מידע אחר חיפוש מרפאה שמתעסקת בPCT

• פותח/ת השרשור ברק
  • פורסם בתאריך

ברק

משתמש קבוע
1,771
695
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
2,804
1,771
695
בן משפחה שלי פחות או יותר תוחמן על ידי הסוחר שלו ונתקע בלי חלק מהחומרים לPCT ואני מנסה לעזור לו. אני יודע שבזמנו המרפאה שיניב ריז עבד בה היתה מסייעת עם זה אבל עכשיו הרופא שם אמר שהוא לא מתעסק עם העניין. מישהו כאן מכיר מרפאות אחרות שעוזרות בהשתקמות מסייקל בארץ?

אני ממש לא מבין בעניין הזה מספיק כדי לעזור לו.

אני יודע שאסור לדבר על רכישת חומרים לא חוקיים אבל במקרה הזה אני מניח שאין בעיה כי אין כאן שום דבר לא חוקי...

לא תמצא מרפאה דוגמת המרפאה שיניב ריז עובד/עבד בה.
היא הייתה "בעייתית" נאמר ככה, ולכן גם נסגרה (ויניב כבר לא חבר פעיל כאן בפורום)
העצה הכי טובה (במסגרת חוקי הפורום) שתוכל לקבל היא לנסות לחפש דילר שכן יש לו גישה לPCT רפואי מקורי

באמת חבל עם מה שקרה למרפאה שלו. פשוט הפסד גדול לספורטאים ולמוזרקים במדינה שלנו.
ההיפך.
עם רמת ידע כמו שהוא הפגין, שנראתה, על פניו, כמאוד מקצועית, לא היה חסר הרבה בכדי לפגוע עוד יותר באנשים שעושים שימוש ב-AAS וכו'.

ההיפך.
עם רמת ידע כמו שהוא הפגין, שנראתה, על פניו, כמאוד מקצועית, לא היה חסר הרבה בכדי לפגוע עוד יותר באנשים שעושים שימוש ב-AAS וכו'.
ASS? אתה מתכוון לסטרואידים? אני לא מבין איך בן אדם בעל ידע שמתכנן לך סייקל ופיסיטי יכול לפגוע בך עוד יותר..

ההיפך.
מניח שהתכוונת ל-AAS, אך למה התכוונת בשאר המשפט?

זו לא הייתה מטרת ההודעה שלי.
אני לא הבנתי למה התכוונת לשאר המשפט. מה הייתה הבעיה עם מה שיניב עשה? הוא רק רצה לעזור לאנשים שבחרו להשתמש באנאבוליים או כאלו שכבר נכוו מהשימוש.

זו לא הייתה מטרת ההודעה שלי.
אני לא הבנתי למה התכוונת לשאר המשפט. מה הייתה הבעיה עם מה שיניב עשה? הוא רק רצה לעזור לאנשים שבחרו להשתמש באנאבוליים או כאלו שכבר נכוו מהשימוש.
ועל הדרך לקדם את המרפאה שלו במסווה
לא סתם מיהרו LBS לצאת משיתוף הפעולה עם המרפאה
יש דברים בגו

ועל הדרך לקדם את המרפאה שלו במסווה
לא סתם מיהרו LBS לצאת משיתוף הפעולה עם המרפאה
יש דברים בגו
רגע, בן אדם רצה לקדם את העסק שלו.. מה הבעיה פה ומה יש כאן שלא ידענו?
בסופו של דבר השאלה איך הוא עשה תדברים, האם הוא באמת תרם לאנשים, איך שהבנתי כן, והמחיר יעוץ גם היה מאוד זול..
בכל מקרה מרפאה נוספת כזאת נראה לי כבר לא תקום..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית