הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש לקנות מוט אולימפי 2.2 במחיר סביר

• פותח/ת השרשור Arbuz
  • פורסם בתאריך

Arbuz

משתמש מתחיל
95
9
נק' מוניטין:
9
95
9
מחפש מוט אולימפי 2.2 מטר טוב במחיר סביר לתרגילים הבסיסיים (בנצ', סקוואט, דדליפט) לאימונים בבית.
אני מתאמן מתחיל אז אני יתאמן עם משקלים נמוכים ואני לא חושב שאני צריך מוט באלפי שקלים למתאמנים מתקדמים שצריכים מוט שאמיד ל-200+ ק"ג שלא יתעקם להם מהמשקל הזה.

אני יסתפק במוט במחיר סביר שלא יהרס ויספיק למשקלים של עד כ120 ק"ג.

איך זה? מוט לחיצה אולימפי|קליי ספורט

תחשוב שאם תשקיע במוט איכותי 1.5-2, הוא ישרוד לא מעט שנים ותוכל להשתמש בו גם במשקלים גבוהים וגם למכור אותו במידת הצורך. לא נשמע יותר שווה?

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי
אומנם אתה מתאמן מתחיל, אבל יום אחד כבר לא תהיה מתחיל. לא כדאי להשקיע במוט שיחזיק 200-300?

לפי מה שהבנתי מוט כזה יעלה כמה אלפי שקלים ואני לא מוכן להתחייבות ולהשקעה כזאת כרגע, במיוחד שאני כרגע בצבא ויוצא שבוע שבוע. תאמין לי אם אני יעבור בתרגיל כלשהו את ה120 קילו בשנתיים הקרובות אני יהיה מבסוט על עצמי ובכלל מי יודע איפה ומה אני יעשה בשנתיים הקרובות ועוד אחרי שאני ישתחרר אז לאט לאט.

לדעתך המוט שפירסמתי מתאים למה שאני צריך?

תחשוב שאם תשקיע במוט איכותי 1.5-2, הוא ישרוד לא מעט שנים ותוכל להשתמש בו גם במשקלים גבוהים וגם למכור אותו במידת הצורך. לא נשמע יותר שווה?

תראה מה הגבתי לו.

נשמע שווה חוץ מזה שמוט אולימפי איכותי 2.2 יעלה כמה 6,7 אלף שקל וזה לא סכום שאתה משקיע ואחרי כמה שנים מוכר בכמה אלפים פחות ויוצא בהפסד של כמה אלפים אחרי שנתיים שלוש, מה גם שקשה מאוד אחר כך למצוא מישהו שיקנה ממני את המוט הזה. מתאמנים ממוצעים מחפשים את הכי זול ביד 2 או כמו המוט ששמתי פה ואף אחד לא ירצה פתאום להשקיע אלפים על מוט יד שנייה.

נערך לאחרונה:
לפי מה שהבנתי מוט כזה יעלה כמה אלפי שקלים ואני לא מוכן להתחייבות ולהשקעה כזאת כרגע, במיוחד שאני כרגע בצבא ויוצא שבוע שבוע. תאמין לי אם אני יעבור בתרגיל כלשהו את ה120 קילו בשנתיים הקרובות אני יהיה מבסוט על עצמי ובכלל מי יודע איפה ומה אני יעשה בשנתיים הקרובות ועוד אחרי שאני ישתחרר אז לאט לאט.

ב450 שקל אתה תקבל זבל סיני שיתעקם אחרי 3 חודשים.
מוט זה הדבר היחיד שדורש השקעה.

המוט שפרסמת מתאים למה שאתה צריך כי הוא עד 600 קילו.
מוטות איכותיים ממש לא צריכים להגיע לאלפי שקלים. כמובן שיש מוטות באלפי שקלים, אבל אין לך צורך בהם.
אני קניתי מוט באביר ספורט שהוא ברמה מאוד גבוהה למתאמן הממוצע ב 1200 שקל.
מוט טוב אמור לעלות לפי דעתי באיזור ה 700.
לאחרונה נתקלתי בפייסבוק במישהו שמייבא מוטות ברמה גבוהה לארץ במחיר יחסית מצחיק.
Facebook
הנתונים של המוט הזה יותר טובים מהמוט שאני קניתי אך אני לא יודע איזה חברה המוט הזה.
Aanmelden bij Facebook | Facebook

• פותח/ת השרשור
המוט שפרסמת מתאים למה שאתה צריך כי הוא עד 600 קילו.
מוטות איכותיים ממש לא צריכים להגיע לאלפי שקלים. כמובן שיש מוטות באלפי שקלים, אבל אין לך צורך בהם.
אני קניתי מוט באביר ספורט שהוא ברמה מאוד גבוהה למתאמן הממוצע ב 1200 שקל.
מוט טוב אמור לעלות לפי דעתי באיזור ה 700.
לאחרונה נתקלתי בפייסבוק במישהו שמייבא מוטות ברמה גבוהה לארץ במחיר יחסית מצחיק.
Facebook
הנתונים של המוט הזה יותר טובים מהמוט שאני קניתי אך אני לא יודע איזה חברה המוט הזה.
Aanmelden bij Facebook | Facebook
אתה באמת חושב שהוא עד 600 קילו וזה המחיר שלו? למרות שזה מה שרשום שם אני מעריך שהוא כמו שאר המוטות שמתעקמים ב200 קילו (או פחות)

איזה מוט? כנראה אני צריך להצטרף לקבוצה כדי לראות, שלחתי בקשה. בינתיים אני לא יכול לראות מה מפרסמים שם אבל אתה יכול להסביר במה מדובר? המייבא רושם את הנתונים של המוט, מוכר אותם וכו'? איך יודעים שהנתונים שהוא מפרסם על המוטות נכונים ואמינים?

אתה באמת חושב שהוא עד 600 קילו וזה המחיר שלו? למרות שזה מה שרשום שם אני מעריך שהוא כמו שאר המוטות שמתעקמים ב200 קילו (או פחות)

איזה מוט? כנראה אני צריך להצטרף לקבוצה כדי לראות, שלחתי בקשה. בינתיים אני לא יכול לראות מה מפרסמים שם אבל אתה יכול להסביר במה מדובר? המייבא רושם את הנתונים של המוט, מוכר אותם וכו'? איך יודעים שהנתונים שהוא מפרסם על המוטות נכונים ואמינים?
כן סביר להניח שהמוט לא ברמה גבוהה לפי המחיר.
המייבא רושם את הנתונים של המוט, מוכר אותם וכו'? איך יודעים שהנתונים שהוא מפרסם על המוטות נכונים ואמינים?
אלה הנתונים:
יש כמה סוגי מוטות בניהם מוטות powerlifting מוטות היברידים ומוטות Weightlifting.
הלכתי על מוט ל WL כי בזה אני עוסק בכול אופן אבל כולם עומדים באותו הקריטריון
אז המוט מיוצר מ Alloy Steel כמו כל מוט ברמה גבוהה אחרת.
למוט יש 8 מיסבי Bush (אופציה לנידל למי שמבין), המוט בצבע שחור עם ציפוי זינק כפול והשרוולים עם ציפוי כרום קשה.. כמובן שהמוט סגור ב Snap Ring.
למוט יש יכולת נשיאה של 800KG ו 210K PSI, בקיצור אפילו מתעלה על המוט של Rogue למרות שמרמה מסוימת של איכות זה כבר באמת לא משנה אז אין טוב או לא טוב.

אל תשאל אותי מה זה כל דבר כי וואלה אני לא מבין בזה. פשוט זה דומה ויותר טוב מאשר המוט שלי.
הוא מציין שאם יש מעוניינים הוא יעשה הזמנה גדולה.
המחיר של המוט 800.

ואם אתה לא מאמין לו תבקש לראות אולי את העלון שמגיע עם המוט שמציין את הנתונים שלו או משהו כזה

• פותח/ת השרשור
כן סביר להניח שהמוט לא ברמה גבוהה לפי המחיר.

אלה הנתונים:
יש כמה סוגי מוטות בניהם מוטות powerlifting מוטות היברידים ומוטות Weightlifting.
הלכתי על מוט ל WL כי בזה אני עוסק בכול אופן אבל כולם עומדים באותו הקריטריון
אז המוט מיוצר מ Alloy Steel כמו כל מוט ברמה גבוהה אחרת.
למוט יש 8 מיסבי Bush (אופציה לנידל למי שמבין), המוט בצבע שחור עם ציפוי זינק כפול והשרוולים עם ציפוי כרום קשה.. כמובן שהמוט סגור ב Snap Ring.
למוט יש יכולת נשיאה של 800KG ו 210K PSI, בקיצור אפילו מתעלה על המוט של Rogue למרות שמרמה מסוימת של איכות זה כבר באמת לא משנה אז אין טוב או לא טוב.

אל תשאל אותי מה זה כל דבר כי וואלה אני לא מבין בזה. פשוט זה דומה ויותר טוב מאשר המוט שלי.
הוא מציין שאם יש מעוניינים הוא יעשה הזמנה גדולה.
המחיר של המוט 800.

ואם אתה לא מאמין לו תבקש לראות אולי את העלון שמגיע עם המוט שמציין את הנתונים שלו או משהו כזה
WL ו-PL זה לא אותו דבר? ומה זה מוטות היברידים?
אני רוצה מוט שיתאים בעיקר לסקוואט, דדליפט, בנצ' פרס ולפרס, איזה מוט אני צריך?
בגדול נשמע טוב, מחכה שיאשרו אותי ונראה מה אומרים שם האנשים. אם המחיר באמת 800 ובאיכות שאתה אומר אולי באמת אני יקנה.

WL ו-PL זה לא אותו דבר? ומה זה מוטות היברידים?
אני רוצה מוט שיתאים בעיקר לסקוואט, דדליפט, בנצ' פרס ולפרס, איזה מוט אני צריך?
בגדול נשמע טוב, מחכה שיאשרו אותי ונראה מה אומרים שם האנשים. אם המחיר באמת 800 ובאיכות שאתה אומר אולי באמת אני יקנה.
WeightLifting
PowerLifting
שני סוגי ספורט שונים.
היברידי זה משולב. כנראה מוט שמתאים להרבה תרגילים.
בפאוורליפטינג נגיד, יש מוטות ספציפים לכל תרגיל. מוט לסקוואט (עבה), מוט בנץ' (דק אם אני לא טועה), מוט דדליפט (גמיש).
לי יש מוט קרוספיט, נוח לעשות איתו את כל התרגילים. אני מאמין שמוט WL זה אותו עיקרון כמו הקרוספיט
בכל מקרה עוד אופציות טובות:
מוט אולימפי ארוך
מוט מקצועי
השני זה מה שיש לי.
ממליץ לך על הראשון. זול, חברה טובה ומוכרת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית