[סקר]מאיפה אתם קונים בגדים?

• פותח/ת השרשור Ohad
  • פורסם בתאריך
חייב לספר שבעקבות הפוסט הזמנתי לנסיון נעליים מאסוס, שילמתי עוד 10 לי"ש על משלוח מהיר (שהיה אמור להגיע אתמול).
בנתיים קיבלתי טלפון מהחברת שילוח שאני צריך להוסיף 55 ש"ח מע"מ ועוד 60 ש"ח לחברת שילוח כדי שזה יגיע רק מחר.

אז לא כזה שווה כמו שחשבתי כי זה יוצא שהנעל המסכנה שהזמנתי עלתה לי בסופו של דבר כמו בארץ.

כשאתה מוסיף לשילוח מהיר דרך איזו חברה הם שולחים?

גלובל משהו, בדיוק הם התקשרו אלי לא בדיוק שמעתי את השם.

אבל זה מאד מוזר, הם אמרו לי שאם אני רוצה את זה לעבודה הם ישלחו לי מחר ואם אני רוצה לבית אז רק ביום ראשון ואז אמרתי להם טוב שיביאו לי לעבודה ושמעו שאני עובד במשרד עורכי דין פתאום הם התהפכו ואמרו לי שהם יביאו לי את זה לאן שאני רוצה מחר מתי שנוח לי.

גלובל משהו, בדיוק הם התקשרו אלי לא בדיוק שמעתי את השם.

אבל זה מאד מוזר, הם אמרו לי שאם אני רוצה את זה לעבודה הם ישלחו לי מחר ואם אני רוצה לבית אז רק ביום ראשון ואז אמרתי להם טוב שיביאו לי לעבודה ושמעו שאני עובד במשרד עורכי דין פתאום הם התהפכו ואמרו לי שהם יביאו לי את זה לאן שאני רוצה מחר מתי שנוח לי.
נראה כמו שיטת מצליח, אם היית מקבל דרך UPS, EMS ועוד זרעי שטן כמוהם, היו עושקים אותך גם אם היית ג'וני קוקרן

חייב לספר שבעקבות הפוסט הזמנתי לנסיון נעליים מאסוס, שילמתי עוד 10 לי"ש על משלוח מהיר (שהיה אמור להגיע אתמול).
בנתיים קיבלתי טלפון מהחברת שילוח שאני צריך להוסיף 55 ש"ח מע"מ ועוד 60 ש"ח לחברת שילוח כדי שזה יגיע רק מחר.

אז לא כזה שווה כמו שחשבתי כי זה יוצא שהנעל המסכנה שהזמנתי עלתה לי בסופו של דבר כמו בארץ.
כמה עלתה הנעל שאתה צריך לשלם מע"מ? והאם קיבלת מייל בקשר להזמנה או שרק התקשרו אליך?

זה שווה מאוד. פשוט הזמנת במחיר יותר גבוה מ-$75 ולכן לא קונים במחירים מעל זה כי יחייבו אותך במע"מ ובעמלות שקר כלשהו.

השתמשת בקוד קופון ISRAEL18? זה נותן לך 18% הנחה על קניה מעל 50 פאונד.
תלוי איזה נעל קנית, אם אתה משנה את האתר לאוסטרלי - המחיר יורד. באדידס למשל אם תשנה את הדגל לארה"ב אז המחיר גם כן יורד.
בבגדים אם אתה משנה לאתר ספרדי המחיר גם כן יורד דרסטית.

אתה לא אמור להוסיף כלום בשביל לקבל את המשלוח בזמן.

הנעל עלתה 55 לי"ש
לא היית אמור לעבור 51 פאונד.

נערך לאחרונה:
זה שווה מאוד. פשוט הזמנת במחיר יותר גבוה מ-$75 ולכן לא קונים במחירים מעל זה כי יחייבו אותך במע"מ ובעמלות שקר כלשהו.

השתמשת בקוד קופון ISRAEL18? זה נותן לך 18% הנחה על קניה מעל 50 פאונד.
תלוי איזה נעל קנית, אם אתה משנה את האתר לאוסטרלי - המחיר יורד. באדידס למשל אם תשנה את הדגל לארה"ב אז המחיר גם כן יורד.
בבגדים אם אתה משנה לאתר ספרדי המחיר גם כן יורד דרסטית.

אתה לא אמור להוסיף כלום בשביל לקבל את המשלוח בזמן.

לא היית אמור לעבור 51 פאונד.

טוב לא ידעתי, תודה על הטיפים.

לא הבנתי את הקטע עם לשנות את הדגל (כן הזמנתי אדידס)
ולא השתמשתי בקופון,חבל.

@12344
חייזר נכבד,
אני לא מחלק ירוקים למי שלא ישבתי איתו בחיים ולא ראיתי את הפרצוף שלו.

בבכרה צ1ר

שלד תעשה ג'סטה תארגן ישיבה כולנו בחייאת
איפה הימים שהייתי מפיל במשרד איפה

קבצים מצורפים

• la.jpg
    la.jpg
    KB 55.3 · צפיות: 235
אתמול מחוסר ברירה יצאתי לעשות קניות בגדים (שונא את זה, תמיד מזיע יותר מאימון אירובי)
ומצאתי 2 סוגי ג'ינסים שקניתי והחלטתי לשתף אתכם
לכולנו יש את הבעיה הזאת עם ג'ינסים
פעם עולה פעם לא, צמוד מידי, איפה הג'ינסים של פעם? למה הכל סקיני

אז ככה, בחנות
H&O
ג'ינס חברת Alessandro Gotti
קוד פריט 507232040946
יש בשלל צבעים מאוד נוחים, גזרה ישרה, בד ג'ינס ליקרה(98 אחוז כותנה)
מחיר לפני הנחה 219
יש הנחת מועדון 10 אחוז יוצא 198
ואם יש לו אקסטרא הנחה מה טוב

20160218_111857.jpg

בחנות
celio
ג'ינס דגם C5
קניתי אותו ב outlet
ככה שהיו רק 2 צבעים
מאוד נוח, גזרה ישרה, לא מרגישים שזה לייקרה (99 אחוז כותנה), תחושה של ג'ינס אמיתי
קוד פרטי 3596653305267
מחיר 180

20160218_111930.jpg

לאיזה מדינה אתם מציעים להעביר כשאני קונה מאסוס ? וכמה עולה משלוח מהם ?

לאיזה מדינה אתם מציעים להעביר כשאני קונה מאסוס ? וכמה עולה משלוח מהם ?
תלוי במוצר.
יש נעליים שבאתר האוסטרלי עולות הכי זול ויש נעליים שבאתר האמריקאי.
בגדים לרוב הכי זול בספרדי.
אל תשכח לשנות את המטבע חזרה לפאונד אחרי שאתה משנה מדינה.
יש לך קופון הנחה IL17 כשאתה קונה מעל 50 פאונד - מקבל 17% הנחה. או IL17PLUS כשאתה קונה מעל 100 פאונד, מקבל גם משלוח אקספרס חינם.
משלוח אקספרס עולה 10 פאונד. מגיע תוך 3-4 ימים עד הבית.

@12344

אין לא תקבל ממנו כלום הוא אבו קמונה. נדבי תבוא יש מה לשרוף, על חשבון הברון יא אח

@12344
חייזר נכבד,
אני לא מחלק ירוקים למי שלא ישבתי איתו בחיים ולא ראיתי את הפרצוף שלו.

בבכרה צ1ר

שתי סאחים

לא יודע אגב מה איתכם, כל הבגדים שלי אני קונה בסופר ב-20 שקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית