הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל סייקל שני משלב בין כמה חמורים צריך לדעת אם זה בסדר

KABOOManonymous

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
1.testosterone propionate
2.masteroxyl=Drostanolone Propionate
3.cutaxyl 150 שהוא מורכב מ 3
Drostanolone Propionate
testosterone propionate
testosterone Aceate

יש לי בקבוק אחד של פרופיונט ואחד שלmasteroxyl ואחד של cutaxyl

שאלתי כבר באשכול הקודם אבל לא קיבלתי על זה תשובה אני שואל כי יש שמה את הtestosterone aceate שאני לא יודע מזה...

1.testosterone propionate
2.masteroxyl=Drostanolone Propionate
3.cutaxyl 150 שהוא מורכב מ 3
Drostanolone Propionate
testosterone propionate
testosterone Aceate

יש לי בקבוק אחד של פרופיונט ואחד שלmasteroxyl ואחד של cutaxyl

שאלתי כבר באשכול הקודם אבל לא קיבלתי על זה תשובה אני שואל כי יש שמה את הtestosterone aceate שאני לא יודע מזה...
מה המינונים?
משך זמן שהאתה מתכנן להריץ?
מגבלות כמות?
תעלה תמונות של החומרים

• פותח/ת השרשור
בעיקרון 1cc מכל חומר 1cc מטסט,1ccמסטרון.

ובמידה ואפשר לשלב בין החומרים אז 2cc מcutaxyl...

מתכוון לקחת יום כן ויום לא אני מאמין שזה יספיק לי לחודש פלוס מינוס בערך כל החומרים אם אני לא טועה.

קבצים מצורפים

• IMG_1098[1].JPG
    IMG_1098[1].JPG
    KB 60.1 · צפיות: 199
בבלאק פארמה שיש לך לא הייתי ממהר להשתמש. החברה הישראלית המקורית כבר לא קיימת שנה ומעלה. גם אין שאריות ממנה, ובטח שלא עם מדבקה. מדובר בייצור מקומי שפשוט "המשיך"/"השתלט" על השם. חוות הדעת די מעורבות, ומשתמשים לא ממש מקורבים דווקא נוטים שלא להיות מרוצים מהברנד.
.

• פותח/ת השרשור
אתה לא שם לב שבחומר המעורבב יש לך כמעט אותם חומרים כמו בויאלים אחרים?
בבלאק פארמה שיש לך לא הייתי ממהר להשתמש. החברה הישראלית המקורית כבר לא קיימת שנה ומעלה. גם אין שאריות ממנה, ובטח שלא עם מדבקה. מדובר בייצור מקומי שפשוט "המשיך"/"השתלט" על השם. חוות הדעת די מעורבות, ומשתמשים לא ממש מקורבים דווקא נוטים שלא להיות מרוצים מהברנד.
.

תגידו אתם יודעים לקרוא ?... שאלתי אם אפשר להשתמש בחומרים בשלושת החומרים האלו במהלך סייקל אתם מביאים לי תשובות לשאלות שלא נשאלו בכלל... יש שמה את החומר aceate שאני לא יודע מהוא.. אפשר להשתמש בשלושת החומרים האלו במהלך סייקל ? וiliadim אני לא עיוור אני רואה מה רשום פשוט ב2 ויאלים של לא רשום את השם של החומר testosterone aceate מה לא מובן אני לא מבין תפסיקו לתת תשובות לשאלות שאני לא שואל בכלל אם אתם לא יודעים לענות פשוט אל תענו !

זה אותו טסט כמו פרופיונט אך עם אסטר יותר ארוך . זאת אומרת בתערובת יש 100 מג טסט וחמישים מסטרון.

• פותח/ת השרשור
עוד לא בסייקל וכבר רויד רייג'? מעניין מה יהיה לך בסייקל.

מנסים לעזור לך מעבר קצת. עצה על הדרך. לא חייב לקבל. ולא אני לא עיוור. תודה על ההתעניינות.

בהצלחה.
אתה אומר לי לא להשתמש במשהו שכבר יש לי...זה מה שנתון כרגע אין משהו אחר..ד"א לא שילמתי על זה או משהו קיבלתי את זה ממישהו לשעבר שהיה מתאמן והוא פרש לא מזמן..

זה שקיבלת את זה בחינם לא אומר שצריך לדחוף בכוח משהו שאלול להיות לא טוב. אך זה עניין אישי שלך

אני עכשיו על פרופ של בלאק. מרגיש טוב ממש.
לא יודע מה אומרים פה בפורום אבל אני מרוצה מהם..
בקשר לנושא, אני הייתי מעדיף לקנות טסט בנפרד ומסטרון בנפרד. ככה אתה שולט יותר במינונים ויכול לחתוך חומר אם הוא עושה לך לא טוב או להוסיף מינון.
למשל אתה לוקח טסט ומסטרון ומתחיל ב150 טסט ו100 מסטרון ובהמשך אתה רוצה להעלות רק את המסטרון ואת הטסט להשאיר במינון של 150. אם אתה משתמש במיקס של חומרים אין לך את האפשרות הזאת.
מצד שני יש הרבה שאוהבים מיקסים וזה יותר נוח להם שזה הכל ביחד, פחות שמן גם בדרך כלל.
ואצטט זה אסטר. מעט יותר קצר מפרופיניוט. לא קריטי..

• פותח/ת השרשור
אני עכשיו על פרופ של בלאק. מרגיש טוב ממש.
לא יודע מה אומרים פה בפורום אבל אני מרוצה מהם..
בקשר לנושא, אני הייתי מעדיף לקנות טסט בנפרד ומסטרון בנפרד. ככה אתה שולט יותר במינונים ויכול לחתוך חומר אם הוא עושה לך לא טוב או להוסיף מינון.
למשל אתה לוקח טסט ומסטרון ומתחיל ב150 טסט ו100 מסטרון ובהמשך אתה רוצה להעלות רק את המסטרון ואת הטסט להשאיר במינון של 150. אם אתה משתמש במיקס של חומרים אין לך את האפשרות הזאת.
מצד שני יש הרבה שאוהבים מיקסים וזה יותר נוח להם שזה הכל ביחד, פחות שמן גם בדרך כלל.
ואצטט זה אסטר. מעט יותר קצר מפרופיניוט. לא קריטי..
תודה רבה אח שלי.. ואתה על פרופ כמו שלי מה שצילמתי ?

אתה אומר לי לא להשתמש במשהו שכבר יש לי...זה מה שנתון כרגע אין משהו אחר..ד"א לא שילמתי על זה או משהו קיבלתי את זה ממישהו לשעבר שהיה מתאמן והוא פרש לא מזמן..
אז תריץ מה אני אגיד לך... הרי זה בחינם, לא חבל?

תודה רבה אח שלי.. ואתה על פרופ כמו שלי מה שצילמתי ?
כן, אם תסתכל על הודעות שלי בפורום תראה שהעליתי תמונות של ויאל זהה.
תשמע, אני חושב שצריך לנסות בעצמך ולראות אם פועל או לא. זה די קשה לזהות והתחום הזה חרא וגם אני לא יודע אם מה שאני לוקח טוב (דניאל יעיד, אני משגע לו את המוח כל יום כמעט). אבל, אם אתה קונה משהו אז תיהיה בטוח בו ותריץ אותו.
המחשבות על האם החומר טוב או מדולל או אם הייתי יכול להשיג חומרים אחרים התוצאות היו יותר טובות וכו׳, כל המחשבות האלה מחרפנות ומדכאות. תנסה להשיג חומרים הכי טובים שאתה יכול, אבל ברגע שאתה משיג משהו אז לך איתו עד הסוף וזהו. מקסימום הלך חרא, אז סייקל הבא תחקור יותר טוב ותמצא חברה יותר מהימנה. בתחום הקקה הזה אתה יכול גם להריץ סייקל על חברה מסויימת והוא פצצה וחודשיים-שלוש אחר כך להריץ סייקל על אותה חברה והחומרים יהיו מדוללים/כואבים/קקה. ככה שגם להנעל על חברה מסויימת אחת ולרוץ איתה כל הזמן זה גם לא רעיון טוב. זה תחום דינמי, תחקור, תדבר עם אנשים, תברר אופציות ואז תחליט.
בכל מקרה אני מרוצה מהפרופ של בלאק, בשורה התחתונה.

.
מאיפה הגעת לזה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית