הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שילוב טסט דקה ועוד חומר ...

shirazy

משתמש מתחיל
13
1
נק' מוניטין:
1
13
1
היי לכולם ,
אני כבר גולש בפורום כמה זמן ושמתי לב שי שפה הרבה תותחים שיכולים לייעץ אז אשמח לייעוץ קטן ,
סייקל 2 .
כבר נקי מהסייקל הראשון כחצי שנה , בפנים חודש ושבוע לוקח טסט אנטט ודקנואט , עליתי קרוב ל 13 קילו ורוצה להחליף את הדקה בעוד כחודש למשהו אחר , השאלה היא זה הסייקל השני ואני רוצה להוריד נוזלים , אם אחליף את הדקה בטרן או לשלב ביחד מה ההשלכות של טרן לסייקל שני הבנתי שזה חומר קשה ולא מתאים לסייקלים מתקדמים אבל ראיתי שהחומר הזה מוציא ורידים ונותן עליה מטורפת בכח אז לא יודע מה לעשות מצד אחד מת לנסות אבל מפחד , או שאקח מינון נמוך ? מה אומרים ? אגב אני משתמש בחברת זנקו . מרגיש חשק מיני גבוה בא לי לז*** כל דבר חח בהשוואה למה שלקחתי מיקודם
תודה לעונים

אפשרי להחליף את הטרן אבל רק אחרי חודשיים הננדרולון לוקחים אותו 3 חודשים אם אני לא טועה , אז אין טעם שתחליף אחרי חודשיים את הדקה חכה לעוד תגובות , אגב מה לקחת בסייקל ה1 ?

תמשיך עם הדקה. עם זה האסטר הארוך אז לפחות 3 חודשים של שימוש כדי למצות את הגדילה מהחומר.
לא צריך טרן. עם אתה ממש רוצה תוסיף אורלי כמו טורינבול או דיבול ל 5-6 שבועות

• פותח/ת השרשור
אפשרי להחליף את הטרן אבל רק אחרי חודשיים הננדרולון לוקחים אותו 3 חודשים אם אני לא טועה , אז אין טעם שתחליף אחרי חודשיים את הדקה חכה לעוד תגובות , אגב מה לקחת בסייקל ה1 ?
הי אחי תודה על התגובה , מה שלקחתי מקודם זה ורטקס טסט אנטט סולו 750מג ולא הרגשתי עלייה בחשק מיני לא כח , אחרי חודשיים זרקתי לפח לא נורא בקטנה
תמשיך עם הדקה. עם זה האסטר הארוך אז לפחות 3 חודשים של שימוש כדי למצות את הגדילה מהחומר.
לא צריך טרן. עם אתה ממש רוצה תוסיף אורלי כמו טורינבול או דיבול ל 5-6 שבועות
כל הקטע שהדיבול סופח נוזלים לפי מה שהבנתי ואני רוצה לנקות נוזלים הכוונה שלי לסיים עם הדקה עוד חודש או חודשיים ואז לתת פוש עם טרן חודשיים אחרונים כדי לראות מה השגתי

הי אחי תודה על התגובה , מה שלקחתי מקודם זה ורטקס טסט אנטט סולו 750מג ולא הרגשתי עלייה בחשק מיני לא כח , אחרי חודשיים זרקתי לפח לא נורא בקטנה

כל הקטע שהדיבול סופח נוזלים לפי מה שהבנתי ואני רוצה לנקות נוזלים הכוונה שלי לסיים עם הדקה עוד חודש או חודשיים ואז לתת פוש עם טרן חודשיים אחרונים כדי לראות מה השגתי
אתה עושה סלט ובסוף לא תמצה אף אחד מהחומרים בסייקל
ננדרולון עם אסטר דקונאט דורש זמן רב בכדי לקבל אפקטים ממנו. אין טעם שלא להריצו מתחת ל-12 שבועות. ההמלצה אפילו 16.
סיים עם הסייקל כפי שהוא והנוזלים ירדו בסופו בלי קשר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית