הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שילוב של בולדנון עם פניל

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
"שאלה לחבר שלי עשה לא מעט סייקלים מפתח גוף ותיק הוא רוצה לגעת אם הוא יכול לשלב פניל (npp) עם בולדנון אצטט (טסט אנטט 500 מג שבועי פניל 300 מג בולדנון אצטט 300) האם אפשר לשלב פניל עם בולד ?

בשאלתך "האם אפשר " - אתה מתכוון פרקטית או מבחינת יעילות?

פרקטית - אפשר להזריק סמים, אף אחד לא מונע ממך (ממנו). הבנת למה אני מתכוון...

יעילות - מדובר, מלבד טסט, בשני חומרים מאוד אנאבוליים ופחות אנדרוגניים. סייקל שכזה יהיה מועד לתופעות לוואי הקשורות בליבידו וכדומה.
צריך לשלב חומר אנדרוגני נוסף, בכדי לאזן את הסייקל (העלאת מינון הטסט לא תעזור רבות במקרה זה), או לוותר על אחד מהאחרונים.

היו היו ימים שחיפשתי בנרות בולדנון קצר, בלתי אפשרי היה להשיג אותו בארץ וגם מחו"ל היו מקורות בודדים שהיו להם, בסופו של דבר אתה יכול להבין מלוגים ופורומים שונים שהחומר עצמו בין הכואבים להזריק וכמעט לרוב האנשים בוודאות יהיה סימפטומים של test flu ממנו.

לא קשה להשיג פשוט לא מייצרים בולדנון חוץ מאונדצילאט...אצטט=דיבול סיפיונאט=לתחת ורק האסטר הארוך מאוד נותן את אפקט הבולדנון שאנחנו מכירים...ואני מוכן להתערב ש99 אחוז לא יודעים לקחת בולדנון....אם אתה לא עושה העמסה של החומר ב3 שבועות הראשונים לא תראה תוצאה גם אם תקח 1000 בשבוע
דוגמא:
שבוע 1 2000 מ״ג
שבוע 2 1500 מ״ג
שבוע 3 1000 מ״ג
ואז להמשיך עד שבוע 14 עם מינון של 500-700 מ״ג
כבר אחרי חודש תראה תוצאות ולא כמו שכולם אומרים שאחרי 7-8 שבועות מתחילים להרגיש רק תזוזה
ומומלץ לשלב פרווירון שגם הוא תורם למראה הווסקולארי ושומר על הליבידו במידה וקיימת בעייה(אינדיבידואלי)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית