סיימתי סייקל ראשון של 1-3 שבועות 30 מג דיבול ו1-9 250 מג טסט אננט לפני יומיים
את החומרים והמזרקים קנה לי בחור מהחדר כושר ששילמתי לו גם על הציוד וגם על ייעוץ (שיבנה לי את הסייקל והכול) בקיצור מהרגע שקניתי הבחור הפך לקצת לא רציני היה קשה להשיג אותו למרות ששילמתי לו מראש על הייעוץ
בקיצור הבחור רק ניסה לעקוץ כסף מהרגע הראשון ולא באמת נתן תמורה לתשלום.. במקביל התחלתי קצת לקרוא בשביל להבין איך הדברים עובדים פחות או יותר והבנתי שדיבול היה טעות לסייקל הראשון (והרגשתי את זה גם כי הפסקתי איתו באמצע בגלל חוסר תאבון מוחלט) וגם הוא לא הביא לי hcg שלפי מה שקראתי פה זה חובה
אז בקיצור לשאלתי
כמה זה קריטי שלא לקחתי hcg?
יש לי פה 2 קופסאות של כדורים של pct
Ovaclomin וטמוקסיפן הבנתי שזה הולך ככה
Ovaclomin Ed 4 שבועות שבועיים ראשונים 100 מג שבועיים שניים 50 מג
טמוקסיפן גם ed 4 שבועות שבועיים ראשון 40 מג שבועיים שניים 20 מג
זה מה שהצלחתי להבין מלקרוא פה את האשכולות
והבעיה היא שיש לי 10 כדורים של הovaclomin 50 מג ו30 כדורים של טמוקסיפן 20 מג ככה שזה לגמרי לא מספיק למינונים שרשומים בפורום
אז אני צריך עזרה בלסדר את מה שכרגע עלי להשיג בשביל לנסות למזער נזק
תודה רבה לכולם
את החומרים והמזרקים קנה לי בחור מהחדר כושר ששילמתי לו גם על הציוד וגם על ייעוץ (שיבנה לי את הסייקל והכול) בקיצור מהרגע שקניתי הבחור הפך לקצת לא רציני היה קשה להשיג אותו למרות ששילמתי לו מראש על הייעוץ
בקיצור הבחור רק ניסה לעקוץ כסף מהרגע הראשון ולא באמת נתן תמורה לתשלום.. במקביל התחלתי קצת לקרוא בשביל להבין איך הדברים עובדים פחות או יותר והבנתי שדיבול היה טעות לסייקל הראשון (והרגשתי את זה גם כי הפסקתי איתו באמצע בגלל חוסר תאבון מוחלט) וגם הוא לא הביא לי hcg שלפי מה שקראתי פה זה חובה
אז בקיצור לשאלתי
כמה זה קריטי שלא לקחתי hcg?
יש לי פה 2 קופסאות של כדורים של pct
Ovaclomin וטמוקסיפן הבנתי שזה הולך ככה
Ovaclomin Ed 4 שבועות שבועיים ראשונים 100 מג שבועיים שניים 50 מג
טמוקסיפן גם ed 4 שבועות שבועיים ראשון 40 מג שבועיים שניים 20 מג
זה מה שהצלחתי להבין מלקרוא פה את האשכולות
והבעיה היא שיש לי 10 כדורים של הovaclomin 50 מג ו30 כדורים של טמוקסיפן 20 מג ככה שזה לגמרי לא מספיק למינונים שרשומים בפורום
אז אני צריך עזרה בלסדר את מה שכרגע עלי להשיג בשביל לנסות למזער נזק
תודה רבה לכולם
נערך לאחרונה: