הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

[סקר]מאיפה אתם קונים בגדים?

• פותח/ת השרשור Ohad
  • פורסם בתאריך

Ohad

משתמש משקיע
3,289
859
נק' מוניטין:
2,714
3,289
859
בבית 😃
היי,

מאיפה אתם קונים את הבגדים שלכם ?
האם אתם מכירים מותגים/חנויות שיש להם גיזרות טובות למתאמנים?

לדוגמה :
חולצות שיותר צרות בחלק התחתון אבל מתלבשות יפה בחלק העליון.
גי'נסים שיש יותר מקום לרגליים וזה לא נראה צמוד או ענק בלי צורה.

ברשקה\פול אנד ביר\קאסטרו\רנואר\זארה, יש להם בגדים יפים ויושבים טוב על מי שמתאמן.

חולצות טי וכאלה- נייקי/אדידס
מכופתרות-טומי הילפיגר או האלה שמוכרים בוולמארט

ג'ינסים-לרוב ליוויס,לא אוהב מותגים אחרים
ומכנסיים רגילים-אדידס/נייקי לרוב

רוב הזמן אני קונה בחנויות עודפים/חו"ל,אלא אם אני רואה משהו ממש שווה אז אני אקנה..

אבל בתכלס,אתה לא נראה מתאמן..אז מה אכפת לך בכלל?

לא יודע לרוב הבגדים שלי זה בגדים של שוק אני קורא להם
כאלה שנכנסים לחנויות סוג ז' בבגדים (הכוונה לחנויות שהם לא מותגים בכלל) ויש את המבצעים של 4 ב100

לפעמים אני אוהב להתפרע ככה בFOX שיש איזה מבצע טוב

לא יודע לרוב הבגדים שלי זה בגדים של שוק אני קורא להם
כאלה שנכנסים לחנויות סוג ז' בבגדים (הכוונה לחנויות שהם לא מותגים בכלל) ויש את המבצעים של 4 ב100

לפעמים אני אוהב להתפרע ככה בFOX שיש איזה מבצע טוב
חשבתי שהתכוונת לפוקס קאסטרו וכל הזבל הזה

חשבתי שהתכוונת לפוקס קאסטרו וכל הזבל הזה

קסטרו לא אבל פוקס ישלי משם כמה חולצות (לא שאני לובש אותן בגלל שאני לא נוהג ללבוש בגדים יפים בחיים)
אבל כל הבגדים שאני אוהב ללבוש (הנוחים) הם בגדים בלי מותר כלשהו בדכ זה גם בגדים פשוטים אינלי לדוגמא בארון מכופתרות או גינסים ודברים יפים...
99% מהבגדים שלי זה בגדים זה בגדים פושטים אפשר לקרוא להם אבל אני אוהב אותם אז אני הולך איתם גם לאירועים ויציאות 🤡

קסטרו לא אבל פוקס ישלי משם כמה חולצות (לא שאני לובש אותן בגלל שאני לא נוהג ללבוש בגדים יפים בחיים)
אבל כל הבגדים שאני אוהב ללבוש (הנוחים) הם בגדים בלי מותר כלשהו בדכ זה גם בגדים פשוטים אינלי לדוגמא בארון מכופתרות או גינסים ודברים יפים...
99% מהבגדים שלי זה בגדים זה בגדים פושטים אפשר לקרוא להם אבל אני אוהב אותם אז אני הולך איתם גם לאירועים ויציאות 🤡
זה לא משנה מותג או לא
העיקר שהאיכות של הבגד תחזיק מעמד אחרי כביסה אחת
קראה לי שקניתי מכנסיים מקסטרו ואחרי כביסה הכל התפרק

קאסטרו, רנואר, זארה, מקס מורטי ככה בשלוף לפי הסדר שאני אוהב לפי הכי פחות להכי הרבה

היתה תקופה שהייתי מזמין המון מחול אבל למרות כל התכנון והמדידה מראש עדין הבגדים הגיעו לא תאימים או שונים ממה שציפיתי.
ירדתי מחול והעדפתי לשלם עוד כמה עשרות ולראות מה אני קונה. רנואר מחכה לסופי עונה, קאסטרו, זארה, פול אן ביר, אמריקן איגלבילבונג, נייק, אדידס,
אפילו בשוק הכרמל יצא לי לקנות בגדים לכל העונות ואפילו נשאר לי עודף.

כל היום אני לובש מכנס שחור וחולצה מכופתרת ובארץ אין גזרה שמתאימה לי אז בדר"כ אני מוצא בחו"ל (בננה רפבליק וזארה של חו"ל וכאלו) ומהרגע שאני מגיע הביתה זה רק טרנינגים , גם אם אני יוצא לחתונה אני לובש טרנינג

מי קונה בארץ?

רק ASOS ועוד עכשיו כשיש 70% הנחה + 18% הנחה לישראלים? אין מה לדבר..
ומשלוחי אקספרס תוך 3 ימים אצלך בדלת.

אם תראה את האיכות של הדברים שהזמנתי, לא תאמין איזה מחיר שילמתי. לא יאומן איך דופקים אותנו בארץ.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מי קונה בארץ?

אם תראה את האיכות של הדברים שהזמנתי, לא תאמין איזה מחיר שילמתי. לא יאומן איך דופקים אותנו בארץ.
אשמח לפירוט אחי. איך הסתדרת עם המידות?

אשמח לפירוט אחי. איך הסתדרת עם המידות?
מדדתי היקף חזה, הסתכלתי על הדוגמן בתמונה (רשום את הגובה שלו ואת המידה שהוא לובש), הסתכלתי בסרטון וידאו בשביל להבין עד כמה הוא באמת שחיף ובחרתי מידה.. הבגדים 90% יושבים עליי בול.
גם הסתכלתי על אותו דוגמן לובש חולצות של חברות שיש לי בארון אז הבנתי פחות או יותר את הגודל שלו.
תרשום לי את הנתונים שלך ואני יעזור לך לבחור מידה.

• פותח/ת השרשור
מדדתי היקף חזה, הסתכלתי על הדוגמן בתמונה (רשום את הגובה שלו ואת המידה שהוא לובש), הסתכלתי בסרטון וידאו בשביל להבין עד כמה הוא באמת שחיף ובחרתי מידה.. הבגדים 90% יושבים עליי בול.
גם הסתכלתי על אותו דוגמן לובש חולצות של חברות שיש לי בארון אז הבנתי פחות או יותר את הגודל שלו.
תרשום לי את הנתונים שלך ואני יעזור לך לבחור מידה.

שלחתי לך פרטי

מי קונה בארץ?

שלח רגע קישורים לדברים שהזמנת והיית מרוצה מהם מASOS

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית