הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל 2 מורכב מכמה חומרים חייב עזרה לגבי הPCT

KABOOManonymous

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
אני רוצה להתחיל סייקל שני בזמן הקרוב אבל אני צריך ייעוץ ליפני...אני מאוד מבולבל ואני צריך שתעשו לי קצת סדר בראש.
אוקיי..אז יש לי 3 חומרים.
1.testosterone propionate
2.masteroxyl=Drostanolone Propionate
3.cutaxyl 150 שהוא מורכב מ 3
Drostanolone Propionate
testosterone propionate
testosterone Aceate

יש לי עם זה טמוקסיפן וכלומיד ופרגניל.

יש לי 16 כדורים מטומקסיפן

20 כדורים של כלומיד

ובנוסף יש לי פרווירון.

ניסתי לקרוא במאמרים ולא הצלחתי להבין בידיוק על מה מדברים שמה באופן ספציפי..

רציתי לדעת אם אפשר להשתמש בחומרים האלו ביחד במהלך הסייקל, ובאיזה תדירות צריך לקחת את הפרווירון ואם יש צורך במהלך הסייקל להשתמש בטמוקסיפן וכלומיד...כמובן שאני מתכנן להתחיל ע cutaxyl ואז עם הmaxteroxyl ו propionate

רציתי לדעת גם מתי צריך לקחת את הפרגניל אם זה בסיום הסייקל או שבוע ליפני הסייקל ואם צריך להזריק הכל ולאן אם זה לבטן או לטוסיק...אשמח לקבל עזרה תודה רבה לכל העוזרים ואלה שמנסים לעזור !

10 מ"ל מים בקטריוסטטים פלוס האבקה בלבד של HCG יצא לך 10 מ"ל אחרי עירבוב, 5000 יחידות חלקי 10 מ"ל יתן ל500 יחידות לכל 1CC במזרק,
משמע אתה תיקח חצי CC ככה שיצא לך 250 יחידות של HCG ומזריק פעמיים בשבוע.... הכי פשוט.

• פותח/ת השרשור
10 מ"ל מים בקטריוסטטים פלוס האבקה בלבד של HCG יצא לך 10 מ"ל אחרי עירבוב, 5000 יחידות חלקי 10 מ"ל יתן ל500 יחידות לכל 1CC במזרק,
משמע אתה תיקח חצי CC ככה שיצא לך 250 יחידות של HCG ומזריק פעמיים בשבוע.... הכי פשוט.

תודה אחי...השאלה היחידה שנותרה לי זה מאיפה אני משיג את המים האלו....יש לך דרך לעזור לי או להכווין אותי ?

• פותח/ת השרשור
לא אמורות להיות בעיות . תקנה ב EBAY

חיפשתי באייבי ושמה מוכרים 3 יחידות של 10ML בסביבות ה55 שקל...באתר שציינתי מוכרים אחד של 30ML ב20..השאלה אם אין עם זה בעיות לא מוכרים את זה כאן בארץ בבתי מרקחת וכאלה

חיפשתי באייבי ושמה מוכרים 3 יחידות של 10ML בסביבות ה55 שקל...באתר שציינתי מוכרים אחד של 30ML ב20..השאלה אם אין עם זה בעיות לא מוכרים את זה כאן בארץ בבתי מרקחת וכאלה
רכוש ויאל 1 של 10ml. זה יספיק לך ל-3 שנים וסייקלים רבים

• פותח/ת השרשור
רכוש ויאל 1 של 10ml. זה יספיק לך ל-3 שנים וסייקלים רבים
ויאל אפשר לרכוש בבתי מרקחת ? 3 שנים ? הבנתי שהפרגניל תקף רק ל 30 יום בערך מהרגע שמערבבים אותו עם המים בקטריוסטטים...לא הבנתי אם זה ציני מה שאמרת

ויאל אפשר לרכוש בבתי מרקחת ? 3 שנים ? הבנתי שהפרגניל תקף רק ל 30 יום בערך מהרגע שמערבבים אותו עם המים בקטריוסטטים...לא הבנתי אם זה ציני מה שאמרת
ויאל 1 של בנזיל אלכוהול 10ml מה-EBAY

שאלה אחת פחות קשורה, בשביל מה כל החומרים לסייקל שני? לא חבל? סייקל שני הרגשתי סופרמן רק מטסט וקצת אפיסטן, המשקלים טסו עליתי בתרגילים 10 קילו כל שבוע. חבל, ישנה אדפטציה ותראה שפעם שניה שתמשתמש בכל חומר לא תרגיש אותו דבר, היום אפיסטן לא מדגדג אותי.. וכבר דיבול גם לא מרגיש כזה חזק בימנון של 30.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית