הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ בקשר לשריפת שומן ויעילות של HIIT לאורך זמן

• פותח/ת השרשור Yeti
  • פורסם בתאריך

Yeti

משתמש משקיע
3,383
378
נק' מוניטין:
7,408
3,383
378
אוקיי, אז כמו שחלקכם יודעים אני נכנסתי לחיטוב, אני על 21%~ שומן ואני קצת מתלבט בבחירת סוג הפעילות האירובית שאמורה לסייע לתהליך החיטוב. קראתי את המאמר על פרוטוקולי השומן העיקש ואני מבין שזאת הדרך המהירה ביותר לשרוף שומן, אבל אני הבנתי שברגע שהגוף מסתגל לסוג מאמץ מסוים היעילות של אותה פעילות בשריפת השומן פוחתת, אז אני לא יודע אם עדיף בינתיים לעבוד בעצימות נמוכה-בינונית ולשמור את הקפאין ואימוני האינטרוולים עד שאני אגיע לא"ש נמוך שבו באמת יהיה שומן עיקש שאני אצטרך לשרוף...

אז אני בעצם רוצה לשאול עד כמה היעילות של פרוטוקולים 3 ו 4 נשמרת לאורך זמן?

ומה עדיף לעשות במצבי? פשוט להיות בגירעון קלורי ולעשות אירובי קל-בינוני? מה שאמור גם לשפר את הכושר וכל זה, או להתחיל ישר עם פרוטוקולים 3 ו 4? (לא עושה דל פחמימות או יוהימבין)

תודה.

באחוז שומן הזה אתה לא צריך את הפרוטוקולים רק שתגיע לאחוז שומן נמוך
אם תתחיל עם הפרוטוקולים באחוז שומן כזה זה בזבוז כח /מוטיבציה ויימאס לך מהר מהחיטוב
לפי דעתי תישאר עם אירובי בעצימות נמוכה-בינונית עד לאחוז שומן נמוך מספיק זה די והותר

באחוז שומן הזה אתה לא צריך את הפרוטוקולים רק שתגיע לאחוז שומן נמוך
אם תתחיל עם הפרוטוקולים באחוז שומן כזה זה בזבוז כח /מוטיבציה ויימאס לך מהר מהחיטוב
לפי דעתי תישאר עם אירובי בעצימות נמוכה-בינונית עד לאחוז שומן נמוך מספיק זה די והותר
שטויות
ימאס לו מהר?... אולי הימאס לו לעשות שעה ריצה קלה.. לעשות HIIT זה פשוט מאוד יותר קלוריות שנשרפות בפעילות +12 שעות אחרי בחצי מהזמן בלי למות משעמום

תעשה כמה שאתה יכול
אם יש לך תקציב תקח כבר מעכשיו E&C זה חומר שעוזר לשרפת שומן יותר בטווח הארוך (ממה שאני זוכר מהמאמר)

את הפרוטוקולים כדאי לעשות כשנתקעים כי הם לא קלים בכלל וחבל סתם לסבול, תתחיל מאירובי בעצימות מתונה ותעלה בהדרגה, עד 14-15% לא אמורות להיות בעיות מיוחדות.

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה רבה לכולם, אני באמת אמשיך עם אירובי מתון עד לאותם אחוזים.

עוד שאלה קטנה שעולה לי, האם זה יהיה יעיל יותר לעשות ריצה קלה למשך חצי שעה (80%~) ולהמשיך עם עוד 30-60 דקות הליכה (50-60%) מאשר רק ריצה קלה?

גם אירובי אחרי אימון כוח עצים במיוחד יכול להיות אחלה של דבר.
אני את החיטוב האחרון עשיתי בלי אירובי בכלל, רק סקוואטים, לחיצות ומשיכות.

שטויות
ימאס לו מהר?... אולי הימאס לו לעשות שעה ריצה קלה.. לעשות HIIT זה פשוט מאוד יותר קלוריות שנשרפות בפעילות +12 שעות אחרי בחצי מהזמן בלי למות משעמום
כנראה שאף פעם לא עשית אינטרוולים בחיטוב...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית