הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון מעדיף דקה או דיאנבול?

• פותח/ת השרשור To be
  • פורסם בתאריך

To be

משתמש פעיל
974
31
נק' מוניטין:
34
974
31
שלום לכולם,
בן 30, 192 גובה, 110 קילו (עכשיו + 20 % שומן), מתאמן 4 שנים בערך, הייתי שמן מאוד במהלך השנים שרפתי הרבה שומן, העליתי שריר, וככה זה המשיך עליה מלוכלכת או ירידה כולל שריר ושומן, השקעתי הרבה והשתמשתי בשורפי שומנים, בייעוץ עם משה, אין דבר שלא עשיתי, (כולל ניתוח מתיחת בטן), כנראה מהעבר שלי העליה לא נקיה, ואין לי את הכוח להמשיך ככה כל החיים, חשבתי קראתי הרבה, שאלתי את המנוסים של החדר כושר, שאלתי הרבה מאמנים ותיקים, וכו'.. כל התשובות היו סטרואידים!!
אחרי עוד איזה שנה של מחשבה על סייקל עליה או ירידה וגם ייעוצים, החלטתי ללכת על סייקל עליה.
השאלה היא:
טסט + דקה או דיאנבול?? (6 שבועות).
משהבנתי שהקדה והדיאנבול דפקה מעלה בנוזלים ואחרי הסייקל העליה היא מזערית יחסית לחומר אחר, אבל חומר טוב למתחילים להבין את הגוף (למרות שאני לא חושב לעשות יותר מסייקל אחד), לא כמו טרן למשל, אחלה חומר אבל יכול לשגע אותנו.
איך לבצע, מינונים, PCT, HCG.... כל זה אסתדר.
מבקש לשמוע דעות ממנוסים בעניין, גם הצעות לחומרים אחרים.
@Tom @White Walker @Moshe @Eyal .

תודה מראש לכולם, גם על הקריאה 😉

• פותח/ת השרשור
וסייקל שני ויאל יהיה בסדר?
למה אתה חושב שסייקל ראשון "חייב" רפואי?
תמיד עדיף את הרפואי, אני חושב שהכוונה היתה כשלא מבינים עניינים ועוד לא מקבעים רמת האמינות לדילר, אז כדאי ללכת על הבטוח.

תמיד עדיף את הרפואי, אני חושב שהכוונה היתה כשלא מבינים עניינים ועוד לא מקבעים רמת האמינות לדילר, אז כדאי ללכת על הבטוח.
אם לאדם אין בעיית ממון, ודאי והעדיפות היא להשתמש בטסט רפואי בלבד. בסייקלים מתקדמים כנראה ויעשה שימוש בחומרים נוספים, אשר אותם אין ברמת פארמה. לכן לא מן הנמנע לרכוש חברות ug מהימנות וטובות כבר מראש.

וסייקל שני ויאל יהיה בסדר?
למה אתה חושב שסייקל ראשון "חייב" רפואי?
סייקל ראשון עדיף להשתמש ברפואי בשביל שתיהיה לך אינדיקציה לסייקלים הבאים. חומר רפואי זה חומר שבטוח בדוז, ככה שאתה לומד בסייקל הראשון איך אתה מגיב לחומרים. בסייקלים הבאים תוכל לרכוש ug, אבל יהיה לך את האינדיקציה לדעת לפחות אם מה שקנית טוב..

סייקל ראשון עדיף להשתמש ברפואי בשביל שתיהיה לך אינדיקציה לסייקלים הבאים. חומר רפואי זה חומר שבטוח בדוז, ככה שאתה לומד בסייקל הראשון איך אתה מגיב לחומרים. בסייקלים הבאים תוכל לרכוש ug, אבל יהיה לך את האינדיקציה לדעת לפחות אם מה שקנית טוב..
נכון, אבל הבעיה היא שבדרך כלל הסייקלים הבאים מכילים עוד חומרים. וכאן בידוד ההרגשה של 500mg/wk טסט בלבד מתפוגגת. אלא אם כן מחליטים לבצע סייקל זהה לראשון. וגם, תמיד יהיו משתנים אחרים שעשויים להשפיע ולמסך את ההרגשה, ביניהם משקל ואחוז שומן שעשוי להשתנות, משקלי עבודה גבוהים יותר ובכלל התחזקות כללית, לצד מצב פיזי/מנטאלי שונה. בשורה התחתונה הרפואי עדיף מכל בחינה, רק לא כספית.

למה שמישהו ירצה לעשות את זה?
יש שירצו מסיבותיהם. אני לא נכנס לזה. רק מנסה להסביר למה טסט רפואי יהיה עדיף אך עדיין לא יכול להיות אינדיקציה מלאה לאיכות חומרים ug

נכון, אבל הבעיה היא שבדרך כלל הסייקלים הבאים מכילים עוד חומרים. וכאן בידוד ההרגשה של 500mg/wk טסט בלבד מתפוגגת. אלא אם כן מחליטים לבצע סייקל זהה לראשון. וגם, תמיד יהיו משתנים אחרים שעשויים להשפיע. בשורה התחתונה הרפואי עדיף מכל בחינה, רק לא כספית.
שכנעתם אותי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית