הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדר כושר שאפשר לשלם לפי כניסה?

Lizlisa

משתמש מתחיל
24
13
נק' מוניטין:
13
24
13
החדר כושר של החיים
היי 😃 אני רוצה להרזות וקיבלתי המון המלצות לשלב אימוני כוח תוך כדי, שאפשר לעשות רק במכון..
הקטע שאף פעם לא הייתי בחדר כושר ואני ממש חוששת, אני לא רוצה סתם להתחייב למנוי לתקופה ארוכה לפני שבכלל הייתי אי פעם במכון ורציתי לשאול אם יש חדר כושר (*באיזור חיפה )שאפשר לשלם לפי כניסות? ניסיתי לחפש באינטרנט ולא הצלחתי

יש לך את סקופ שאת יכולה לקנות כרטיסיה של 10 כניסות
או לעשות מנוי ל3 חודשים

• פותח/ת השרשור
@kosta נכנסתי לאתר ואני רואה שיש גם שיעור נסיון חינם! אבל לא הצלחתי למצוא כמה עולה כרטיסיה ל10 כניסות או המנוי, אתה יודע?

@kosta נכנסתי לאתר ואני רואה שיש גם שיעור נסיון חינם! אבל לא הצלחתי למצוא כמה עולה כרטיסיה ל10 כניסות או המנוי, אתה יודע?
כרטיסיה נדמה לי 400 שקל +- ומנוי ל 3 חודשים עולה בערך 200-250 לחודש לחצי שנה זה עולה פחות

את האמת מכון אמיתי אמור לפנות לכל היעדים או לפחות לרובם

הוא לא התכוון לזה
אבל בעיקרון אני מסכים איתו

אני לא חושב שכל מקום שיש בו
1000 הליכונים וכדוגמה ניחשב חדר כושר
ואני לא חושב שאם יש רק כלוב ספסל ומוטות ופלטות נחשב לחדר כושר

אני חושב שאתם חייבים להפסיק עם התחרות המטומטמת שנוצרה ועם הסטגימה של "פווארליפטינג זאת הדרך היחידה"
יש עוד הרבה דרכים להכנס לכושר ולשייפ בין אם זה וויטלפיטינג או אימוני נפח של בילדרים או סטריט
קחו את מייק רוזנר כדוגמה

ואני לא חושב שאם יש רק כלוב ספסל ומוטות ופלטות נחשב לחדר כושר

אני חושב שאתם חייבים להפסיק עם התחרות המטומטמת שנוצרה ועם הסטגימה של "פווארליפטינג זאת הדרך היחידה"
יש עוד הרבה דרכים להכנס לכושר ולשייפ בין אם זה וויטלפיטינג או אימוני נפח של בילדרים או סטריט
קחו את מייק רוזנר כדוגמה

אני ביכלל לא אמרתי את זה
גבר חדר כושר חייב להיות בו כלוב ספסל ומוטות ומשקולות כל השאר זה בונוס (אולי שחכתי שתי דברים)

אני ביכלל לא אמרתי את זה
גבר חדר כושר חייב להיות בו כלוב ספסל ומוטות ומשקולות כל השאר זה בונוס (אולי שחכתי שתי דברים)
לא התכוונתי אליך התכוונתי ללילברג'ים הבאים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית