הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מקצועות הרחבה

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך
פיזיקה יכול לעזור לי להתקבל לתואר
מחשבים יכול לעזור לי בצבא
כימיה לא נותן כלום? חוץ מידע כללי?

אם אתה אוהב כימיה וחושב ללכת על תואר שקשור לזה (למשל הנדסה כימית), אני יודע שבטכניון אז צריך 5 יח' כימיה אחרת צריך לעשות השלמה. מניח שגם באוניברסיטאות אחרות זה ככה.

• פותח/ת השרשור
היום המורה למחשבים אמר שלא בטוח שיש את הפרוייקט בבית ספר והוא יבדוק, נגיד ואין שווה לעשות את זה במקום אחר(אם אפשרי) או לוותר על זה?

היום המורה למחשבים אמר שלא בטוח שיש את הפרוייקט בבית ספר והוא יבדוק, נגיד ואין שווה לעשות את זה במקום אחר(אם אפשרי) או לוותר על זה?
אני בתכלס לא עשיתי, לפי מה שהבנתי מחבר שכן עשה זה לא נותן מלא ידע אבל זה כן נחשב כעוד 5 יחידות בבגרות.
אם אתה ממש רציני בנוגע למדעי המחשב תרשם לתוכנית מגשימים נותנת בוסט רציני כמלש"ב ובכללי תוכנית שתוכל ללמוד ממנה המון!
אני התקבלתי לתוכנית אבל סירבתי לקחת חלק (ואני מאוד מצטער על זה היום!) כיוון שהייתה לי אופציה לעשות תואר במהלך התיכון(אקדמיזטור מה שנקרא) ולדעתי היה עדיף את המגשימים במבט לאחור.
שוב זה הכל אם אתה אוהב מדמ"ח כי אם אתה לא אוהב אין פה התלבטות קח כימיה

• פותח/ת השרשור
אני בתכלס לא עשיתי, לפי מה שהבנתי מחבר שכן עשה זה לא נותן מלא ידע אבל זה כן נחשב כעוד 5 יחידות בבגרות.
אם אתה ממש רציני בנוגע למדעי המחשב תרשם לתוכנית מגשימים נותנת בוסט רציני כמלש"ב ובכללי תוכנית שתוכל ללמוד ממנה המון!
אני התקבלתי לתוכנית אבל סירבתי לקחת חלק (ואני מאוד מצטער על זה היום!) כיוון שהייתה לי אופציה לעשות תואר במהלך התיכון(אקדמיזטור מה שנקרא) ולדעתי היה עדיף את המגשימים במבט לאחור.
שוב זה הכל אם אתה אוהב מדמ"ח כי אם אתה לא אוהב אין פה התלבטות קח כימיה
עכשיו אני אוהב מדמח אבל רק עכשיו לומדים לולאות ככה שאני עדין לא יודע כלום(בינתיים קליל מאוד)
אני אקרא על מה שהצעת
תודה
רק לכיתות ט

עכשיו אני אוהב מדמח אבל רק עכשיו לומדים לולאות ככה שאני עדין לא יודע כלום(בינתיים קליל מאוד)
אני אקרא על מה שהצעת
תודה
רק לכיתות ט
המבחנים בט אבל אני יודע שיש גם פרוייקט מזורז שיש לו מבחנים בכיתה י' תברר איתם אולי השתנה משהו מאז כי אני זה המחזור הראשון של התוכנית בכיתה ט כנראה ששינו מאז

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית