הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקה סקוואט ודדליפט

• פותח/ת השרשור kabab
  • פורסם בתאריך

kabab

משתמש פעיל
548
1
נק' מוניטין:
1,457
548
1
סקוואט

דדליפט

איכות גרועה אני יודע,
טוב הערות הנה טעויות שאני רואה.
דדליפט: הגב נראה בסדר ברוב החזרות החגורה לא הייתה מחוזקת מספיק, והאחיזה קצת החליקה באחת החזרות אז לא הנעלתי. כל השאר נראה בסדר.
סקוואט: טוב יש הרבה מקום לשיפור
ברכיים גולשות בכל החזרות,חשבתי שעבדתי על זה אבל לא יודעים עד שלא מצלמים מסתבר. בחזרות האחרונות הפלג גוף עליון והתחתון לא עולים באותו קצב זה עושה קצת בעיות זה בגלל שהסכלתי במראה לראות אם שברתי מקביל, התחלתי מכמעט עצירה מוחלטת שזה קשה.
בסך הכל בשני התרגילים המשקל לא כבד בכל זאת היה 10 קילו יותר על המוט בכל תרגיל, אבל לא שברתי מקביל בסקוואט.

שחכתי לציין דדליפט- 85 ק"ג
סקוואט- 80 ק"ג

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
כן אני יודע שזה סקוואט לא טוב, אני בעצמי נדהמתי אחרי שצילמתי שככה זה נראה,
וכן קראתי את הספר, ואני עכשיו (ברגע זה קורא את הפרק של הסקוואט עוד פעם)
אימון הבא אני יעשה עם משקל שממש לא יהווה בעיה עד שאני אצליח לבצע את הסקוואט בצורה הרבה יותר טובה.
ובבקשה תעבירו ביקורת בשביל זה העלתי.
תודה.

אני סיימתי את הפרק על הסקוואט ביום שהבאת לי את הלינק לספר. כמה דברים ברורים מהספר:

קצות המרפקים שלך קרובים ומכוונים זה לזה במקום להיות מקבילים וזה גורם לכך להראות שאתה תומך במשקל עם הידיים. תפקיד הידיים הוא אך ורק לנעול את המוט במקום.

היציבה שלך נודדת מהעקב אל הקצה האחר ובחזרה רואים זאת בחזרה השנייה/שלישית. כמובן שבגלל זה ולא רק הברכיים זזות אופקית ואתה תמצא בספר איך מונעים זאת אז אני רק מציין.

כמובן שה-trunk שלך עולה רק אחרי התחת וההבדל בינהם הוא די גדול.

תסתכל על 2 קבוצות הפלטות ותראה שהן זזות בכיוונים נגדיים תוך כדי העלייה, ז"א שהמוט מסתובב לך קצת.

וכן אני לא מומחה כמובן כמו אחרים כאן. רק מביא דברים שראיתי בספר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית