הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל וג'ינו

netanel151

משתמש פעיל
572
6
נק' מוניטין:
92
572
6
שלום, אציין קודם שלא עשיתי סייקל ולמען האמת לא מתכנן בזמן הקרוב מאוד, אך אני משתדל לאסוף כמה שיותר מידע כבר תקופה ארוכה מאוד, רואה דעות של אנשים שונים ומשתדל לדעת כמה שיותר כשאחליט לתת.
אני סובל מג'ינו כבר מגיל מאוד צעיר (בתור ילד שמן), עם הגיל, האימונים והירידה בשומן זה הגיע למצב ברוך השם הרבה יותר טוב, כמעט אפסי.
בן 22, שוקל כרגע 87, גובה 1.77 וסביב ה12% שומן.
מאילו חומרים כדאי להמנע בשביל לא להחמיר שוב את הג'ינו? מה אפשר לעשות כדי למנוע בזמן סייקל?
תודה רבה.

נ.ב
הדרך בה ננדרולון עלול לגרום לג'ינו שונה מהדרך בה טסט או דיבול גורמים. מדובר במכאניזם שונה, כאשר דווקא הסיכוי לג'ינו בפועל בשימוש בננדרולון נמוך יותר מאשר חומרים ארומאטים אחרים כמו טסט ודיבול.
כן, ידוע לי שזה מנגנון שונה...פרוקלטין.
אבל הרי לא לוקחים ננדרולון לבד אלא בליווי עם טסט.
והשילוב הזה מצד אחד מעולה לבנייה של מסת שריר, אך מצד שני "מצטיין" בהשפעות האסטרוגניות שלו.

יש איזה סרטון ביוטיוב של מפתח גוף שמוציא חלב מהפטמה שלו (קשה לצפייה)
לכן אני רואה את הפוטנציאל של החומר להעלות רמות פרוקלטין, כמטריד.

שלום, אציין קודם שלא עשיתי סייקל ולמען האמת לא מתכנן בזמן הקרוב מאוד, אך אני משתדל לאסוף כמה שיותר מידע כבר תקופה ארוכה מאוד, רואה דעות של אנשים שונים ומשתדל לדעת כמה שיותר כשאחליט לתת.
אני סובל מג'ינו כבר מגיל מאוד צעיר (בתור ילד שמן), עם הגיל, האימונים והירידה בשומן זה הגיע למצב ברוך השם הרבה יותר טוב, כמעט אפסי.
בן 22, שוקל כרגע 87, גובה 1.77 וסביב ה12% שומן.
מאילו חומרים כדאי להמנע בשביל לא להחמיר שוב את הג'ינו? מה אפשר לעשות כדי למנוע בזמן סייקל?
תודה רבה.
האם אובחנת לג'ינו?
אם חיובי, טמוקסיפן לא יסייע. במידה ושלילי, השאלה מיותרת.

• פותח/ת השרשור
האם אובחנת לג'ינו?
אם חיובי, טמוקסיפן לא יסייע. במידה ושלילי, השאלה מיותרת.
אובחנתי והרופא משפחה אמר שעדיף לי באמת לחכות ולא להזדרז עם הדברים (בגלל הגיל והמשקל העודף) ולשמחתי הוא צדק

אובחנתי והרופא משפחה אמר שעדיף לי באמת לחכות ולא להזדרז עם הדברים (בגלל הגיל והמשקל העודף) ולשמחתי הוא צדק
בג'ינו מטפלים באמצעות ניתוח. טמוקסיפן מתאים לדיכטי פעילות אסטרוגנית בשד שאם תתגבר יכולה להביא לג'ינו.
אנשים בעלי עודף משקל נוטים לפתח ג'ינו בגלל שריקמת שומן משמעותית מעודדת פעילות אסטרוגנית מוגברת.
ישנם אפילו מחקרים הטוענים שדיאטה עתירת שומן עלולה להביא לפעילות אסטרוגנית מוגברת
(ביי ביי פליאו?... 😉)

this HFat and Hormonal Effects

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית