מידע פירסום לקרוספיט

שלא תבינו אותי לא נכון: אני לא הולך לשם לעשות לה את המוות כל הזמן, הם רק יעיפו אותנו.
רק כל פעם שהיא טועה (ובטוח שהיא תטעה) להבהיר מול כולם את הטעות.
אז אכן, להשפיל אותה.
אני שוקל להרים טלפון ל-HQ מחר להודיע שהיא משתמשת בשם CROSSFIT למטרת רווח ללא CERT וללא AFFILIATION.
מחשבות?

מה שלא תעשו, אני מאחוריכם קודם כל!

מישהו יוכל לתעד את הכנס במצלמת וידאו?

מישהו יוכל לתעד את הכנס במצלמת וידאו?

אני מוכן להסתפק בתיעוד של פלאפון. הקלטת אודיו. אני שוקל עכשיו ללכת לכנס. לא היה מספיק אלימות לטעמי ב"ממזרים חסרי כבוד", אולי זה יחפר על זה.

יש מצב שאם מדווחים עליה, אז לא יתנו לה לעשות את ההסמכה?

אולי אם היא תלך להסמכה היא תבין שהיא לא מבינה בזה כלום, ושזה עולם הרבה יותר גדול מאשר "אימון בפחות מ- 20 דקות".
אני בקורס מאמנים העברתי שעתיים על CrossFit וזה לא הספיק לכלום, אז אני לא רואה איך היא יכולה להסביר משהו אינפורמטיבי בשעה ולא סתם מצגת מכירות. קיצר, מי בא לקטול?

אוקי, עכשיו הבנתי שמדובר בשיעור בכלל, ולא הרצאה.

אז לא נראה לי יהיו הרבה הזדמנויות להשפיל אותה, וזה מוציא את כל הכייף.

אלא אם באים בגישה של טיפשים ואומרים:
"ראיתי שהם עושים Power Clean את יכולה להדגים לי את התרגיל?"

טוב, אני עושה את התפקיד של המטומטמת (זה גם ככה בא לי בטבעיות).

נערך לאחרונה:
עם כמה שאני מבין ומקבל ועומד קודם כל מאחוריכם, אני חושב שגישת הקרב המיליטנטית לא תעשה לכם טוב או מוניטין טוב יותר נכון. לדעתי אם אתם באים לקטול, לא תתפסו יותר מחבורת הילדים המעצבנים שיושבים במושב האחורי באוטובוס בטיול השנתי ועושים רעש.
אתם תהיו במה שנקרא המגרש שלהם, בקלות יכולים להעיף אותכם משם ואז איך אתם נראים?
מהסתכלות על הלו"ז מדובר במצגת של שעה ולא הסמכה, לא שנראה לי שאפשר להעביר בשעה מה זה קרוספיט אני עושה את זה כבר כמעט שנתיים ועדיין אין לי מושג מוחלט.
אני אהיה בהסמכה במילנו ואני מבטיח לכם שאם היא לא תענה לי עד אז, לא תהיה לה ברירה אלא להסביר לי מה בדיוק היא הולכת לעשות בוינגייט.
כן יש מצב שוינגייט יראו כי טוב ויחליטו כמו הרבה דברים לנכס את זה לעצמם, כן יש בעיה בשימוש בשם ולהגיד שהיא מייבאת את זה למרות שאנחנו כאן כבר תקופה ארוכה. יש את הסכנה שבדרך הזו קרוספיט תיוצג בצורה של ספורט כיפי של 45 דקות מדרגה וגמרנו עיצוב וחיטוב.
מבחינת השימוש בשם, זה נושא ש HQ צריכים לטפל בו ולא אנחנו להם יש את הכלים ולא לנו.
אני חושב שצריך לטפל בזה במה שנקרא בצינורות המקובלים ובצורה כזו, שאנחנו נצא כשידינו על העליונה ולא ההיפך.

אלא אם באים בגישה של טיפשים ואומרים:
"ראיתי שהם עושים Power Clean את יכולה להדגים לי את התרגיל?"

טוב, אני עושה את התפקיד של המטומטמת (זה גם ככה בא לי בטבעיות).
אישה זו אישה...

דיברתי היום ארוכות עם אורלי ואעדכן יותר מאוחר את התוצאות.
איאן

כמו שאמרתי אתמול, שוחחתי עם אורלי הופמן, והבנתי ממנה כמה דברים:

1. נחשפה לCF לפני כ-4 חודשים
  2. מתלהבת
  3. רוצה לקחת חלקים מ-CF להעביר לקבוצות ההרזיה שלה
  4. לא מעוניינת בשינוי השיטה למשהו אחר, ו/או חדש ו/או טרנדי
לטענתה, לא מתיימרת להיות CROSSFIT COACH, וגם לא רוצה להיות. יש לה נישה בשוק שמעוניינת לטפח עם כל כלי אפקטיבי שבא לידיה.

מה שכן מעניין אותה, לפי שיחתנו, זה למנף את השיטה בארץ. ייאמר לזכותה שהיא הציע בצורה צנועה להשתמש בסלבריטיות שלה לעזור לקהילה ככלל. במילים שלה: "תשתמשו בשם שלי".

אתם מכירים אותי כאחד המיליטאנטים וחסידי קרוספיט: כך היה וכך תמיד יהיה.
אמרתי לאורלי שאנחנו קהילה קטנה אך רועשת וברגע שמרגישים שעושים משהו להוריד את איכות המותג או לזלזל בקרוספיט נעמוד על הרגליים אחוריות להצביע על זה ולעצור את זה.

עכשיו השאלה נשאלת (ואני מאמין שהיא גם קוראת את זה, ופה הייתי רוצה לשמוע ממנה): מה עושים?

ניפגש איתה בשבוע הבא ונשמע ממנה את לו"ז הסדנה, ומשם נראה, אך אני נותה להאמין לה
ומעוניין לשמוע מה יש לה להגיד...

מחשבותכם?

הכל נשמע טוב ויפה.
הבעיה היחידה שיש לי עם הסיפור זה הסמינר שהיא מעבירה. גם ברמה המקצועית שאני מניח שתהיה חלשה מאוד (יכול להיות שאני טועה) וגם שלא כך הייתי רוצה שאנשים יחשפו לקרוספיט כדי באמת לנסות לשמר את המותג כמה שיותר קרוב למקור ושלא יהפוך בארץ לשם נרדף לשיעור חיטוב.
שתסע להכשרה, תחזור ארצה, תתאמן שנה, תכניס אלמנטים לקבוצות שלה. אולי אז יהיה מקום להעביר סמינר.
ואני לא נכנס בכלל לשאלת זכויות היוצרים והאם זה בסדר להשתמש בשם קרוספיט בסמינר שבו לוקחים כסף.

Back
למעלה תחתית