הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מאד"ג או מדריך חדר כושר בצבא? התלבטות

באמת? אפשרי לעשות דבר כזה? אבל אני מתאמן 6 פעמים בשבוע... וגם אהיה מדריך בחדכ ככה שהוא יגיד לי להתאמן בחדכ שבבסיס.. תשמע חשוב לי שמישהו שבאמת היה שם לאחרונה ולא מזמן כי שמעתי שהחדכ עבר שיפוץ
אתה לא מכיר אף אחד בשנה שנייה ומעלה בקורס טייס?

באמת? אפשרי לעשות דבר כזה? אבל אני מתאמן 6 פעמים בשבוע... וגם אהיה מדריך בחדכ ככה שהוא יגיד לי להתאמן בחדכ שבבסיס.. תשמע חשוב לי שמישהו שבאמת היה שם לאחרונה ולא מזמן כי שמעתי שהחדכ עבר שיפוץ

שמע השתחררתי בנוב האחרון, אם זה אחרי שהוא עבר שיפוץ אז אני לא רוצה לדעת איך הוא היה נראה לפני

מדהים. תודה רבה על התגובה אחי. שמעתי שמועות שעושים בחצרים בחדכ מ5 בבוקר צריך לפתוח את החדכ עד 11 בלילה!!! לא נשמע לי הגיוני ודי מבאס נראה לי
בספק גדול אם זה יהיה משהו כזה. בכל מקרה אם זה כן מבטיח לך שזה מתחלק בין המדריכים.
איך מגיעים לתפקיד כזה? 🤤
קומבינות או תפקיד ת"ש לסוף השירות.

תשמע, הייתי ממליץ לך דבר ראשון להגיע לתפקיד. סיים את הקורס תגיע לבסיס. לא טוב? תעשה בעיות שיוציאו אותך. אתה כבר מוסמך מדריך חד"כ ובלי שום קורס אחר כך שאם תעבור יחידה לא צריכה להיות לך בעיה להיות בתפקיד במקום אחר. אם יש לך קומבינות אצל כל מני קצינים גבוהים שיכולים למשוך אותך אחרי זה אז בכלל טוב. דבר ראשון קח את ההזדמנות פז שנתנו לך, סיים הכשרה ואז תתחיל לחשוב אם טוב לך בבסיס הספציפי. החלק הקשה הוא להשיג את התפקיד. איפה לשרת בתור מדריך חדכ זה כבר נושא אחר.

נסה להגיע לעוקץ. אני עוד מעט משתחרר ואני מבטיח לך שיש פה את החדר כושר הכי טוב בצבא. מה שכן תהיה לך עבודה ותורנויות.
אם אתה מחפש לגרבץ כל השירות, לך לכל בסיס אחר.

פספסתי או שאף אחד לא נפל עליו על הלאכול כל 3 שעות הזה?

שירתתי כמדריך חדר כושר שעבר קורס אזרחי,עבר בין בסיסים בחיל הים והעביר ימי כושר ובריאות בוינגייט כמו מדא"ג לכל דבר ועניין.

הייתי הולך לקורס מדא"ג במקומך אם הספורט מהווה תחום עיקרי בחייך ואתה חושב להמשיך בתחום במקום להיות לוחם או מסיבות רפואיות, מדריך חדר כושר לעומת זאת הוא תפקיד עציץ מיותר.
שיבוצים טובים למדא"ג- חיל הים- בה"ד, עתלית ,בח,אילת.
חיל האוויר- כנראה כל מקום.
ירוקים- כל הבאחים,כל הסיירות, וינגייט אם חפץ בפיקוד ואתה בחור רציני(מאוד רציתי, מאוד קשה להתקבל).

קורס חדר כושר צבאי בעל פוטנציאל מאוד גדול בצבא אך מנוצל לתנאי עציץ ותפקיד מיותר בעקבות שיבוץ של תקני ספורטאי מצטיין/פעיל.
קורס מדא"ג נחשב משמעותי יותר,רציני יותר ומספק בהרבה ביותר מאשר קורס חדר כושר.

ממליץ מאוד על קורס מדא"ג ולא קורס חדר כושר צבאי לשם חווית הקורס,הלמידה הספורטיבית,חווית השירות השונה ואופי שירות חובה אחר.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית