עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה רגע גם אני רוצה ירוק של נדב
כשאתה מוסיף לשילוח מהיר דרך איזו חברה הם שולחים?
נראה כמו שיטת מצליח, אם היית מקבל דרך UPS, EMS ועוד זרעי שטן כמוהם, היו עושקים אותך גם אם היית ג'וני קוקרןגלובל משהו, בדיוק הם התקשרו אלי לא בדיוק שמעתי את השם.
אבל זה מאד מוזר, הם אמרו לי שאם אני רוצה את זה לעבודה הם ישלחו לי מחר ואם אני רוצה לבית אז רק ביום ראשון ואז אמרתי להם טוב שיביאו לי לעבודה ושמעו שאני עובד במשרד עורכי דין פתאום הם התהפכו ואמרו לי שהם יביאו לי את זה לאן שאני רוצה מחר מתי שנוח לי.
כמה עלתה הנעל שאתה צריך לשלם מע"מ? והאם קיבלת מייל בקשר להזמנה או שרק התקשרו אליך?חייב לספר שבעקבות הפוסט הזמנתי לנסיון נעליים מאסוס, שילמתי עוד 10 לי"ש על משלוח מהיר (שהיה אמור להגיע אתמול).
בנתיים קיבלתי טלפון מהחברת שילוח שאני צריך להוסיף 55 ש"ח מע"מ ועוד 60 ש"ח לחברת שילוח כדי שזה יגיע רק מחר.
אז לא כזה שווה כמו שחשבתי כי זה יוצא שהנעל המסכנה שהזמנתי עלתה לי בסופו של דבר כמו בארץ.
כמה עלתה הנעל שאתה צריך לשלם מע"מ? והאם קיבלת מייל בקשר להזמנה או שרק התקשרו אליך?
המחיר אחרי הנחה נכון?הנעל עלתה 55 לי"ש
זה שווה מאוד. פשוט הזמנת במחיר יותר גבוה מ-$75 ולכן לא קונים במחירים מעל זה כי יחייבו אותך במע"מ ובעמלות שקר כלשהו.חייב לספר שבעקבות הפוסט הזמנתי לנסיון נעליים מאסוס, שילמתי עוד 10 לי"ש על משלוח מהיר (שהיה אמור להגיע אתמול).
בנתיים קיבלתי טלפון מהחברת שילוח שאני צריך להוסיף 55 ש"ח מע"מ ועוד 60 ש"ח לחברת שילוח כדי שזה יגיע רק מחר.
אז לא כזה שווה כמו שחשבתי כי זה יוצא שהנעל המסכנה שהזמנתי עלתה לי בסופו של דבר כמו בארץ.
לא היית אמור לעבור 51 פאונד.הנעל עלתה 55 לי"ש
זה שווה מאוד. פשוט הזמנת במחיר יותר גבוה מ-$75 ולכן לא קונים במחירים מעל זה כי יחייבו אותך במע"מ ובעמלות שקר כלשהו.
השתמשת בקוד קופון ISRAEL18? זה נותן לך 18% הנחה על קניה מעל 50 פאונד.
תלוי איזה נעל קנית, אם אתה משנה את האתר לאוסטרלי - המחיר יורד. באדידס למשל אם תשנה את הדגל לארה"ב אז המחיר גם כן יורד.
בבגדים אם אתה משנה לאתר ספרדי המחיר גם כן יורד דרסטית.
אתה לא אמור להוסיף כלום בשביל לקבל את המשלוח בזמן.
לא היית אמור לעבור 51 פאונד.
באסה 🫤 היית חוסך הרבה..טוב לא ידעתי, תודה על הטיפים.
לא הבנתי את הקטע עם לשנות את הדגל (כן הזמנתי אדידס)
ולא השתמשתי בקופון,חבל.
תלוי במוצר.לאיזה מדינה אתם מציעים להעביר כשאני קונה מאסוס ? וכמה עולה משלוח מהם ?