הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון מעדיף דקה או דיאנבול?

• פותח/ת השרשור To be
  • פורסם בתאריך

To be

משתמש פעיל
974
31
נק' מוניטין:
34
974
31
שלום לכולם,
בן 30, 192 גובה, 110 קילו (עכשיו + 20 % שומן), מתאמן 4 שנים בערך, הייתי שמן מאוד במהלך השנים שרפתי הרבה שומן, העליתי שריר, וככה זה המשיך עליה מלוכלכת או ירידה כולל שריר ושומן, השקעתי הרבה והשתמשתי בשורפי שומנים, בייעוץ עם משה, אין דבר שלא עשיתי, (כולל ניתוח מתיחת בטן), כנראה מהעבר שלי העליה לא נקיה, ואין לי את הכוח להמשיך ככה כל החיים, חשבתי קראתי הרבה, שאלתי את המנוסים של החדר כושר, שאלתי הרבה מאמנים ותיקים, וכו'.. כל התשובות היו סטרואידים!!
אחרי עוד איזה שנה של מחשבה על סייקל עליה או ירידה וגם ייעוצים, החלטתי ללכת על סייקל עליה.
השאלה היא:
טסט + דקה או דיאנבול?? (6 שבועות).
משהבנתי שהקדה והדיאנבול דפקה מעלה בנוזלים ואחרי הסייקל העליה היא מזערית יחסית לחומר אחר, אבל חומר טוב למתחילים להבין את הגוף (למרות שאני לא חושב לעשות יותר מסייקל אחד), לא כמו טרן למשל, אחלה חומר אבל יכול לשגע אותנו.
איך לבצע, מינונים, PCT, HCG.... כל זה אסתדר.
מבקש לשמוע דעות ממנוסים בעניין, גם הצעות לחומרים אחרים.
@Tom @White Walker @Moshe @Eyal .

תודה מראש לכולם, גם על הקריאה 😉

יפה. עכשיו זה ברור שזאת דעתך ולא איזה חוק.
אני מאמין שאתה יודע שבתחום הזה אין ממש ״חוקים״. יש דברים שכדאי לעשות ויש דברים שלא כדאי לעשות.
שום דבר לא חייב. לא חייב לקחת פרגניל ולא חייב פיסיטי ולא חייב טסט כחומר בסיס. אפשר להסתדר גם בלעדיהם.
אם אתה רוצה לעשות סייקל בצורה הכי נכונה והכי בטוחה ובדרך שבה תרוויח הכי הרבה ותסכן הכי פחות- כן יש שיטות ודרכים שצריך לפעול לפיהן.
לדעתי, להיכנס לסייקל באחוז שומן נמוך זה דבר שהוא הכרחי אם אתה רוצה לחוות סייקל טוב, מועיל ולעבור אותו חלק.
מי שרוצה להיכנס לסייקל באחוז שומן גבוה, בבקשה.
אבל זו לא הדרך הכי טובה לעשות את זה.

אני מאמין שהבחור בסייקל הראשון שלו לא רוצה לקחת סיכונים כי הוא גם לא מכיר את הגוף שלו והתגובה שלו לקבלת הורמונים מבחוץ במינונים גבוהים.
כשיתקדם בתחום ויבין יותר טוב את הגוף שלו הוא יוכל לשחק עם הדברים.
כרגע אני הייתי ממליץ לו בדיוק את מה שכתבתי ושמבחינתו זה יהיה ״חוק״ ממש כמו שלעשות פיסיטי זה ״חוק״.

• פותח/ת השרשור
בוקר טוב לכולם,
אני רואה וגאה שיש בפורום כמה חברה חבלז 🙄
אבל אם אתם מרשים לי לחשוב בקול רם, מלגבי GH?

@To be
גבר, לא בשביל לחנך אותך או חלילה להעליב אותך, לא כדי לך להיכנס לעסק עם הורמונים בלי שחרשת את כל המידע גם בפורום הזה וגם בפורומים בחול. הכל מסתכם בבריאות שלך נטו. כי אם תעשה לעצמך נזק בילתי הפיך , למי תבוא בטענות ?
לפי שאלות שלך אתה בכיתה א ורוצה לקפוץ לתואר שני. זה קצת מוזר, לא?

• פותח/ת השרשור
לפי שאלות שלך אתה בכיתה א ורוצה לקפוץ לתואר שני. זה קצת מוזר, לא?
ברור ואתה צודק ב 100%, אבל תשמע איך זהולך אצלי בראש:
GH עושה את העבודה הכי טוב, פחות מסוכן או בעל מעט תופעות לוואי במינונים נורמליים, עוזר לריפוי העור טוב מאוד על הדרך, משאני באמת באמת צריך, עניין של להתעסק איתו זנכון אם אני יקבע לעצמי את התהליך כגון מינונים, תקופה, תוספים נוספים, אוכל.... אבל אני אסתמך בזה על בן אדם ותיק ובעל תוארים בעניין הזה, זהסיבה שאתה רואה אותי עם לב חזק נשען על מעט מידע, לא טפשות.. טוב לשמוע אחרים מנוסים וחזקים בתחום, למה אני לא פונה לבן אדם הזה ישירות? ברפואה אומרים: חוק מס' אחד זלשמוע דעתם של 3 רופאים לא רק אחד.
אם יש לך כל מידע על GH שהוא שלילי אשמח מאוד לשמוע, כולם מוזמנים.
*התחלתי לקרוא על ה GH, מספיק השם שלו פותח לי את התיאבון לקרוא 🤯.

ברור ואתה צודק ב 100%, אבל תשמע איך זהולך אצלי בראש:
GH עושה את העבודה הכי טוב, פחות מסוכן או בעל מעט תופעות לוואי במינונים נורמליים, עוזר לריפוי העור טוב מאוד על הדרך, משאני באמת באמת צריך, עניין של להתעסק איתו זנכון אם אני יקבע לעצמי את התהליך כגון מינונים, תקופה, תוספים נוספים, אוכל.... אבל אני אסתמך בזה על בן אדם ותיק ובעל תוארים בעניין הזה, זהסיבה שאתה רואה אותי עם לב חזק נשען על מעט מידע, לא טפשות.. טוב לשמוע אחרים מנוסים וחזקים בתחום, למה אני לא פונה לבן אדם הזה ישירות? ברפואה אומרים: חוק מס' אחד זלשמוע דעתם של 3 רופאים לא רק אחד.
אם יש לך כל מידע על GH שהוא שלילי אשמח מאוד לשמוע, כולם מוזמנים.
*התחלתי לקרוא על ה GH, מספיק השם לו פותח לי את התיאבון לקרוא 🤯.
אתה מאוד לא אובייקטיבי כלפי עצמך
מה GH יתן לך ללא שימוש ב-AAS? את יודע?
מכאניזם בסיסי של GH?
תופעות לוואי?
לא הכל ורוד
והעלות..... פי עשרות מונים מסייקל הכי כבד שתתאר לעצמך

• פותח/ת השרשור
מה GH יתן לך ללא שימוש ב-AAS? את יודע?
מכאניזם בסיסי של GH?
תופעות לוואי?
לא הכל ורוד
זמשכתבתי שאמת אני לא יודיע, עניין הGH עלה לי בראש ושאלתי אחרי שקבלתי תשובות 10/10, ואתה היית אחד מהם.
לגבי עלות אני יודיע שזה מאוד מאוד יקר, אבל עוד פעם זה שווה, זגם תלוי מאוד בתקופה שלוקחים בטח.

זמשכתבתי שאמת אני לא יודיע, עניין הGH עלה לי בראש ושאלתי אחרי שקבלתי תשובות 10/10, ואתה היית אחד מהם.
לגבי עלות אני יודיע שזה מאוד מאוד יקר, אבל עוד פעם זה שווה, זגם תלוי מאוד בתקופה שלוקחים בטח.
אתה חייב לעשות חריש עמוק - חוסר ידע בסיסי
הכל כתוב כאן בפורום ב-1001 אשכולות בנושאים הללו
ידע=כוח
תתחיל לצבור אותו ותראה כמה זה עושה טוב כשמבינים

• פותח/ת השרשור
יש ויאלים אבל זה לא רפואי..
סייקל ראשון אני מאוד ממליץ לך לקחת טסטווירון של באייר שמגיע רק באמפולות
תודה, עזרתם לי הרבה, אעדכן תוצאות בהמשך 😉
זרפואי?

קבצים מצורפים

• img_7904_600.jpg
    img_7904_600.jpg
    KB 24.4 · צפיות: 171
  • פותח/ת השרשור
הי לכולם,
חשבתי להתחיל את הסייקל כבר עוד שבוע או שבועיים מהיום, אבל יצא לי שאני צריך לטוס 5-6 ימים בסוף מרץ. לדחות את זה? (ככה אפספס 3 שבועות סתם, והקיץ מתקרב), או זלא קריטי? להזריק זה בעיה ואי אפשר להתאמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית