הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שפיץ ראשון יצא לדרך

• פותח/ת השרשור dima12
  • פורסם בתאריך

dima12

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
0
72
0
סוף סוף התלחתי סייקל ראשון יש לי שאלה בחרתי לשלב דיבול עם הטסט אנטט 500 במינון של 30 מג ביום עכשיו אני רוצה לדעת את היציאה שלי לpct עם השילוב של הדיאנבול היא תיהיה רגילה שבועיים אחרי הזריקה האחרונה של הטסט או לפני? והעם יש הבדל משמעותי בנזק עם אני יעשה את ה hcg בתוך ה pct אני יודע שזה לא מקובל פשוט זה שמזריק לי לא מרפה ממני ונותן לי את הבטחתו שהוא שנים בתחום וזה הדרך שבא הוא עובד אני בכל זאת לא מקשיב לו והולך איתכם אבל רציתי לדעת שעם אני ילך בדרך שלו הנזק יהיה גדול יותר או שלא כל כך ועם מישהו יכול לפרט לי איך עדיף לי להשתמש בדיבול מההתחלה או באמצע מה המינון ומתי להתחיל pct תודה רבה

דימה, לא קל להבין את מה שאתה כותב, יש לך סימני פיסוק השתמש בהם לא סתם מישהו תקע אותם על המקלדת שלך.

תנסח את השאלות שלך בצורה יותר ברורה, אתה לוקח את הדיבול בסוף ? לאורך כמה זמן בסייקל ? איך אתה מבצע אותו ? בן כמה אתה ?
הדבר היחידי שהצלחתי להבין זה שאתה כן מסכים עם הדעה של הפורום להשתמש תוך כדי בסייקל בפרגניל ?!

• פותח/ת השרשור
אוקיי אחי אני יסביר את עצמי רציתי לדעת עם הנזק יהיה ממש קריטי עם אני יעשה את הפריגניל ב PCT ולא במהלך הסיייקל
ואיך אני משלב את הדיבול עם הטסט מבחינת השבועות
טסט אנטט 1-10
דיאנבול ? לא יודע מתי לשלב
והעם הPCT אני מתחיל בשבוע 12 כאילו שבעיים אחרי הזריקה האחרונה של הטסט ?

Test e 500mg ew 250x2 1-10
D-Bol 30md Ed 1-3/4
Hcg 500iu ew 1-10

Pct
12-16

שום דבר זה לא קריטי, יהיה לך קל יותר להתאושש אם תכניס את הפרגניל במהלך הסייקל.

• פותח/ת השרשור
Test e 500mg ew 250x2 1-10
D-Bol 30md Ed 1-3/4
Hcg 500iu ew 1-10

Pct
12-16

שום דבר זה לא קריטי, יהיה לך קל יותר להתאושש אם תכניס את הפרגניל במהלך הסייקל.
תודה אחי יש לי עוד שאלה קטנה .....קראתי שאומרים ששימוש ב פריגניל 500IU לאורך כל הסייקל גורם לגוף להתרגל אליו ולא להגיב לו כבר האם זה נכון כי אני כבר מבולבל ממה הדרך הכי נכונה להשתמש בפריגניל בסוף בהתחלה באמצע .....תודה מראש

תודה אחי יש לי עוד שאלה קטנה .....קראתי שאומרים ששימוש ב פריגניל 500IU לאורך כל הסייקל גורם לגוף להתרגל אליו ולא להגיב לו כבר האם זה נכון כי אני כבר מבולבל ממה הדרך הכי נכונה להשתמש בפריגניל בסוף בהתחלה באמצע .....תודה מראש
ניתן ואף רצוי למשוך את השימוש בפרגניל גם אחרי השפיץ האחרון של הטסט, ועד כשבוע לפני תחילת ה-PCT
באם מדובר בטסט אנתת, אזי השימוש בפרגניל יהיה:
1-10 Test E
3-11 HCG

• פותח/ת השרשור
ניתן ואף רצוי למשוך את השימוש בפרגניל גם אחרי השפיץ האחרון של הטסט, ועד כשבוע לפני תחילת ה-PCT
באם מדובר בטסט אנתת, אזי השימוש בפרגניל יהיה:
1-10 Test E
3-11 HCG
הHCG להתחיל שבוע 3? לא מההתחלה אפילו שאני משלב את הדיאנבול?
ועוד שאלה במידה ואני מחליט לעשות את ה HCG רק בPCT מה הפרוטוקול המומלץ ?

הHCG להתחיל שבוע 3? לא מההתחלה אפילו שאני משלב את הדיאנבול?
ועוד שאלה במידה ואני מחליט לעשות את ה HCG רק בPCT מה הפרוטוקול המומלץ ?
HCG משבוע 2 או 3, זה בסדר ולא חייב מהשבוע הראשון
אל תחליט להריץ HCG רק בזמן ה-PCT - זו טעות גמורה ושטותית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית