הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל של אנאבר

KING Omer

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
רציתי להתייעץ לגבי סייקל זה.
ברצוני להתחיל בקרוב בסייקל אנאבר.
הייתי רוצה לשמוע המלצות לכאן או לכאן מכאלה שהשתמשו בו לדעת אם כדאי.
ודבר שני קראתי מאמרים וכל מיני תגובות ולא הצלחתי להבין מה אני אמור לקחת בנוסף, לפני, בזמן ואחרי הסייקל.
מי שיכול לעזור אשמח לשמוע כדי לעשות את התהליך נכון וטוב.

• פותח/ת השרשור
מתאמן כבר שנים...מעל 10, מרגיש שזהו נתקעתי במקום כבר שנתיים וחשבתי להתחיל סייקל לנסות לגרום לשינוי במוטיביציה ובמראה, המטרה זה סייקל לחיטוב.
ולא משהו מהרעילים והפוגעים בגוף.

מתאמן כבר שנים...מעל 10, מרגיש שזהו נתקעתי במקום כבר שנתיים וחשבתי להתחיל סייקל לנסות לגרום לשינוי במוטיביציה ובמראה, המטרה זה סייקל לחיטוב.
ולא משהו מהרעילים והפוגעים בגוף.
סייקל טוב ונכון יכיל תמיד חומר בסיס - הלוא הוא טסטוסטרון
גם אם מדובר באנאבר בלבד, התוצאות שתקבל ממנו גרידא לעומת שילובו עם טסט הן הבדלי שמיים וארץ

קודם כל שישיג אנאבר אמיתי, 80 אחוז ממש שיש בשוק זה או וינסטרול או טורינבול או שילוב של שניהם ביחד במינונים נמוכים

קודם כל שישיג אנאבר אמיתי, 80 אחוז ממש שיש בשוק זה או וינסטרול או טורינבול או שילוב של שניהם ביחד במינונים נמוכים
גם אם זה אנאבר מקורי זה לא סותר את העובדה שלהריץ אותו לבד לא יהיה מעשה חכם

רציתי להתייעץ לגבי סייקל זה.
ברצוני להתחיל בקרוב בסייקל אנאבר.
הייתי רוצה לשמוע המלצות לכאן או לכאן מכאלה שהשתמשו בו לדעת אם כדאי.
ודבר שני קראתי מאמרים וכל מיני תגובות ולא הצלחתי להבין מה אני אמור לקחת בנוסף, לפני, בזמן ואחרי הסייקל.
מי שיכול לעזור אשמח לשמוע כדי לעשות את התהליך נכון וטוב.
סייקל אנאבר לא ידרוש pct גם במינונים של 80mg/ed. הבעיה היא שהוא יקר... ולכן נתון לים של זיופים.
באופן אישי, אם לא הייתי מעוניין ביותר מסה לטווח קצר והפרוטה היתה מצוייה בידי הייתי הולך על 10 שבועות 80mg/ed אנאבר.

חומר חלש
ניראה לי מומלץ רק לחיטוב לא?
בתור אוראלי הוא חלש, אך השימוש בו מתבטא בעיקר בחיטוב. שם, בדרך כלל, האפקט מורגש טוב יותר בדמות וסקולריות וניוד שומן עיקש. מהווה מעין "פיניש" אחרון לפני תחרויות בודיבילדינג או צילומי דוגמנות/גוף

חומר חלש, נוטה לזיופים וסביר להניח שתיפול על סטרואיד אחר שיכול לדפוק את ההתאוששות שלך אם תתייחס אליו כאנאבר ולא כמה שהוא - וינסטרול, דיבול או טורינבול.
אם כבר להתחיל עם סטרואידים, תצטרך לחורר את עצמך. זה אולי נשמע אבסורד, אבל זו לא רק הדרך היעילה ביותר, אלא גם לרוב ה'בריאה' ביותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית