הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקי ללא נסיון

• פותח/ת השרשור yogevnn
  • פורסם בתאריך

yogevnn

משתמש משקיע
7,906
2,086
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,125
7,906
2,086
אם מישהו לא יודע לעשות סקי ואף פעם לא נסע על סקייטבורד. רק רולרבליידס בתור ילד

כמה זה מטומטם ללכת לעשות סקי בחרמון עם חברים בלי לקחת שיעור?
ונניח שילמדו אותי החברים

לגבי סקי אני לא יודע, סנובורד השנה טסתי לחו"ל ולדעתי בלי מישהו מקצועי שילמד אותך מאוד קשה ללמוד לבד.

יש עדיין שלג בכלל? בכל מקרה יהיה קשה בלי מדריך אבל אתה עדיין תהנה.. השאלה אם לחבר הזה יהיה כח לעשות איתך את כל החרטא ולא לעשות את המדרונים השווים

• פותח/ת השרשור
יש עדיין שלג בכלל? בכל מקרה יהיה קשה בלי מדריך אבל אתה עדיין תהנה.. השאלה אם לחבר הזה יהיה כח לעשות איתך את כל החרטא ולא לעשות את המדרונים השווים
מתכננים לקחת פס יומי והוא יסביר.
מה הביכוי לרגליים שבורות בסוף היום?

מתכננים לקחת פס יומי והוא יסביר.
מה הביכוי לרגליים שבורות בסוף היום?
את האמת, הוא יכול להסביר לך אבל בטוח שיהיה לך מאוד קשה בהתחלה .

רגליים שבורות אני פחות מאמין חח במיוחד אם זה רק יום אחד. ואם אתה עושה סנובורד, תכין את התחת, לא נעים בכלל 😃

• פותח/ת השרשור
סקי לא כל כך, סנואובורד כן
תסביר

את האמת, הוא יכול להסביר לך אבל בטוח שיהיה לך מאוד קשה בהתחלה .

רגליים שבורות אני פחות מאמין חח במיוחד אם זה רק יום אחד. ואם אתה עושה סנובורד, תכין את התחת, לא נעים בכלל 😃
סקי, לא סנואובורד

בקצרה סקי פשוט דורש יותר מיומנות ויותר תרגול, זה כמו ההבדל בין לשחק הוקי קרח לבין סתם להחליק בעיגולים. סנואובורד יותר קל ללמוד

• פותח/ת השרשור
בקצרה סקי פשוט דורש יותר מיומנות ויותר תרגול, זה כמו ההבדל בין לשחק הוקי קרח לבין סתם להחליק בעיגולים. סנואובורד יותר קל ללמוד
זה לא יותר יציב? סקי הכוונה

אני אף פעם לא לקחתי שיעור, אבל קח בחשבון שיכול להיות שייקח לך קצת יותר זמן ללמוד בלי מורה מאשר עם
אם אין לך כוח לקחת מורה, אז תסתכל על כמה סירטונים ביוטיוב לפני על איך עוצרים ופונים, אלה החלקים שיהיה קשה לעלות עליהם לבד

בהתחלה חשבתי אתה מדבר על גבינת סקי.. סכנת סקי זה רק מ2 קילו והלאה 😛
ברוסיה מקובל לקחת שיעורים פרטיים ולא לעשות את זה לבד, כי אם תהיה נפילה, הסיכוי שלך להפצע ולקבל פציעה אקוטית גבוה יותר.

אם מישהו לא יודע לעשות סקי ואף פעם לא נסע על סקייטבורד. רק רולרבליידס בתור ילד

כמה זה מטומטם ללכת לעשות סקי בחרמון עם חברים בלי לקחת שיעור?
ונניח שילמדו אותי החברים
אתה לא תגלוש הרבה, אבל מטומטם זה לא , כי כן אפשר ללמוד לבד זה פשוט עניין של זמן. בהנחה שתתמיד ותסע כל שנה פעם-פעמיים לחרמון (או טיסת סופש / שבוע שלם לאתר זול בבולגריה) אתה תלמד צ'יק צ'ק

• פותח/ת השרשור
אתה לא תגלוש הרבה, אבל מטומטם זה לא , כי כן אפשר ללמוד לבד זה פשוט עניין של זמן. בהנחה שתתמיד ותסע כל שנה פעם-פעמיים לחרמון (או טיסת סופש / שבוע שלם לאתר זול בבולגריה) אתה תלמד צ'יק צ'ק
תודה רבה!
אני הולך בעיקר בשביל החברים וקצת חוויה אז נשמע תקין.. כל עוד יש לי סיכוי לחזור שלם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית