הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כנראה עובר באופן מלא לקרוספיט.

Hikakku

משתמש מתחיל
209
5
נק' מוניטין:
282
209
5
מאחר ואני עושה יומיות בצבא... וחוזר בסביבות 7 בערב... אם לא הרבה כוחות לדפוק אימון כח מלא... ואם לא הרבה זמן כי אני הולך יחסית מוקדם לישון.. אני כנראה עובר לקרוספיט.. זה נוח לי כי הWODS לרוב לא לוקחים הרבה זמן.. וגם קל לי יותר מנטלית להחליט לעשות אותם ...
כמובן שאין לי את כל הציוד הנדרש ככה שללכת לפי הWOD קצת לא הולך לי... אבל אני מוצא דיי הרבה דברים בFAQ שאני יכול לעשות

רציתי לשאול בעצם אם אני עובר לנטו קרוספיט... האימונים המגוונים שם יספיקו כדי לשמור על מסת השריר האכשווית שלי (אם תזונה מתאימה כמובן) ?
לא איכפת לי לעבד כח תמורת סיבולת ויכולות אחרות..
חשבתי על כמה אפשרויות .. השמח אם תגיבו את דעתכם על מה כדי לי ביכלל ללכת..

יש אפשרות שאני יבצע תרגיל אחת מורכב כבד לפני אימון קרוספיט... אך זה יגביל את הגיוון שלי באימוני קרוספיט...

או שאני יבצע אימון כח אחד בשבוע על כל הגוף.. ביום שבת או שישי.. או שאני יפצל לשני אימונים לשבת ולשישי ( רק אני מסתבך אם איזה תרגילים לעשות , בין עם זה באימון כח אחד בשבוע או בשניים שהם אחד אחריי השני... תעזרו לי פה אם אפשר)

או פשוט לעשות נטו קרוספיט... וזהו , ללכת לפי הWOD או לאלתר משהו כשאני לא יכול לעשות את הWOD מחוסר ציוד

שתי אפשרויות:
1. עבוד לפי התוכנית שבאתר הראשי; לא תאבד כוח, כנראה שגם תתחזק (כמובן שפחות מבתוכנית כוח נטו).
2. עבוד לפי CFSB, קרוספיט מוכוונת כוח. חפש את התוכניות שמופיעות בפורום הזה.
בהצלחה.

Back
למעלה תחתית