הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים זריקה

• פותח/ת השרשור dima12
  • פורסם בתאריך

dima12

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
0
72
0
היי חברים התחלתי להריץ סייקל של טסט אנטט ודיאנבול עכשיו לגבי הכאבים של ההזרקה.בגלל שזה סייקל ראשון אני מרגיש כאבים ל3 ימים ממועד הזריקה? ואז זה נעלם לי ?
העם זה טבעי ?
מתי זה יעלם ואני יתאושש מכל זריקה מהר בלי כאבים?
זה שמזריק לי תחומר עושה את ההזרקה מהר העם זה משפיע על התפזרות החומר? בחור מאוד מנוסה לא ילד.
מה הגורמים שמשפיעים על הכאבים ?העם חיטוי ושימוש במחט מזריקה ומחט שאיבה זה הכרחי ? תודה רבה

היי חברים התחלתי להריץ סייקל של טסט אנטט ודיאנבול עכשיו לגבי הכאבים של ההזרקה.בגלל שזה סייקל ראשון אני מרגיש כאבים ל3 ימים ממועד הזריקה? ואז זה נעלם לי ?
העם זה טבעי ?
מתי זה יעלם ואני יתאושש מכל זריקה מהר בלי כאבים?
זה שמזריק לי תחומר עושה את ההזרקה מהר העם זה משפיע על התפזרות החומר? בחור מאוד מנוסה לא ילד.
מה הגורמים שמשפיעים על הכאבים ?העם חיטוי ושימוש במחט מזריקה ומחט שאיבה זה הכרחי ? תודה רבה
זה בסדר, כל עוד אתה מזריק נכון (טכניקה, סטריליות, חומר איכותי וכו')
הדבר נובע משריר "בתול", וזו התגובה האופיינית בכמה הפעמים הראשונות של המערכת החיסונית של הגוף.
בכל מקרה, המשך לעקוב אחר הכאב באתר ההזרקה.
כל עוד הכאב דועך אחרי כמה ימים - זה בסדר.
באם הכאב לא דועך ואף מתגבר, לצד הופעת אדמומיות/חום/גירודים או סימנים דומים - כנראה ולא מדובר ב"שריר בתול" בלבד, ויש פה בעיה אחרת שצריך לברר.

דימה, לשאלתך לגבי סטריליות - החלפת מחט בין שכיבה הזרקה זה א-ב של זריקות . כמו כן גם החיטוי איזור הזרקה

אם זה כאב שהוא סביל תמשיך תנסה לפזר את הזריקות בכתפיים ישבנים , דווקא מדיטק היא חברה מעולה עם ביקורות טובות אז ככה שהרמה של החומר לא נופלת משאר החברות בשוק

בפוסט כתבת שהוא מזריק מהר, ולפי הניסיון שלי הזרקה מהירה מדי (במיוחד עם מחט הגדולה מ23g) גורמת לכאב לאחר זריקה.
ההמלצה שלי במיוחד לשריר בתול היא הזרקה איטית עם מחט 23g.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית