הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון מעדיף דקה או דיאנבול?

• פותח/ת השרשור To be
  • פורסם בתאריך

To be

משתמש פעיל
974
31
נק' מוניטין:
34
974
31
שלום לכולם,
בן 30, 192 גובה, 110 קילו (עכשיו + 20 % שומן), מתאמן 4 שנים בערך, הייתי שמן מאוד במהלך השנים שרפתי הרבה שומן, העליתי שריר, וככה זה המשיך עליה מלוכלכת או ירידה כולל שריר ושומן, השקעתי הרבה והשתמשתי בשורפי שומנים, בייעוץ עם משה, אין דבר שלא עשיתי, (כולל ניתוח מתיחת בטן), כנראה מהעבר שלי העליה לא נקיה, ואין לי את הכוח להמשיך ככה כל החיים, חשבתי קראתי הרבה, שאלתי את המנוסים של החדר כושר, שאלתי הרבה מאמנים ותיקים, וכו'.. כל התשובות היו סטרואידים!!
אחרי עוד איזה שנה של מחשבה על סייקל עליה או ירידה וגם ייעוצים, החלטתי ללכת על סייקל עליה.
השאלה היא:
טסט + דקה או דיאנבול?? (6 שבועות).
משהבנתי שהקדה והדיאנבול דפקה מעלה בנוזלים ואחרי הסייקל העליה היא מזערית יחסית לחומר אחר, אבל חומר טוב למתחילים להבין את הגוף (למרות שאני לא חושב לעשות יותר מסייקל אחד), לא כמו טרן למשל, אחלה חומר אבל יכול לשגע אותנו.
איך לבצע, מינונים, PCT, HCG.... כל זה אסתדר.
מבקש לשמוע דעות ממנוסים בעניין, גם הצעות לחומרים אחרים.
@Tom @White Walker @Moshe @Eyal .

תודה מראש לכולם, גם על הקריאה 😉

למה לא לעשות סייקל ראשון רק עם טסט, כמו שנהוג?
למה לערב דקה\דיאנבול ?

תבדוק איך הגוף מגיב לחומרים.. לאט לאט, אני לא חושב שצריך להוסיף עוד משהו מעבר לטסט 500 בשבוע. (אם אני לא טועה)

אחרי עוד איזה שנה של מחשבה על סייקל עליה או ירידה וגם ייעוצים, החלטתי ללכת על סייקל עליה.
השאלה היא:
טסט + דקה או דיאנבול?? (6 שבועות
שנה של מחשבה וייעוצים, ומה שהבנת זה שדקה ודיבול הם חומרים טובים למתחילים על מנת להבין(?) את הגוף..

• פותח/ת השרשור
למה לא לעשות סייקל ראשון רק עם טסט, כמו שנהוג?
למה לערב דקה\דיאנבול ?

תבדוק איך הגוף מגיב לחומרים.. לאט לאט, אני לא חושב שצריך להוסיף עוד משהו מעבר לטסט 500 בשבוע. (אם אני לא טועה)
שנה של מחשבה וייעוצים, ומה שהבנת זה שדקה ודיבול הם חומרים טובים למתחילים על מנת להבין(?) את הגוף..
@White Walker ממצב אחי? הרבה זמן לא שמעתי ממך.
לשניכם אני עונה ביחד, הנהוג הוא טסט לבד, אבל עוד פעם, אני רוצה לעלות כמה שאפשר בסיכון המינימום וחד פעמי, בשביל זה אני מוסיף את הדקה, את זה כבר הבהרתי, מסיו מרס יש לך מלהציע? תשכח ממה שאני יודע ומבין.

@White Walker ממצב אחי? הרבה זמן לא שמעתי ממך.
לשניכם אני עונה ביחד, הנהוג הוא טסט לבד, אבל עוד פעם, אני רוצה לעלות כמה שאפשר בסיכון המינימום וחד פעמי, בשביל זה אני מוסיף את הדקה, את זה כבר הבהרתי, מסיו מרס יש לך מלהציע? תשכח ממה שאני יודע ומבין.

ואני אצטט: ״אני רוצה לעלות כמה שאפשר בסיכום מינימום וחד פעמי״. במילים אחרות, אני רוצה להיות ישו וללכת על המים.

תשמע ידידי זה לא עובד בדרך שבה אתה מציג את הדברים. רוצה לבצע סייקל ״חד פעמי״? הרי גם חד פעמי מתחלף וסביר להניח שאתה תאהב את ההרגשה. צא מנקודת הנחה שדקה הוא משבית מאוד חזק כמו טרן, בוודאי שלא מומלץ לסייקל ראשון. לכן, הייתי מציע (לא ממליץ) כיוון שהידע שלך מאוד דל, ללכת על 250 טסט אננטט מפוצל ל-2 זריקות ושאר הירקות על פי פרוטוקול מסודר ומוכן מראש שכולל לוח זמנים מדוייק. זה די ויותר לסייקל ראשון חובבני על מנת לראות את התגובה של הגוף שלך לטסט ממקור חיצון.

עד כאן אני הייתי אייל.

• פותח/ת השרשור
צא מנקודת הנחה שדקה הוא משבית מאוד חזק כמו טרן, בוודאי שלא מומלץ לסייקל ראשון.
עד כאן אתה אריה,
אבל אפשר שאלה נוספת? האם יש איזשהו חומר אחר היית ממליץ עליו או רק טסט סולו?
אגב אנאבר לא יעזור ויבחן את הגוף כמו טסט?

• פותח/ת השרשור
אין צורך להתחכם או לנסות להמציא את הגלגל
סייקל ראשון יהיה בסיסי ע"פ הספר
טסט אנתת 500mg מחולק ל-2 זריקות בשבוע
אוקי הבנתי, מרגישים אותכם חותכים.
קראתי כבר
תודה
אתה יותר ממוזמן לבקר אצלי בלוג ולהתעדכן 😃
😉
חברה אני מוסיף עוד שאלה ברשותכם,
מצרף בזה בדיקת דם שעשיתי לפני חצי שנה, אז בקש משה שאעשה, האם נראה לכם שהכל תקין וסייקל לא יגרום לתוצאה שלילית בדגש לאסטרוגן.
@Tom @White Walker @Eyal @Daniel Barack

קבצים מצורפים

• Screenshot_2016-02-14-17-56-59.png
    Screenshot_2016-02-14-17-56-59.png
    KB 26.1 · צפיות: 175
  • Screenshot_2016-02-14-17-56-50.png
    Screenshot_2016-02-14-17-56-50.png
    KB 21.1 · צפיות: 152
אוקי הבנתי, מרגישים אותכם חותכים.
קראתי כבר
תודה

😉
חברה אני מוסיף עוד שאלה ברשותכם,
מצרף בזה בדיקת דם שעשיתי לפני חצי שנה, אז בקש משה שאעשה, האם נראה לכם שהכל תקין וסייקל לא יגרום לתוצאה שלילית בדגש לאסטרוגן.
@Tom @White Walker @Eyal @Daniel Barack
הבדיקות דם שלך נראות בסדר גמור..
סייקל כן יגרום לשינוי בבדיקות (עלייה של טסט, עלייה של אסטרוגן, ירידה של LH, FSH וכו׳..)
לאחר הסייקל עושים פיסיטי בשאיפה להחזיר את כל המדדים לקדמותם.
עד היום לא נתקלתי באדם שלא הצליח לאחר סייקל אחד של טסט בלבד להשתקם.. ככה שאם אתה תעשה הכל כמו שצריך אין שום סיבה לדאגה.

נב- לא צריך לתייג את כל העולם ואשתו. מי שהגיב לך פה יקבל התראה גם ככה, זה סתם מעצבן אותם שאתה מתייג אותם בנוסף.

המרה גבוהה יותר של טסט לאסטרוגן?

טוב לדעת שב 20% שומן הטסט מומר לאסטרוגן.
זה בטח אומר שאני כבר אמור לגדל man boobs ..

מצב של השמנת יתר זה לא 20%, ובלי קשר לזה כשאתה על חומרים ישנה עלייה נקייה יותר לרוב.

טוב לדעת שב 20% שומן הטסט מומר לאסטרוגן.
זה בטח אומר שאני כבר אמור לגדל man boobs ..

מצב של השמנת יתר זה לא 20%, ובלי קשר לזה כשאתה על חומרים ישנה עלייה נקייה יותר לרוב.
לטבעיים לא אבל בסייקל אני חושב שכן

זה נכון שעל אחוז שומן גבוה יותר אתה תיהיה חשוף ליותר תופעות לוואי אסטרוגניות.

בלי קשר לתופעות לוואי, מסה לא מתחילים מאחוז שומן גבוה, עם חומרים או בלי חומרים.
סייקל מסה איכותי צריך להתחיל על אחוז שומן נמוך (12 אחוז, 14 מקסימום), השאיפה היא אפילו מתחת ל10 אחוז שומן רק להתחיל..

דרך אגב, 20 אחוז שומן זה המון (לעומת מה שהמגיב הקודם אמר), במונחים של פיתוח גוף.. אפילו באוף סיזן לא מומלץ לעבור את ה-18 אחוז שומן.
אני הייתי ממליץ לך לעשות חיטוב כמה שבועות, אולי לשלב קלן לקראת הסוף ולהתחיל את הסייקל על אחוז שומן עדיף. תוצאות יהיו הרבה יותר טובות.
בנוסף, על חומרים (במיוחד אלה שציינת בהתחלה, דקה ודיבול) תהיה ספיחת נוזלים, בשילוב האחוז שומן הגבוה שלך שעוד יעלה כנראה במהלך הסייקל (מה לעשות, גם על חומרים עולים שומן במאסה) אתה תראה לא אסטטי..

קח את עצותיי לתשומת ליבך, או שתחכה לאחד המנהלים שירשום לך את זה באופן יותר פוליטקלי קורקט..

מי מהשאתה כותב , אנשים עם אחוז שומן גבוה לא משתמשים בחומרים ?
אני כתבתי את זה?
אל תכניס לי מילים לפה בבקשה.
כתבתי שלא כדאי. זה שאנשים באחוז שומן גבוה יותר מזריקים זה ברור לכולם. זה הדבר האידיאלי? חד משמעית לא.
כתבתי לו מה לדעתי כדאי. שייקח את זה לאן שירצה. גם אם הוא יתחיל סייקל על אחוז שומן כזה זה לא שמחר הוא קם עם ציצי של ליסה אן..
מקווה שהייתי יותר ברור אחי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית