הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדר כושר באזור צריפין

YeMatan

משתמש מתחיל
73
12
נק' מוניטין:
12
73
12
מחפש חדר כושר טוב באזור לוד/רמלה/באר יעקוב/בית דגן/ניר צבי/כל דבר שליד צריפין

חשוב שיהיה כלוב ומשקלים גבוהים בדאמבלים

שלא יהיה מכון חורני או בשמו השני "אולד סקול אני חזק מרים חלודה עם מאוורר מזיע כמו מאנייק"

עדיפות לכאלה שפתוחים באזור 5 5 וחצי בבוקר

לא יהיה המכון הקבוע שלי אבל רק לתקופה קצרה מאוד

שלא יהיה מכון של שחיפים

אשמח להמלצות

חשוב שיהיה כלוב ומשקלים גבוהים בדאמבלים

שלא יהיה מכון חורני

עדיפות לכאלה שפתוחים באזור 5 5 וחצי בבוקר

לא יהיה המכון הקבוע שלי אבל רק לתקופה קצרה מאוד

שלא יהיה מכון של שחיפים
זה יותר מידי בקשות

זה יותר מידי בקשות

ממש יותר מדי...

המכון שפותח הכי מוקדם שיצא לי להכיר זה אצלי בספייס בחולון: פותח ב-06:00 בבוקר ואני מאמין שרוב הרשתות הגדולות פותחות גם בסביבות השעה הזאת.

במכוני כושר תמיד יהיו שחיפים - זה בלתי נמנע ועוד במיוחד עכשיו כשתקופת הקיץ בפתח וכולם יצאו מהחורים שהם היו בהם במשך החורף.

לא נראה לי שיש לך אפשרויות יותר מדי באזור שלך ועוד כזה שייתן לך מנוי לתקופה קצרה(ומזה קצרה ? חודש ? חודשיים ? 3 חודשים ?)

• פותח/ת השרשור
ממש יותר מדי...

המכון שפותח הכי מוקדם שיצא לי להכיר זה אצלי בספייס בחולון: פותח ב-06:00 בבוקר ואני מאמין שרוב הרשתות הגדולות פותחות גם בסביבות השעה הזאת.

במכוני כושר תמיד יהיו שחיפים - זה בלתי נמנע ועוד במיוחד עכשיו כשתקופת הקיץ בפתח וכולם יצאו מהחורים שהם היו בהם במשך החורף.

לא נראה לי שיש לך אפשרויות יותר מדי באזור שלך ועוד כזה שייתן לך מנוי לתקופה קצרה(ומזה קצרה ? חודש ? חודשיים ? 3 חודשים ?)

בדיוק חודש אח אצלי נפתח ב5 וחצי וזה מסדר לי עוד חצי שעה... מכור אחי

אני אסתכל על ספייס אני מכיר ספייס בקריית אתא נקווה שרמה גבוהה

אתה מהקריה?
הספייס באתא לא בדיוק רמה גבוהה 😛
חוץ ממאמן אחד תותח שם... @Idan Golany 🙄

חח תודה רבה 😃

@YeMatan אתה מוזמן למכון אחי....בכל בעיה אשר תפנה דבר איתי חופשי ובכל נושא אשר תצטרך עזרה (אימונים וכו...) תרגיש חופשי

• פותח/ת השרשור
התאמנתי שם פעם אחת כשהייתי בצפון וואלה היה סבבה לא עשו בעיות עם רעש ומשקלים כמו כל השמוקיאדה שנהייתה פה

התאמנתי שם פעם אחת כשהייתי בצפון וואלה היה סבבה לא עשו בעיות עם רעש ומשקלים כמו כל השמוקיאדה שנהייתה פה

יש עכשיו נהלים לגבי כל הרעש עם הדדליפטים וכו....כשאני במשמרת זה לא מזיז לי כמובן כל עוד הכל נעשה בטעם הטוב ולא לזרוק מוט מגובה רב

• פותח/ת השרשור
יש עכשיו נהלים לגבי כל הרעש עם הדדליפטים וכו....כשאני במשמרת זה לא מזיז לי כמובן כל עוד הכל נעשה בטעם הטוב ולא לזרוק מוט מגובה רב

ברור אחי אבל זה הגיע למצב שצריך לשים מזרן מתחת למשקולות בדד ליפט במכון שאני מתאמן בו ונסלח להם שהמוטות זולים והם מתעקמים לצמיתות ולא רק לרגע חחחחח

ברור אחי אבל זה הגיע למצב שצריך לשים מזרן מתחת למשקולות בדד ליפט במכון שאני מתאמן בו ונסלח להם שהמוטות זולים והם מתעקמים לצמיתות ולא רק לרגע חחחחח

בדיוק לפני כמה ימים התעקם מוט לגמרי נאלצו לזרוק אותו....מעניין מי גרם לזה 🙄 מצחיק שמ180-200ק"ג המוט נהרס. ואתה לא צריך לשים מזרנים מתחת למוט
על כל מקרה אני יכול להבין את הנהלים שלהם (חלק מהם לפחות) אך עדיין כפי שרשמתי למעלה אתה מוזמן אצלנו לדדלפט בכיף וכל עזרה שתצטרך אני שמה....אם תבוא להירשם תאמר להם שהמדריך עידן אמר לך לבוא להירשם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית