הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל 2 מורכב מכמה חומרים חייב עזרה לגבי הPCT

KABOOManonymous

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
אני רוצה להתחיל סייקל שני בזמן הקרוב אבל אני צריך ייעוץ ליפני...אני מאוד מבולבל ואני צריך שתעשו לי קצת סדר בראש.
אוקיי..אז יש לי 3 חומרים.
1.testosterone propionate
2.masteroxyl=Drostanolone Propionate
3.cutaxyl 150 שהוא מורכב מ 3
Drostanolone Propionate
testosterone propionate
testosterone Aceate

יש לי עם זה טמוקסיפן וכלומיד ופרגניל.

יש לי 16 כדורים מטומקסיפן

20 כדורים של כלומיד

ובנוסף יש לי פרווירון.

ניסתי לקרוא במאמרים ולא הצלחתי להבין בידיוק על מה מדברים שמה באופן ספציפי..

רציתי לדעת אם אפשר להשתמש בחומרים האלו ביחד במהלך הסייקל, ובאיזה תדירות צריך לקחת את הפרווירון ואם יש צורך במהלך הסייקל להשתמש בטמוקסיפן וכלומיד...כמובן שאני מתכנן להתחיל ע cutaxyl ואז עם הmaxteroxyl ו propionate

רציתי לדעת גם מתי צריך לקחת את הפרגניל אם זה בסיום הסייקל או שבוע ליפני הסייקל ואם צריך להזריק הכל ולאן אם זה לבטן או לטוסיק...אשמח לקבל עזרה תודה רבה לכל העוזרים ואלה שמנסים לעזור !

תחכה קצת עם הטרן, סייקל שני בסה״כ שמור אותו לשלבים מאוחרים יותר.
פרופ עם מאסטרון יעשו את העבודה, פרווירון אפשר להוסיף עד 50 מ״ג ליום מפוצל ל 2.
כלומיד לא הבנתי מזה אומר שיש לך רק 20 כדור, זה כאילו התקצוב ?
פרגניל במהלך הסייקל לאורך כל הסייקל, מינימום 500 בשבוע, ניתן לפצל ל 2 זריקות.
טמוקסיפן טוב שיש לך בהישג יד, לא רשמת מינונים אבל סביר להניח לא תזדקק לו, שילוב של פרווירון עם מאסטרון יכולים לתת אפקט אנטי אסטרוגני, לא משמעותי. אם אתה רגיש לג׳ינו, אז כמובן יש לשקול שימוש בארימדקס אך הפתרון הראשוני יהיה טמוקסיפן ולכן טוב שהוא בהישג יד.
כלומיד תשמור ל pct ביחד עם הטמוקסיפן.

תתחיל טסט עם מאסטרון, במידה ותרגיש עקצוצים בפטמה תשתמש בטומקסיפן במידה ולא שמור אותו לpct.

לפי השאלות שלך אתה קראת מספיק, היתי מציע לך לעבור עוד קצת על הפורטל לפני שאתה יוצא לדרך.
בהצלחה !

• פותח/ת השרשור
תודה רבה מישל..יש לי עוד כמה שאלות אחרונות קצת התבלבלתי..לגבי הפרגניל יש לי אמפולה אחת אבקה, ואמפולה אחת עם מים...זה יספיק?, אני לא יודע כל כך גם כמה לשים במזרק...מישהו אמר לי שצריך לקחת את זה שבוע ליפני סוף הסייקל ומישהו אחר אמר לי שצריך לקחת בסוף הסייקל את הכל אז אני לא כל כך יודע מה לעשות...ולגבי הכלומיד זה יש לי 20כדורים=2 קופסאות בכל קופסה 10 כדור.וכשאתה אומר מאסרטון אתה מתכוון לmasteroxyl? כי לא הבנתי.. ומזה טרן ? איזה חומר זה ממה שציינתי למעלה.. אם תוכל להגיד לי במה להשתמש מהשמות שציינתי כדי שאני יבין למה אתה מתכוון כי אני לא יודע מזה טרן או מאסטרון ... תודה רבה 😃

תודה רבה מישל..יש לי עוד כמה שאלות אחרונות קצת התבלבלתי..לגבי הפרגניל יש לי אמפולה אחת אבקה, ואמפולה אחת עם מים...זה יספיק?, אני לא יודע כל כך גם כמה לשים במזרק...מישהו אמר לי שצריך לקחת את זה שבוע ליפני סוף הסייקל ומישהו אחר אמר לי שצריך לקחת בסוף הסייקל את הכל אז אני לא כל כך יודע מה לעשות...ולגבי הכלומיד זה יש לי 20כדורים=2 קופסאות בכל קופסה 10 כדור.וכשאתה אומר מאסרטון אתה מתכוון לmasteroxyl? כי לא הבנתי.. ומזה טרן ? איזה חומר זה ממה שציינתי למעלה.. אם תוכל להגיד לי במה להשתמש מהשמות שציינתי כדי שאני יבין למה אתה מתכוון כי אני לא יודע מזה טרן או מאסטרון ... תודה רבה 😃
סליחה שאני "הורס שמחות", אבל זה סייקל שני שלך ואתה עדיין לא יודע מהו השימוש בפרגניל? או כיצד לבנות ולצאת ל-PCT?
זה ה-א' ב' של שימוש בחומרים!
מציע לך בחום לפני שאתה תוקע שפיץ בטוסיק (או בכתף, ברגל ואיפה שלא בא לך), לעצור וללמוד על הרכבת סייקל.
קרא כאן בפורום לגבי כל נושא שהוא: פרגניל, PCT (טמוקסיפן, כלומיד), אנטי אסטרוגנים (ארימידקס), ג'ינו, חומרים, מינוניםף, תזונה ואימונים בסייקל ועוד...
אל תהיה עם אצבע קלה על ההדק - רק לאחר שעשית חריש עמוק - למדת, הבנת והפנמת - רק אז תתחיל סייקל

הנה דוגמא להרצת חיפוש:
רושמים ב-Google את המילה שרוצים לחפש + LBS
נניח: PCT
Google

• פותח/ת השרשור
סליחה שאני "הורס שמחות", אבל זה סייקל שני שלך ואתה עדיין לא יודע מהו השימוש בפרגניל? או כיצד לבנות ולצאת ל-PCT?
זה ה-א' ב' של שימוש בחומרים!
מציע לך בחום לפני שאתה תוקע שפיץ בטוסיק (או בכתף, ברגל ואיפה שלא בא לך), לעצור וללמוד על הרכבת סייקל.
קרא כאן בפורום לגבי כל נושא שהוא: פרגניל, PCT (טמוקסיפן, כלומיד), אנטי אסטרוגנים (ארימידקס), ג'ינו, חומרים, מינוניםף, תזונה ואימונים בסייקל ועוד...
אל תהיה עם אצבע קלה על ההדק - רק לאחר שעשית חריש עמוק - למדת, הבנת והפנמת - רק אז תתחיל סייקל

הנה דוגמא להרצת חיפוש:
רושמים ב-Google את המילה שרוצים לחפש + LBS
נניח: PCT
Google
קראתי..וקצת התבלבלתי לא הבנתי לאן לשייך את עצמי לגבי מה שאני משתמש..במקום זה רציתי שתעשו לי קצת סדר בראש
יש לי פרגניל,טמוקסיפן,וכלומיד.

אני "הבנתי" שצריך לקחת את הפרגניל בסיום הסייקל וחלק אמרו לי ששבוע ליפני הסייקל וגם לא אמרו אם צריך לשים את הכל או לפצל את זה,זה קצת קשה להחליט מה לעשות כשיש כל מיני דעות שונות ולדעת מה צריך לעשות בידיוק.
ממה שיצא לי "להבין"פחות או יותר שצריך לקחת בזמן הPCT בבוקר כלומיד וטמוקסיפן וגם בערב למשך שבוע ולאחר מכן לקחת רק בערב...זה מה שאני יודע אני קראתי בפורום וניסתי להבין מה בידיוק לעשות ולא הצלחתי להבין מה לעשות אם תוכל לעשות לי קצת סדר זה יעזור לי.

- רואים שהחומרים שלך הם של קאלפה זה דבר ראשון.
- סעיף 1+2 זה בעצם סעיף 3 לא מבין מה ההבדל בינהם אז מה הקטע לשלב אותו חומר שנמצא פשוט כמיקס בויאל אחר, מיותר לחלוטין.
- פרווירון הייתי לוקח או בחיטוב או עקב חשק מיני ירוד, לכל מטרה אחת לא הייתי לוקח פרווירון, הוא לא יתן אפקט שיעזור למטרה שלך.
- כלומיד לא מפסיק כדורים.
- טמוקסיפן לא מספיק כדורים (על פי כמה וכמה במידה ויווצר תופעות לוואי של ג'ינו במהלך הסייקל).
- פרגניל במהלך הסייקל למניעת אטרופיה של אשכים הוכח כמהלך מנצח להתאוששות מהירה.
- מים בקטריוסטטים יש לך בכלל?

מסקנה סופית מכל המצב הזה:
שוב חוזר הניגון, אם כל הכבוד אליך, ידע לוקה בחסר... חביבי ככה לא מתחילים סייקל ובטח שלא מסיימים.
שב תלמד עוד שבוע עוד שבועיים ואז תן בראש, עדיף לבוא לסייקל שאתה יודע בדיוק לאן אתה נכנס ולאן אתה יכול ליפול ככה שתדע בהתאם מה לעשות במקרה כזה או אחר.
אל "תבין", תלמד!

• פותח/ת השרשור
- רואים שהחומרים שלך הם של קאלפה זה דבר ראשון.
- סעיף 1+2 זה בעצם סעיף 3 לא מבין מה ההבדל בינהם אז מה הקטע לשלב אותו חומר שנמצא פשוט כמיקס בויאל אחר, מיותר לחלוטין.
- פרווירון הייתי לוקח או בחיטוב או עקב חשק מיני ירוד, לכל מטרה אחת לא הייתי לוקח פרווירון, הוא לא יתן אפקט שיעזור למטרה שלך.
- כלומיד לא מפסיק כדורים.
- טמוקסיפן לא מספיק כדורים (על פי כמה וכמה במידה ויווצר תופעות לוואי של ג'ינו במהלך הסייקל).
- פרגניל במהלך הסייקל למניעת אטרופיה של אשכים הוכח כמהלך מנצח להתאוששות מהירה.
- מים בקטריוסטטים יש לך בכלל?

מסקנה סופית מכל המצב הזה:
שוב חוזר הניגון, אם כל הכבוד אליך, ידע לוקה בחסר... חביבי ככה לא מתחילים סייקל ובטח שלא מסיימים.
שב תלמד עוד שבוע עוד שבועיים ואז תן בראש, עדיף לבוא לסייקל שאתה יודע בדיוק לאן אתה נכנס ולאן אתה יכול ליפול ככה שתדע בהתאם מה לעשות במקרה כזה או אחר.
אל "תבין", תלמד!
בעיקרון זה סייקל קצר... יש לי masteroxyl 100ml ופרופיונט 100ml לוקח 1cc משתי החומרים יום כן ויום לא...שאתה מתכוון למים בקטריוסטטים אתה מתכוון למים שמקבלים עם הפרגניל ? אם כן יש לי את זה..אם תוכל לדבר איתי בשפה שאני קצת יבין מאשר לדבר איתו בשפות שאני לא מבין או לפחות לנסח את מה שאתה אומר לזה שלא מבין חקרתי בדקתי והידע שהאינטרנט מספק הוא לא כל כך מדויק ומוסבר בצורה נכונה בגלל זה אני פונה אליכם לאלה שכבר עברו וחוו את הנושא.

המים שקיבלת עם הפרגניל זה לא מים בקטריוסטיים, זה מים סטריליים שמאפשרים שימוש חד פעמי בפרגניל, לא מה שאתה צריך.
מים בקטריוסטטים נותנים לך לשמר את הפרגניל לאחר ערבוב למשך חודש פחות או יותר ככה שתוכל להזריק אותו תוך כדי סייקל ולא בסופו.

• פותח/ת השרשור
המים שקיבלת עם הפרגניל זה לא מים בקטריוסטיים, זה מים סטריליים שמאפשרים שימוש חד פעמי בפרגניל, לא מה שאתה צריך.
מים בקטריוסטטים נותנים לך לשמר את הפרגניל לאחר ערבוב למשך חודש פחות או יותר ככה שתוכל להזריק אותו תוך כדי סייקל ולא בסופו.
אוקיי אחי...אז מאיפה אני אמור להשיג את זה מבית מרקחת ?

• פותח/ת השרשור
אתה פשוט מסרב לחפש את כבר מה שנטחן מכל כיוון, אה?
Google
Google
Google
הקישורים ששלחת קישורים שבורים אין בזה כלום ... אם קשה לך לענות ולספק לי מידע קצר וקולע אז אל תענה אל תשלח אותי למבוכים מסובכים תודה ויום טוב

הכל תקין בקישורים:

upload_2016-2-3_17-13-54.png

• פותח/ת השרשור
לי זה לא נכנס...ונכנסתי דרך גוגל והם מדברים שמה על דברים שונים לא ספייציפים למה שאני מתכוון מה קשה להבין...

אם תוכל לענות לי על כמה שאלות בקצרה כאן וברור על מה שאני שואל אני יודה לך..

1.מאיפה משיגים את המים בקטריוסטטים
2.מתי צריך לקחת את הפרגניל ובאיזה כמות במזרק לדוגמה: 1cc ,2cc ,3cc
חלק אמרו לי שצריך לקחת את כל הפרגניל בסוף הסייקל וחלק אמרו לי שצריך לקחת חצי פרגניל שבוע לפני סוף הסייקל..ואמרו לי עוד משהו שאם אני יקח הכל זה יטגן לי את הביצים או משו אנערף..😳

זה הכל ! זה מה שאני רוצה לדעת אם תוכל לענות לי על זה, זה יעזור לי ! תודה מראש

לי זה לא נכנס...ונכנסתי דרך גוגל והם מדברים שמה על דברים שונים לא ספייציפים למה שאני מתכוון מה קשה להבין...

אם תוכל לענות לי על כמה שאלות בקצרה כאן וברור על מה שאני שואל אני יודה לך..

1.מאיפה משיגים את המים בקטריוסטטים
2.מתי צריך לקחת את הפרגניל ובאיזה כמות במזרק לדוגמה: 1cc ,2cc ,3cc
חלק אמרו לי שצריך לקחת את כל הפרגניל בסוף הסייקל וחלק אמרו לי שצריך לקחת חצי פרגניל שבוע לפני סוף הסייקל..ואמרו לי עוד משהו שאם אני יקח הכל זה יטגן לי את הביצים או משו אנערף..😳

זה הכל ! זה מה שאני רוצה לדעת אם תוכל לענות לי על זה, זה יעזור לי ! תודה מראש
שמע אתה באמת לא מוכן לעזור לעצמך.
את הנעוץ בפורום קראת?
רשום שם באופן מאוד ברור וקל להבנה כיצד יש לנהוג עם פרגניל. קרא אותו, ורק אם באמת לא תבין מי נגד מי - חזור לשאול.

• פותח/ת השרשור
שמע אתה באמת לא מוכן לעזור לעצמך.
את הנעוץ בפורום קראת?
רשום שם באופן מאוד ברור וקל להבנה כיצד יש לנהוג עם פרגניל. קרא אותו, ורק אם באמת לא תבין מי נגד מי - חזור לשאול.
תודה רבה דניאל.. אז ככה יש דבר מסוים שלא הבנתי וזה ,"אני מציע שימוש ב-HCG ע"י 125-250IU פעמיים עד שלוש בשבוע (לפי עצתו של ד"ר קרייסלר) ביחד עם AI לאורך הסייקל שיימשך 6-12 שבועות"..הסייקל שלי יהיה מאוד קצר יחסית יש לי 100MLטוסטרון פרופיונט , ו masteroxyl 100ML.. אז איזה מינונים אני צריך? ומזה AI? וכמה זה 125-250IU במזק לפי cc ? ומאיפה אני משיג את המים בקטריוסטטים...

תודה רבה דניאל.. אז ככה יש דבר מסוים שלא הבנתי וזה ,"אני מציע שימוש ב-HCG ע"י 125-250IU פעמיים עד שלוש בשבוע (לפי עצתו של ד"ר קרייסלר) ביחד עם AI לאורך הסייקל שיימשך 6-12 שבועות"..הסייקל שלי יהיה מאוד קצר יחסית יש לי 100MLטוסטרון פרופיונט , ו masteroxyl 100ML.. אז איזה מינונים אני צריך? ומזה AI? וכמה זה 125-250IU במזק לפי cc ? ומאיפה אני משיג את המים בקטריוסטטים...
לגבי העצה לשימוש ב-HCG - אני מסכים. יש עדיפות (לא אכנס לעומק מדוע, אבל בגדול זה בגלל זמן מחצית חיים ופולס של LH סינטטי שנוצר בגוף בעת השימוש בHCG) לפצל את המינון לפעמיים בשבוע. אין צורך מבר לכך.

לגבי שימוש מראש ב-AI - כלל לא מסכים.קשה לדעת מראש כיצד למנן את כמות ה-AI, ועל כן שימוש לחא נכון עלול לשתק את האסטרוגן בגוף. מלבד זאת, כל עוד לא ידוע מראש (הלכה למעשה - אם לא חווית בעבר) על רגישות מוגברת לאסטרוגן (ג'ינו או ניצני ג'ינו), כלל לא צריך להשתמש מראש ב-AI.

• פותח/ת השרשור
לגבי העצה לשימוש ב-HCG - אני מסכים. יש עדיפות (לא אכנס לעומק מדוע, אבל בגדול זה בגלל זמן מחצית חיים ופולס של LH סינטטי שנוצר בגוף בעת השימוש בHCG) לפצל את המינון לפעמיים בשבוע. אין צורך מבר לכך.

לגבי שימוש מראש ב-AI - כלל לא מסכים.קשה לדעת מראש כיצד למנן את כמות ה-AI, ועל כן שימוש לחא נכון עלול לשתק את האסטרוגן בגוף. מלבד זאת, כל עוד לא ידוע מראש (הלכה למעשה - אם לא חווית בעבר) על רגישות מוגברת לאסטרוגן (ג'ינו או ניצני ג'ינו), כלל לא צריך להשתמש מראש ב-AI.
אוקיי ובישביל שאני ידע כמה לשים אז כמה זה 125-250IU במזק לפי cc ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית