הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שני חיטוב

• פותח/ת השרשור AB7
  • פורסם בתאריך

AB7

משתמש מתחיל
51
1
נק' מוניטין:
1
51
1
רציתי לדעת האם זה סייקל חיטוב שהוא טוב ושגם יעלה אותי בשריר במקביל.
שני זריקות בשבוע: כל זריקה היא 1 מיל של סוסטנון ו1 מיל של בולדנון כל זה פעמיים בשבוע.
בנוסף לזה אני מוסיף לזה כדורים של קלן.

שני זריקות בשבוע: כל זריקה היא 1 מיל של סוסטנון ו1 מיל של בולדנון כל זה פעמיים בשבוע.
קודם כל סייקל לא מתוכנן טוב מבחינת מינונים , בולדנון תעלה ל 800 מג ולא 400מג כמו שתיכננו לך . אני בכלל הייתי ממליץ לך להחליף את הבולדנון בטרן או בדקה קצר .

קודם כל סייקל לא מתוכנן טוב מבחינת מינונים , בולדנון תעלה ל 800 מג ולא 400מג כמו שתיכננו לך . אני בכלל הייתי ממליץ לך להחליף את הבולדנון בטרן או בדקה קצר .
אתה ממליץ לאדם שאתה לא מכיר את היסטוריית הסייקלים שלו, בנוסף הוא מציג את המינונים במ"ל ולא במ"ג וגם לא רשם שום מילה על pct או hcg לקפוץ לטרן?

אתה ממליץ לאדם שאתה לא מכיר את היסטוריית הסייקלים שלו, בנוסף הוא מציג את המינונים במ"ל ולא במ"ג וגם לא רשם שום מילה על pct או hcg לקפוץ לטרן?
הוא לא רשם שזה סייקל 1 אלא סייקל חיטוב , לא חושב שכדאי לו לקחת בולדנון כי הוא התאכזב ולא יראה כל כך הרבה תוצאות מבולד , מי שמקצועי ייסתפק בטסט אנטט ובולדנון מה גם שצריך להריץ אותו 16 שבועות , אם זה לא סייקל ראשון שלו יכול לעשות טרן אבל במינון ממש נמוך 50מג יום כן יום לא , יש גם אלטרנטיבות אחרות כמו דקה קצר או וויני

הפוטנציאל ש"משהו" שיעלה אותך בשריר ויוריד שומן - גם בסייקל - אפסי
היצמד לבסיס - חומרים מתאימים, תזונה ואימונים - וכך תראה תוצאות.
לגבי החומרים - בולדנון וסוטנון לא ממש מתאימים לחיטוב. ההעדפה היא טסט אנתת או פרופ עם עוד חומר אנדרוגני חזק כמו טרן או מאסטרון.
מבחינת אוראלי - אפשר לשלב לקראת הסוף וינסטרול (עדיפות לזריקות אפילו)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית