה התוצאות של מקום ראשון במשקל 67.5 ו75 לתחרות של גיל 20 עם ובלי רצועות וגיל 2 עד איזה גיל הם מתחרים לא כלכך הבנתי 21 או 24?

תודה

בעזהי"ת

לקראת סוף הקיץ, כהנחה מובנת מאליה לזכותם של ספורטאים שאינם רואים בסטרואידים כדרך חיים הגיונית או אפילו שפויה, להתחרות בתחרות השומרת על כללי ההגינות הספורטיבית בכל הנוגע לנושא הזה, הוסכם לערוך את המקצה הנו-דראג בתחרות האחרונה בחנוכה, כולל טבלה נפרדת של שיאי ישראל. הרי מובן לכל בר דעת, שאין יכולת להשוות בין מי שמסתמך על קומפלקס ויטמין B כתוסף תזונה, ובין מי שעשר שבועות לפני התחרות מתחיל עם אייס טרן, ובהמשך מצרף אוראליים סופר רעילים לחגיגה.

בסופו של דבר, לחנוכה לא הגעתי. אדם אינו יודע מה ילד יום, ודרך איזה טרגדיות יצטרך לחלוף בפתע פתאום. ובנוגע להמשך, מעבר למשבצת השונה שכרגע הפאוורליפטינג נמצא אצלי, הדבר בהחלט יקבע על פי הנושא לעיל. אם תמשיך להיות דוויזיה נפרדת, ומתבקשת!, לנו-דראג, אכן ארצה בהגיע המועד לנסות ולשפר את השיא הישראלי שקבעתי בסקוואט ובטוטאל, בחורף הקודם בדוויזיה הזו.

דצמבר 2014 הטוטאל המדהים שלך, ודדליפט 300 של סופטי היו מרהיבים.
אם אתה מתכנן להתחרות תעדכן כאן, אני אשמח לבוא לצפות.

בעזהי"ת

לקראת סוף הקיץ, כהנחה מובנת מאליה לזכותם של ספורטאים שאינם רואים בסטרואידים כדרך חיים הגיונית או אפילו שפויה, להתחרות בתחרות השומרת על כללי ההגינות הספורטיבית בכל הנוגע לנושא הזה, הוסכם לערוך את המקצה הנו-דראג בתחרות האחרונה בחנוכה, כולל טבלה נפרדת של שיאי ישראל. הרי מובן לכל בר דעת, שאין יכולת להשוות בין מי שמסתמך על קומפלקס ויטמין B כתוסף תזונה, ובין מי שעשר שבועות לפני התחרות מתחיל עם אייס טרן, ובהמשך מצרף אוראליים סופר רעילים לחגיגה.

בסופו של דבר, לחנוכה לא הגעתי. אדם אינו יודע מה ילד יום, ודרך איזה טרגדיות יצטרך לחלוף בפתע פתאום. ובנוגע להמשך, מעבר למשבצת השונה שכרגע הפאוורליפטינג נמצא אצלי, הדבר בהחלט יקבע על פי הנושא לעיל. אם תמשיך להיות דוויזיה נפרדת, ומתבקשת!, לנו-דראג, אכן ארצה בהגיע המועד לנסות ולשפר את השיא הישראלי שקבעתי בסקוואט ובטוטאל, בחורף הקודם בדוויזיה הזו.
ואיך תבטיח שבתחרות שנקראת NO DRUG יהיו לא-מסוממים? הרי בדיקה לא מראה שום דבר ואתה מתבסס על מה שבן אדם מעיד על עצמו.
מניסיון באינטרנט אתה יכול לראות שגם מרי אולימפיה טענו שהם טבעיים, ככה שאין באמת מה לקוות לתחרות נקייה מסמים.

בעזהי"ת

ואיך תבטיח שבתחרות שנקראת NO DRUG יהיו לא-מסוממים? הרי בדיקה לא מראה שום דבר ואתה מתבסס על מה שבן אדם מעיד על עצמו.
מניסיון באינטרנט אתה יכול לראות שגם מרי אולימפיה טענו שהם טבעיים, ככה שאין באמת מה לקוות לתחרות נקייה מסמים.

זהו אכן הטיעון המרכזי מצד מי שאומר, ואפילו ברמה החובבנית ביותר, שחייבים לקחת חומרים. אולם תמיהני בנוגע לתוחלת החיים של אירוע ספורטיבי חובבני לחלוטין, ללא שום פרסים יקרי ערך או יוקרה שוות כסף רב אף היא, שהקריטריון הראשוני להצלחה בו אכן יהיה בפרמקולוגיה. בכמה תחרויות יסכים להשתתף, ספורטאי שאינו רואה בסטרואידים אורח חיים שפוי, ביודעו שהתוצאות נקבעות מראש הרחק לרעתו? האם יש הגיון מצד אי מי להשתתף בסבב ה-Moto GP עם ה-T Max היומיומי שלו?!

אכן, ברמה האולימפית, אם לא מדובר על איגוד המשקולנים האמריקאי, שביכולתו להכתיב נהלים כה קשוחים עד כדי תפיסת פט מנדז על GH, כשלא היה ביכולתו של זה לתמרן את הבדיקה אפילו ליום המחרת (דבר שלכאורה היה מספיק לו כדי לעבור אותה בהצלחה), בהחלט יש לסבור שהמנצח בתחרות הספורטיבית בין השאר ככל הנראה, ואולי בעיקר, ניצח בתחרות הפרמקולוגיה. אבל מנגד כשאתה מדבר על רמת החובבים הפשוטה כאן בארץ, אם יהיו שם עוד רבים חוץ ממני שלא יראו דרך אחרת להשתתף בתחרות, אלא תחת רמת בדיקות מינימלית - חושבני שהצבת הרף המינימלי הזה אינה אלא אקט מתבקש.

למען האמת, אני לא ממש דורש שמירה על דוויזיית הנו דראג, אלא מעלה על הכתב את ההשלכות מבחינתי של ירידתה מסדר היום. בסדר גמור מבחינתי להבין שגם כאן בארץ, וככל שינקוף הזמן בכל קטגוריות המשקל, אם אתה לא מיישר קו עם הלוטסטין או מתיל-טרן, אין לך סיכוי לקרב הוגן. איך ציטט לי בן אדם חכם את דייב טייט: בני אדם יעשו הכל כנגד לנצח. אבל דומני שכל אחד יבין שלי אישית, כאחד שרואה את הרמות הכוח כחלק מאורח חיים הוליסטי, כאחד שעד גיל 31 עיקר עיסוקו היה בצ'י גונג סיני ואמנויות תנועה רוחנית אחרות - והצליח תחת קרב הוגן לנצח כל אחד מיריביו לסקוואט, אין מה לחפש בפאוורליפטינג תחרותי שנמצא תחת הצביון הזה.

נערך לאחרונה:
בראיה שלך אין סיבה שאדם שמתחרה בתחרות מקומית לא מקצוענית בארץ ישתמש בסמים.
בהיגיון של אדם אחר יש, ולכן כדי לנצח ישתמש בסמים וגם ישתתף בתחרות NO DRUG, כי הוא לא אדם ישר.

אין לי שום דבר נגד הגדרת קטגוריה בתור NO DRUG בתחרות, אני רק אומר שזה תמימות עד כדי נאיביות להאמין שזה ימנע מהמסוממם הממוצע להכנס אליה כאילו לא ראה מזרק מימיו ולהרגיש טוב עם עצמו שניצח.

בנוסף, סביר להניח שתחריות מקומיות דלות תקציב לא רואות בדיקות בתור משהו משתלם, מה גם שאם יבצעו כאלה הן יהיו ברמה נמוכה וידועות מראש כך שאף אחד לא יתפס.

היי אליהו,

אני מקווה שאתה בסדר ומתאושש.

אני מאוד מעריך את הבחירה שלך, ובהחלט את התוצאות שלך בתור טבעי.
מנגד, ההתעקשות על קיום מקצה דראג-פרי הוא לדעתי מיותר לחלוטין. אני התחריתי בתור טבעי במספר תחרויות שהן לא דראג-פרי, היה ברור לי שמי שניצח אותי (גם אם לא כולם) היו משתמשים. אבל אני מעדיף את המצב הזה על פני מצב שבו אני לא יודע אם מי שניצח אותי משתמש או לא, וכאן מתחיל משחק הניחושים והאשמות שמוריד מהספורט המון כבוד, במיוחד בארץ שהרבה חברויות נשברו בגלל האשמות לגבי שימוש או שימוש יתר בחומרים.

יתרה מכך, גם בתחרויות דראג-טסטד שהתקיימו בארץ, הבדיקה הייתה חותמת גומי למרות שהייתה אותנטית. היו מנצחים שידענו בוודאות שלקחו, ובאופן מאוד נינוח - הם לא נבדקו. לא יודע אם זה נכון אבל שמעתי שמקצה הדראג-פרי יתבסס על הצהרה בלבד. מיותר לציין כמה אמין זה נשמע.

בנוסף, בעת פיצול תחרות אחת למקצה דראג-פרי ומקצה ללא בדיקות/הצהרה, אתה מוסיף ערך מאוד שלילי לאנשים שבוחרים להיות אמינים וכנים. כל מי שירשם למקצה ללא הבדיקות, באופן אוטומטי מספר לעולם (משפחה, חברים, מתחרים) באופן עקיף - שהוא משתמש בסמים. מהכרות עם מספר לא מועט של משתמשים, זהו נושא אישי שלא כל אחד בוחר לשתף את סביבתו.

לסיום, יצא לי להפגש לאחרונה עם כמה מתחרים IPF ברמה מאוד גבוהה, מעבר לדעתי האישית האם הם משתמשים או לא, לדעתם חד וחלק הטופ כולו משתמש. ככה שלהפסיד למשתמש בתחרות דראג פרי, יותר גרוע לדעתי מאשר להפסיד למשתמש בתחרות ללא בדיקות.

המון בהצלחה בהמשך אליהו, אעקוב.

בעזהי"ת

בראיה שלך אין סיבה שאדם שמתחרה בתחרות מקומית לא מקצוענית בארץ ישתמש בסמים.
בהיגיון של אדם אחר יש, ולכן כדי לנצח ישתמש בסמים וגם ישתתף בתחרות NO DRUG, כי הוא לא אדם ישר.

אין לי שום דבר נגד הגדרת קטגוריה בתור NO DRUG בתחרות, אני רק אומר שזה תמימות עד כדי נאיביות להאמין שזה ימנע מהמסוממם הממוצע להכנס אליה כאילו לא ראה מזרק מימיו ולהרגיש טוב עם עצמו שניצח.

בנוסף, סביר להניח שתחריות מקומיות דלות תקציב לא רואות בדיקות בתור משהו משתלם, מה גם שאם יבצעו כאלה הן יהיו ברמה נמוכה וידועות מראש כך שאף אחד לא יתפס.

נקודת המוצא צריכה להיות בדיון, האם יש לגיטימיות וערך חשוב, בדוויזיית הנו-דראג, במיוחד לנוכח אם אתה מעוניין לאפיין את רמת החובבים של הפאוורליפטינג כספורט עממי ונגיש. אם כן, אז גם יש ערך גם במענה חלקי (שוב: במיוחד ברמה של הארץ, כשיש לך כמה בודדים ש'מבשלים' בבית סטרואידים בשביל כל השאר, ואפילו טסט רפואי נמצא ברמה מעט אקזוטית, ובטח חומרים ופרוטוקולים המאפשרים לעבור בדיקות ללא היחשפות), אם לא - הרי שכל הנושא הזה אינו אלא יתוש טורדני, ומכאן והלאה יש להבהיר לכל הבא בשערי הפאוורליפטינג החובבני, שעד רמה מסוימת טוב ויפה, ומשם והלאה מתיל-טרן.

היי אליהו,

אני מקווה שאתה בסדר ומתאושש.

אני מאוד מעריך את הבחירה שלך, ובהחלט את התוצאות שלך בתור טבעי.
מנגד, ההתעקשות על קיום מקצה דראג-פרי הוא לדעתי מיותר לחלוטין. אני התחריתי בתור טבעי במספר תחרויות שהן לא דראג-פרי, היה ברור לי שמי שניצח אותי (גם אם לא כולם) היו משתמשים. אבל אני מעדיף את המצב הזה על פני מצב שבו אני לא יודע אם מי שניצח אותי משתמש או לא, וכאן מתחיל משחק הניחושים והאשמות שמוריד מהספורט המון כבוד, במיוחד בארץ שהרבה חברויות נשברו בגלל האשמות לגבי שימוש או שימוש יתר בחומרים.

יתרה מכך, גם בתחרויות דראג-טסטד שהתקיימו בארץ, הבדיקה הייתה חותמת גומי למרות שהייתה אותנטית. היו מנצחים שידענו בוודאות שלקחו, ובאופן מאוד נינוח - הם לא נבדקו. לא יודע אם זה נכון אבל שמעתי שמקצה הדראג-פרי יתבסס על הצהרה בלבד. מיותר לציין כמה אמין זה נשמע.

בנוסף, בעת פיצול תחרות אחת למקצה דראג-פרי ומקצה ללא בדיקות/הצהרה, אתה מוסיף ערך מאוד שלילי לאנשים שבוחרים להיות אמינים וכנים. כל מי שירשם למקצה ללא הבדיקות, באופן אוטומטי מספר לעולם (משפחה, חברים, מתחרים) באופן עקיף - שהוא משתמש בסמים. מהכרות עם מספר לא מועט של משתמשים, זהו נושא אישי שלא כל אחד בוחר לשתף את סביבתו.

לסיום, יצא לי להפגש לאחרונה עם כמה מתחרים IPF ברמה מאוד גבוהה, מעבר לדעתי האישית האם הם משתמשים או לא, לדעתם חד וחלק הטופ כולו משתמש. ככה שלהפסיד למשתמש בתחרות דראג פרי, יותר גרוע לדעתי מאשר להפסיד למשתמש בתחרות ללא בדיקות.

המון בהצלחה בהמשך אליהו, אעקוב.

אני מודע לזאת שאפילו תחת 100% רואו היה הכרח כזה או אחר לשמור על שקט תעשייתי. אולם הדברים מתחילים, כאמור, בדיון אודות הערך של דוויזיית נו דראג. האם יש בה מענה ללא מעט חובבנים שבלעדיה ימשיכו להיות חזקים מאוד במסגרת האנונימית שלהם, או שמא היא אינה אלא מטרד.

הדברים שאתה כותב אינם מובנים מאליהם. מדוע אתה משתמש במינוח 'תחרות' אל אירוע ספורטיבי שמעולם לא הופעת בו בתור מתחרה? כדברי לעיל, איפה נמצאת התחרות בין אופנוע Moto GP ובין T-Max יומיומי? בדוויזיה בה מופיעים מוזרקים וטבעיים יחדיו, התחרות נמצאת בין הראשונים, והאחרונים אינם אלא מארחים להם לחברה - ואפילו אם אחד מאלה האחרונים, בקרב הוגן, יכה שוק על ירך כל אחד מהראשונים.

הטיעון אודות השיימינג אינו צודק בעיני. בוודאי אם נסכים שיש חשיבות לדוויזיית הנו דראג, ואז אין בכוח הטיעון הזה לשמוט את השטיח מתחת הצדקת קיומה. ואפילו אם לא: אדם שנוקט באורח חיים כלשהו, ובפועל הינו יותר מידי צ'יקן שיט כדי לעמוד מאחורי הבחירות שלו, בלאו הכי לא מעורר יותר מידי כבוד. מעבר לזאת נמצא גם גורם הצדק הציבורי: מגיע לכל טין אייג'ר שהגיע לארבע פלטות סקוואט, במסגרת ההובי החובבני שלו, לדעת איפה נמצא הרף ההגיוני לשאוף אליו, לעומת מה שמראש אינו רלוונטי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית