עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חשבתי שהתכוונת לפוקס קאסטרו וכל הזבל הזהלא יודע לרוב הבגדים שלי זה בגדים של שוק אני קורא להם
כאלה שנכנסים לחנויות סוג ז' בבגדים (הכוונה לחנויות שהם לא מותגים בכלל) ויש את המבצעים של 4 ב100
לפעמים אני אוהב להתפרע ככה בFOX שיש איזה מבצע טוב
חשבתי שהתכוונת לפוקס קאסטרו וכל הזבל הזה
זה לא משנה מותג או לאקסטרו לא אבל פוקס ישלי משם כמה חולצות (לא שאני לובש אותן בגלל שאני לא נוהג ללבוש בגדים יפים בחיים)
אבל כל הבגדים שאני אוהב ללבוש (הנוחים) הם בגדים בלי מותר כלשהו בדכ זה גם בגדים פשוטים אינלי לדוגמא בארון מכופתרות או גינסים ודברים יפים...
99% מהבגדים שלי זה בגדים זה בגדים פושטים אפשר לקרוא להם אבל אני אוהב אותם אז אני הולך איתם גם לאירועים ויציאות 🤡
חי על הקצה אתה..לפעמים אני אוהב להתפרע ככה בFOX שיש איזה מבצע טוב
אשמח לפירוט אחי. איך הסתדרת עם המידות?מי קונה בארץ?
רק ASOS ועוד עכשיו כשיש 70% הנחה + 18% הנחה לישראלים? אין מה לדבר..
ומשלוחי אקספרס תוך 3 ימים אצלך בדלת.
אם תראה את האיכות של הדברים שהזמנתי, לא תאמין איזה מחיר שילמתי. לא יאומן איך דופקים אותנו בארץ.
מדדתי היקף חזה, הסתכלתי על הדוגמן בתמונה (רשום את הגובה שלו ואת המידה שהוא לובש), הסתכלתי בסרטון וידאו בשביל להבין עד כמה הוא באמת שחיף ובחרתי מידה.. הבגדים 90% יושבים עליי בול.אשמח לפירוט אחי. איך הסתדרת עם המידות?
מדדתי היקף חזה, הסתכלתי על הדוגמן בתמונה (רשום את הגובה שלו ואת המידה שהוא לובש), הסתכלתי בסרטון וידאו בשביל להבין עד כמה הוא באמת שחיף ובחרתי מידה.. הבגדים 90% יושבים עליי בול.
גם הסתכלתי על אותו דוגמן לובש חולצות של חברות שיש לי בארון אז הבנתי פחות או יותר את הגודל שלו.
תרשום לי את הנתונים שלך ואני יעזור לך לבחור מידה.
מי קונה בארץ?
רק ASOS ועוד עכשיו כשיש 70% הנחה + 18% הנחה לישראלים? אין מה לדבר..
ומשלוחי אקספרס תוך 3 ימים אצלך בדלת.
אם תראה את האיכות של הדברים שהזמנתי, לא תאמין איזה מחיר שילמתי. לא יאומן איך דופקים אותנו בארץ.