הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקות דם - תוצאות וייעוץ

• פותח/ת השרשור adir99
  • פורסם בתאריך

adir99

משתמש מתחיל
10
2
נק' מוניטין:
-1
10
2
שלום, לפני 10 ימים הלכתי לרופא והוא עשה לי כמה בדיקות דם Tsh, b12, hdl, ldl, וכו.. לפי מה שאני רואה מהמבט שלי הם תקינות למרות שהטסט נמוך.
1.36 עכשיו הכוונה שלי היא :
האם אני צריך להתחיל עם זריקות טסט?
אני לבנתיים מתאמן שנתיים 1.70 שוקל 81.5 על 11א.ש ואני ממש חושב על זה למה התחלתי להיות עייף מידי פעם נרדם גם בארוחות ואפילו החשק לעשות דברים יורד..
כמובן שאני עם תפריט מסודר. שעות שינה קבועות. ותפריט. דרך אגב. אני בן 19.
תודה לעוזרים.
@Tom @White Walker @WhiteOwl @
Up
עזרה מישהו?

אחי, בנושאים כאלו הייתי פונה לייעוץ מקצועי. פה אתה תקבל בעיקר הכוונות ועצות שלא תמיד יהיו רלוונטיות לבעיה שלך

לא צירפת את בדיקות הדם, איך נדע לענות?
תפנה לאנדוקרינולוג, גם אם נמליץ לך כך או אחרת- רק לרופא מומחה יש קביעה.

אחי, בנושאים כאלו הייתי פונה לייעוץ מקצועי. פה אתה תקבל בעיקר הכוונות ועצות שלא תמיד יהיו רלוונטיות לבעיה שלך
יש פה אנשים שמבינים יותר טוב מרוב רופאי המשפחה בארץ.
רופא משפחה יכול לראות בדיקת דם שלמה עם הרבה בעיות, אך הוא יתריע לך לעבור דברים נוספים או לבדוק את הנושא רק במקרה של סכנה אמיתית. זה מה שהקופות חולים מנחות אותם לעשות על מנת לחסוך בהוצאות על בדיקות.
אז ללכת לייעוץ עם הרופא זה לא תמיד חכם

יש פה אנשים שיודעים מספיק.

אם כבר ייעוץ מקצועי אז לרופא מקצועי שמתמחה בתחום מסוים, אנדוקרינולוג לדוגמה. לא סתם רופא משפחה..
וגם אז זה רק במקרה של בעיה

• פותח/ת השרשור
הרופא משפחה שלי אמר שאין לי בעיה לקחת טסט ושאין לי רגישות כזו או אחרת לחומרים ותופעותלוואי שיכולות לסכן את בריאותי היום הוא עשה לי בדיקת test free וכול שאר הבדיקות שעושים לפני סייקל מחכה לתוצאה ועדכן בהמשך..
וגם עוד משהו שרציתי לדון עליו אני בכללי טבעי ובחיים לא נגעתי בחומרים.
מי שיכול לתת לי עצות לחיטוב כגון:
סדר באימון, איך ומתי לשלב אירובי -ריצות.
כמה ולמה? תודה לעוזרים.

יש פה אנשים שמבינים יותר טוב מרוב רופאי המשפחה בארץ.
רופא משפחה יכול לראות בדיקת דם שלמה עם הרבה בעיות, אך הוא יתריע לך לעבור דברים נוספים או לבדוק את הנושא רק במקרה של סכנה אמיתית. זה מה שהקופות חולים מנחות אותם לעשות על מנת לחסוך בהוצאות על בדיקות.
אז ללכת לייעוץ עם הרופא זה לא תמיד חכם

יש פה אנשים שיודעים מספיק.

אם כבר ייעוץ מקצועי אז לרופא מקצועי שמתמחה בתחום מסוים, אנדוקרינולוג לדוגמה. לא סתם רופא משפחה..
וגם אז זה רק במקרה של בעיה
הרופאים פה בארץ חלקם מקובעים ואין להם מושג בענף החומרים והספורט בכלל , תראה מה הולך בחול עם רמה שלהם איזה התקדמות רק פה תקועים כמו תחת בכל דבר
שלום, לפני 10 ימים הלכתי לרופא והוא עשה לי כמה בדיקות דם Tsh, b12, hdl, ldl, וכו.. לפי מה שאני רואה מהמבט שלי הם תקינות למרות שהטסט נמוך.
1.36 עכשיו הכוונה שלי היא :
האם אני צריך להתחיל עם זריקות טסט?
אני לבנתיים מתאמן שנתיים 1.70 שוקל 81.5 על 11א.ש ואני ממש חושב על זה למה התחלתי להיות עייף מידי פעם נרדם גם בארוחות ואפילו החשק לעשות דברים יורד..
כמובן שאני עם תפריט מסודר. שעות שינה קבועות. ותפריט. דרך אגב. אני בן 19.
תודה לעוזרים.
@Tom @White Walker @WhiteOwl @
Up
עזרה מישהו?
מה עם טסט טוטאל שלא ראיתי שכתבת , אם אתה כל כך רוצה להיות בטוח בתוך הסייקל כדאי שתעשה שוב בדיקות לאחר חודש וחצי , תראה איך המדדים בעיקר תתמקד בחומרים שאתה לוקח שיכולים לשנות , כל חומר לגופו כן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית