מידע פירסום לקרוספיט

מר הצפון

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
17
2
0
הי חברה
סתכלו על התעוזה שיש למאמנת של התוכנית לרדת בגדול
לא נראה לי שיש לה תעודה בכלל או שעשתה clean בחייה וכבר היא מציגה את עצמה כמי שהביאה את קרוסספיט לארץ:
http://www.wingate.org.il/Index.asp?ArticleID=429&CategoryID=807
יכול להיות שזה טוב אמנם לקהילה של קרוספיט בארץ בגלל הפרסום והעובדה שהיא מפורסמת אבל האם זה טוב לנו מבחינת האיכות של הדברים?או שזה שוב הישראבלוף בהתגלמותו?ונראה לי שזה גם עובר על כללי ה-AFFILIATE
מה דעתכם?

האם זה באמת נכון שהיא ייבאה את זה לארץ? חוץ מזה זה לא יילך פה, אלו אימונים בעצימות גבוהה וידוע שבישראל המתאמן הממוצע לא אוהב להתאמץ.

אל תדאג, היא עוד לא עשתה את ההכשרה. וכשהיא תעשה אותה ותמות שם, היא תשכח מזה.

מדהים. להעביר סמינר בתשלום על קרוספיט. תביעה שמחכה לקרות. כנראה כל כך אין לה מושג שהיא לא יודעת עד כמה הם קנאים לשם שלהם. אני מקווה בשבילה שלא יוודע להם.

אני מקווה בשבילה שזה כן יוודע להם, ושהיא תחטוף rhabdo בהכשרה בזמן ביצוע פראן. היא בדיוק מתאימה לכתבה של greyskull, והייתי מתבייש להיות איתה באותו התחום.

בא לי לבוא לכנס רק כדי להשפיל אותה.

ואיך היה הפראן בהסמכה, וששמעתי שצריך להיות affiliate כדי להשתמש בשם שלהם ולאמן ולא ראיתי באתר הראשי שהיא כזו. 😃

אז מה

יש פה ריקושט שאני רואה, שמגיע כמו גל מהפורום באתר הראשי. אני מבין את מה שנקרא גאוות היחידה שיש לנו כקרוספיטרים, קצת סנוביות גם אבל נשאיר את זה בצד. אני באמת לא מבין מה זה כל כך משנה לכם, שבמקרה הזה אורלי משתמשת בשם ומעבירה תצוגה/ סמינר של מה זה קרוספיט. לדעתי מה שצריך לשנות, הוא להבין למה זה כל כך מפריע. למה שלא נבוא ונתעסק במה שבאמת חשוב לנו וזה האימון עצמו שאנחנו עושים או מעבירים.
במקום להתעסק בזה שיש תופעות כאלו, שבהחלט מקוממות אבל יש ועוד יהיו כאלו. בואו ונתעסק באיך להיות יותר טובים ולהתפתח ולהתמקצע בתחום שלנו (קצת רוחני בסגנון אלון גל, אבל אני חושב שזה נכון). אני הולך להיות בהסמכה בנובמבר במילנו ואורלי תהיה שם גם, אוכל לדווח לכם ישירות מה היה מצבה ואני מניח שבהתאם לזה יראה עתידה לטוב או לרע בקרוספיט. מהתכתבות קלה איתה באמת שנראה שאין לה מושג מה זה והיא לא עשתה אימון אחד של קרוספיט, אבל הי אני עדיין מכבד את העובדה שאחרי שנים בתעשיית הכושר בארץ היא לוקחת את הזמן ורוצה ללמוד. אולי היא תהיה מוצלחת מי יודע ובאמת שלי לא אכפת, אכפת לי כן לדאוג שאני מעביר ומאמן בצורה הטובה והמקצועיות ביותר ושיש לי מושג וידע בכל מה שאני עושה ומעביר. אנשים באמת לא כאלה מטומטמים, אם מדובר בחרא של מוצר (זה בתכלס מוצר) הם לא ימשיכו לרכוש אותו. והאיכות של אותו מוצר תלויה רק במי שמוכר אותו!

תגובה יפה לנושא פורסמה בפורום באתר הבית:

http://www.board.crossfit.com/showthread.php?p=676306&highlight=alec+hanson#post676306

אני חושב שאנשי הקרוספיט בארץ מרגישים חלוצים, הם רוצים שלשיטה יהיה שם טוב, אז הם דואגים שמא מישהו מפורסם יעשה לה יחסי ציבור רעים.

לי מפריעה העובדה שהיא מנכסת לעצמה את ייבוא השיטה לארץ, כאילו היא גלתה את אמריקה (ואת הקרוספיט), תוך שהיא מתעלמת מלא מעט מתאמנים ומאמנים שיש להם כמה שנות וותק בתחום.

יש פה ריקושט שאני רואה, שמגיע כמו גל מהפורום באתר הראשי. אני מבין את מה שנקרא גאוות היחידה שיש לנו כקרוספיטרים, קצת סנוביות גם אבל נשאיר את זה בצד. אני באמת לא מבין מה זה כל כך משנה לכם, שבמקרה הזה אורלי משתמשת בשם ומעבירה תצוגה/ סמינר של מה זה קרוספיט. לדעתי מה שצריך לשנות, הוא להבין למה זה כל כך מפריע. למה שלא נבוא ונתעסק במה שבאמת חשוב לנו וזה האימון עצמו שאנחנו עושים או מעבירים.
במקום להתעסק בזה שיש תופעות כאלו, שבהחלט מקוממות אבל יש ועוד יהיו כאלו. בואו ונתעסק באיך להיות יותר טובים ולהתפתח ולהתמקצע בתחום שלנו (קצת רוחני בסגנון אלון גל, אבל אני חושב שזה נכון). אני הולך להיות בהסמכה בנובמבר במילנו ואורלי תהיה שם גם, אוכל לדווח לכם ישירות מה היה מצבה ואני מניח שבהתאם לזה יראה עתידה לטוב או לרע בקרוספיט. מהתכתבות קלה איתה באמת שנראה שאין לה מושג מה זה והיא לא עשתה אימון אחד של קרוספיט, אבל הי אני עדיין מכבד את העובדה שאחרי שנים בתעשיית הכושר בארץ היא לוקחת את הזמן ורוצה ללמוד. אולי היא תהיה מוצלחת מי יודע ובאמת שלי לא אכפת, אכפת לי כן לדאוג שאני מעביר ומאמן בצורה הטובה והמקצועיות ביותר ושיש לי מושג וידע בכל מה שאני עושה ומעביר. אנשים באמת לא כאלה מטומטמים, אם מדובר בחרא של מוצר (זה בתכלס מוצר) הם לא ימשיכו לרכוש אותו. והאיכות של אותו מוצר תלויה רק במי שמוכר אותו!

תגובה יפה לנושא פורסמה בפורום באתר הבית:

http://www.board.crossfit.com/showthread.php?p=676306&highlight=alec+hanson#post676306

אני אסביר לך למה זה מפריע. זה מפריע כי היא מוציאה (או תוציא בעתיד) שם רע לשיטה.

אגב, תאמין לי שהיא לא רוצה ללמוד כלום. היא רוצה לעשות כסף, ומחפשת דרכים קלות לעשות אותו.

הלוואי ויוסיפו מבחנים בסוף ההסמכה.

אני אסביר לך למה זה מפריע. זה מפריע כי היא מוציאה (או תוציא בעתיד) שם רע לשיטה.

אגב, תאמין לי שהיא לא רוצה ללמוד כלום. היא רוצה לעשות כסף, ומחפשת דרכים קלות לעשות אותו.

הלוואי ויוסיפו מבחנים בסוף ההסמכה.
אני לחלוטין מבין אותך ויודע בדיוק למה אתה מתכוון, אני פשוט חושב שאתה אני וכל אחד שמאמן בקרוספיט לא צריך לתת לזה דגש גדול מדי. אולי אני תמים, אבל ממפגשים עם מאמנים שונים מכל מיני תחומים אתה יכול לראות כיצד בדיוק מאגרי התלמידים שלהם מתדלדלים או גדלים בהתאם למקצועיות שלהם.
אם היא רוצה ללמוד או לא רוצה ללמוד, לא אני קובע זה תלוי רק בה. אני אומר רק שאפשר בהחלט לתת לה כבוד על עברה ומה שהיא עושה ובסה"כ העוגה הזו מספיקה לכולם. אותי מעניין רק אני ואיך אני מתמקצע ומעביר את זה הלאה, אני פשוט חושב שזה מה שצריך לעניין את כולנו.
אנחנו לא צריכים להסכים ולא צריכים לראות הכל מאותה זווית, הרי אם לא נתווכח ולא נתדיין לא נתקדם ונלמד כלום.
יתכן ואני טועה אבל אני ואתה יכולים להיות דוגמא לאיך כל אחד מתרגם את קרוספיט לצרכים שלו, אני ניגש מאספקט אומנויות הלחימה ואתה (ואני רק יוצא בגדר הנחה, תיקון יתקבל בברכה) לוקח את זה בכיוון של עולם הכוח נקרא לזה. וכל אחד מראה תוצאות אני מאמין יפות ומרחיקות לכת בתחום שלו עם שימוש בתבניות הקיימות.

אני לחלוטין מבין אותך ויודע בדיוק למה אתה מתכוון, אני פשוט חושב שאתה אני וכל אחד שמאמן בקרוספיט לא צריך לתת לזה דגש גדול מדי. אולי אני תמים, אבל ממפגשים עם מאמנים שונים מכל מיני תחומים אתה יכול לראות כיצד בדיוק מאגרי התלמידים שלהם מתדלדלים או גדלים בהתאם למקצועיות שלהם.
אם היא רוצה ללמוד או לא רוצה ללמוד, לא אני קובע זה תלוי רק בה. אני אומר רק שאפשר בהחלט לתת לה כבוד על עברה ומה שהיא עושה ובסה"כ העוגה הזו מספיקה לכולם. אותי מעניין רק אני ואיך אני מתמקצע ומעביר את זה הלאה, אני פשוט חושב שזה מה שצריך לעניין את כולנו.
אנחנו לא צריכים להסכים ולא צריכים לראות הכל מאותה זווית, הרי אם לא נתווכח ולא נתדיין לא נתקדם ונלמד כלום.
יתכן ואני טועה אבל אני ואתה יכולים להיות דוגמא לאיך כל אחד מתרגם את קרוספיט לצרכים שלו, אני ניגש מאספקט אומנויות הלחימה ואתה (ואני רק יוצא בגדר הנחה, תיקון יתקבל בברכה) לוקח את זה בכיוון של עולם הכוח נקרא לזה. וכל אחד מראה תוצאות אני מאמין יפות ומרחיקות לכת בתחום שלו עם שימוש בתבניות הקיימות.

בגדול אני מסכים עם זה, אבל שים לב שאם זה היה באמת נכון ב100%, כל חדרי הכושר המסחריים היו נסגרים.
בארה"ב אם אתה מאמן טוב סביר להניח שתקבל מספיק קהל בשביל לחיות בשקט ולפרנס את עצמך. בארץ זה יותר בעייתי, והאורלי הזו לא תורמת לפתרון הבעיה.

בכל מקרה, אני מצפה לאשכול: "תמונות של אורלי חוטפת rhabdo אחרי אימון פראן בהסמכה".

בגדול אני מסכים עם זה, אבל שים לב שאם זה היה באמת נכון ב100%, כל חדרי הכושר המסחריים היו נסגרים.
בארה"ב אם אתה מאמן טוב סביר להניח שתקבל מספיק קהל בשביל לחיות בשקט ולפרנס את עצמך. בארץ זה יותר בעייתי, והאורלי הזו לא תורמת לפתרון הבעיה.

בכל מקרה, אני מצפה לאשכול: "תמונות של אורלי חוטפת rhabdo אחרי אימון פראן בהסמכה".
אני חושב שגם בארץ זה אפשרי, רק אתה צריך לדאוג לא להיתקע בנישה אחת אלא לעבוד במס' תחומים. למשל כמאמן פרט ללעבוד עם מבוגרים גם עם ילדים, בעלי מוגבלויות, קשישים ועוד כל מיני קבוצות ושכבות הכל תלוי בך ולאיזה כיוון אתה לוקח את זה.
לגבי התמונות 😃, נראה מה יצא ואז נפרסם כן או לא.
חוץ מזה עזבו, מי מגיע ל FGB ב 12.11 פתחתי על זה אשכול.

ראבדו היא לא תקבל אבל יש סיכוי שהיא תשגר לעצמה גומיה של מתח לפנים. אפשר רק לקוות 😃

זה באמת חוצפה לרתום את העגלה כך כל הרבה לפני הסוסים. זה פשוט מגוחך שהיא מעבירה סמינר בנושא.

בסופו של דבר אני מסכים עם צבי ועם מה שפורסם בנושא בג'ורנל. המאמנים המקצועיים צפים למעלה ורודפי הטרנדים יטבעו. זה יגרום לזה שהמותג "קרוספיט" לא יהיה שווה כלום. כמו המותג "מאמן אישי" או "חשמלאי מוסמך". אין תחליף למוניטין שנצבר מלקוחות מרוצים.

פותח הפוסט סיפר לי אתמול באימון שהוא ראה את אורלי מאמנת לאחרונה כמה אנשים ויותר מהזזות כבלים ותרגילי "שיווי משקל" שקריים לא היה שם שום דבר שקשור לקרוספיט או לאימון אמיתי

Ok, I am going to write in English otherwise it will take me forever.
First, as Kelly Starrett, of San Francisco CrossFit says, CrossFit selects for itself. Meaning: at the end of Fran, I am lying twitching on the ground, then running to the bathroom to puke for 15 minutes (at my Cert in May, true story), thinking to myself "THIS IS FUCKING AWESOME!", while the person next to me gave 50% of himself, felt uncomfortable and said "Fuck this shit", never does CrossFit again.
Which type of person do you I want CrossFitting? Of course, people that can look at themselves in the middle of the painf and find somnething that makes them keep going, and then keep coming back. Again, it is CrossFit that makes this selection, not us.
My fear is that Orly Hoffman is going to take what little she knows of CrossFit, water it down, change it, and make it "enjoyable", or "accessible" like a fucking strip-aerobics class. I dont need all my clients to be fire-breathers, just people who
are willing to do the uncomfiortable to get elite results.
Also, it does piss me off that she is giving a seminar about it a month after she will
have finished her Cert, and billing herself as the one who brought CrossFit to Israel.
Excuse me?? What about Omry, Dael, hadar, me...CrossFit has been on the ground here for years.
Look, I see what Zvika is saying, and he's right, it's all open source, and great that it
is - we've all benefitted from that. And maybe we can benefit from the exposure she will create, but we HAVE to fight the dilution of the brand.
That is why I am registering and going to this kenes and yes, I will fucking take her apart publicly if I see that she is damaging the brand.
Who's coming with me?​

הופה יהיה מעניין.

לגמרי.
נשבע לך, אם היא מתחילה להפוך את זה סדנא של WELLNESS, כולל קפיצה עם עיניים עצומות על כדור BOSU או איזה שטות כזאת, חבל על הזמן.
זה כזה מעצבן שהיא מתיימרת שהשיטה "יובאה לארץ" על-ידה.
רק לעמוד מולה ולהגיד לחברה בקבוצה שהנה אני מאמן בשיטה כבר כמעט שנה יעשה את הכל שווה.

נשמע כיף. אני גם אשקול להפגין נוכחות ולהשפיל אותה.

Back
למעלה תחתית