הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים אחרי זריקה

whichsize

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
אהלן חברה היום התחלתי סייקל
וקיבלתי זריקה ראשונה של טסט אנטט ים מזרק כחולה 23g לאחר מספר שעות התאמנתי והתחילו לי כאבים חזקים בכל אזור הזריקה (כתף) שמושכים גם לכנף בגב ונפיחות באזור הגב כתף
קרה למישהו מישהו יודע אם זה לגיטימי או שכדאי לבדוק ?
חשוב לציין החומר בו אני משתמש הוא חומר בעל סיראל אמיתי ב 200 אחוז
חייב תשובה דחוף מי שמבין

נערך לאחרונה:
עם איזו מחט הזרקת?
חיטאת את הויאל/ ידיים/ כתף לפני שהזרקת?
אגב מגיע לך ח"ח על האומץ להזריק בכתף בסייקל ראשון, למרות זאת ממליץ לך בחום לעבור לישבן.

• פותח/ת השרשור
מה זה משנה אם זה כתף או ישבן בסייקל ראשון ? כרגע אני מרגיש שכל אזור הכתף שלי משותק בגלל במחט או בגלל שהיתאמנתי אחרי הזריקה ?

זה נורמלי לחלוטין ויכול לנבוע ממספר סיבות: סטריליות, אופן הזרקה לא נכון, שריר בתול (מה שקרוב לוודאי מה שיש לך), במקרה קיצוני אלרגיה לשמן.
בוא תתחיל קודם כל עם איזה מחט השתמשת, איזה ברנד אתה לוקח, מה המינונים? קרוב לוודאי שזה תופעה של שריר בתול וזה עובר אחרי מספר זריקות.
מה שכן באמת הייתי מייעץ לך כמו שנאמר פה לתת זריקה בישבן.

• פותח/ת השרשור
אז ככה החומר הוא טסט אנטט של חברת medtech השאיבה נעשתה עם מזרק 23g כחול
וגם ההזרקה עם אותו מזרק (האם זה קריטי*)
ההזרקה נעשתה בכתף בחלק שקרוב יותר לגב לאחר מספר שעות התאמנתי ומאז התחילו לי כאבים חזקים מאוד ואני ממש מתכוון לחזקים ברמה שאני בקושי מזיז את היד הכאב מתפרס על אזור הכתף והשריר בגב מצד ימין
לא שמתי שום משחה או דבר יכול להיות שהשריר נתפס והאם צריך לשים משחה או כל דבר שיעזור תודה לכל העוזרים ממש דחוף אני ככה כבר מאתמול ובנתיים הכאב לא נחלש

נערך לאחרונה:
אי אפשר לקרוא לזה קריטי אבל בשביל להחליף מחט שעולה 30 אגורות ולדעת שהסטריליות נשמרה לא הייתי עושה את זה, ולמה אתה שואב עם 23G? תשאב עם 21 או 18 יקח לך פחות זמן וזרוק את המחט.
מה גם שאני חושב שלכתף עדיף לך להזריק מחט באורך 1 אינץ ולא כמו שאתה עשית שאני מעריך זה או 1.25 או 1.5 אינץ

• פותח/ת השרשור
אוקי מבין את הטעות וזה לא קשור לכסף פשוט לא ידעתי מבחינת הכאב והנפיחות זה משהו שאפשר לטפל בו או לתת לזה לבד לרדת
אם יש לך המלצה על כדור או משהו כזה אשמח לקבל

אוקי מבין את הטעות וזה לא קשור לכסף פשוט לא ידעתי מבחינת הכאב והנפיחות זה משהו שאפשר לטפל בו או לתת לזה לבד לרדת
אם יש לך המלצה על כדור או משהו כזה אשמח לקבל
זה זריקה ראשונה,תתמודד...

• פותח/ת השרשור
זה לא כאב של להתמודד זה כאב של משותק במיטה כל תנועה כואבת ברמות מפגרות והאזור התנפח יכול להיות שיש דלקת?

השאיבה פוגעת בקצה של המחט, מה שאומר שיכאב לך יותר כאשר כאשר תחדיר מחט ששאבת איתה לעומת מחט חדשה.
תשאב עם 21g
תזריק לעצמך עם 23g
ותעבור לישבן, יכאב לך פחות.
אם אתה מתעקש להישאר על הכתף תעבור כמו שהמליץ לך עידן למחט באורך 1 אינצ' (קשה להשגה).

• פותח/ת השרשור
וזה משנה אם זה יהיה בכתף או ישבן מבחינת התוצאה ?
תחליף חברה למה ליסבול

מה הכוונה בתחליף חברה medtech לא מתאימה לי ?
מישהו יכול לענות לי ספציפית על מה ששאלתי ולא על מזרקים וכל השאר
עשיתי זריקה התאמנתי ואני יומים עם יד משותקת וכאבים ונפיחות באזור הגב מה אפשר לעשות כדי להקל על זה

א. להירגע
ב. לך על הישבן בפעם הבאה
ג. אם זה ממשיך תחליף חברה

למרות שאני חייב לציין שלא נתקלתי בבעיות בחברת מדיטק, יתכן ואתה סובל מרגישות כל שהי לשמן, קשה לי להאמין אבל אבל אי אפשר לפסול.
לגבי הכאבים תרגיע, תמיד בסייקל ראשון לומדים, עוברים כאבים חזקים וחזקים פחות, פוגעים בעצבים, מושכים דם ובקיצור לומדים ליהנות מהחוויה.

כן, תחליף מיקום הזרקה.
אם התופעה חוזרת על עצמה, תחליף חומר.
קיימת סבירות שאופן ההזרקה או המיקום לא נכון, לכן, תמיד ממליץ ללכת על הישבן, די קשה לטעות שם.

למען הסדר הטוב ליתר הקוראים, כפי שרשמתי לך בהודעה הפרטית - תיארת שההזרקה התבצעה בכתף, אך בסמוך מאוד לגב.
זהו לא המיקום הנכון להזרקה בכתף.

מומלץ לצפות עד הבנה מוחלות בסרטון הבא (מתוך הנעוץ):

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית