הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מחטים 23G

deniska

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
שלום,
מישהו יודע איפה בוודאות אפשר לקנות מחטים 23g בבאר שבע?? שום בית מרקחת לא מוכר לי.. רק בסופר פארם מכרו 21 g וגם בכמות קטנה.
או שאולי אני צריך להגיד משהו מיוחד??

תודה לעונים.

אני באר שבעי.
ומחטים פה זה בעיה , למזלי יש לי רופאים במשפחה ויש לי את כל הגדלים עד 25G

עכשיו בעיר הסיכוי למצוא בסופר פארם הם כמעט אפסיות.

זה משאיר אותך עם לקנות מערבים לרוב בפארמים פרטים בעיר .
או להזמין מחול / סחורים בארץ

*אם אתה מתאמן בקאנטרי אני יכול לעזור לך לתקופה הקרובה , לטווח ארוך אתה בבעיה 😃

מזה לא מוכר? זה לא חוקי לא למכור זה מוצר OTC.
לך לרוקח תגיד לו אתה רוצה מחט G23, במקרה של תשובה שלילית תבקש מנהל, אין שום איסור למכור מחטים בארץ.
אני פעם הלכתי לסופר פארם לקנות מחטים הרוקח שואל אותי בשביל מה אתה צריך, אמרתי לו מה אפכת לך אין שום חוק, סתם תפה וכמו גדול ספר אחד אחד.
שורה תחתונה תתעקש ויביאו לך.

בבאר שבע עסקים עובדים שונה 😃
קודם כל לסופר פארם יש חוק שהם יכולים למכור עד 4מחטים לאדם
ככה שגם אם ימכרו לו הוא צריך לעשות שם ביקור שבועי.

ודבר שני סופר פארם זה חברה פרטית ככה שזה שיקול שלהם למכור או לא

אין דבר כזה חוק ל4 מחטים בלבד, מסכים שנגיד לא ימכרו לי 100 מחטים מן הסתם אבל פעם אחרונה קניתי 30 ותאמין לי רק לראות ת'רוקח סופר עשה לי ת'יום.... אבל כנראה בבאר שבע דברים נעשים אחרת

אני אומר לך מנסיון שעד שהייתי משיג באופן אחר , 3סניפים שביקרתי בהם בעיר , 2 מתוכם לא מכרו לי 1מיהם אמר לי שברשת מוכרים עד 4 לאדם בכל קנייה

לא יודע מה קורה אצלכם שם בב"ש אבל פה הם מעדיפים שאקנה קופסא של 100 במקום לספור יחידות.
תבדקו בגוגל, יש המון אתרים ששולחים הביתה במחירים נמוכים משמעותית מבית המרקחת וכמובן הכמות לשיקולכם.

היום קניתי מסופר פארם 20 יחידות של מזרקים 2.5 שבאים עם מחט 21G ו-20 יחידות של 23G
לא דיברו מילה ואם היה עליי יותר כסף כנראה שהייתי קונה גם חבילה של 100

קניתי בת"א בהיכל נוקיה דרך אגב

מזה לא מוכר? זה לא חוקי לא למכור זה מוצר OTC.
לך לרוקח תגיד לו אתה רוצה מחט G23, במקרה של תשובה שלילית תבקש מנהל, אין שום איסור למכור מחטים בארץ.
אני פעם הלכתי לסופר פארם לקנות מחטים הרוקח שואל אותי בשביל מה אתה צריך, אמרתי לו מה אפכת לך אין שום חוק, סתם תפה וכמו גדול ספר אחד אחד.
שורה תחתונה תתעקש ויביאו לך.
מוסיף ואומר שאם המוצר קיים אצל הספק, אפשר לברר ולדרוש שיזמינו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית