הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה יהיה עם האנורקסים

מה הקשר לאנורקסיה (הוא נראה ממוצע)? ואיך אפשר למנוע את הופעת אנזים ה-CPK או אם הוא תמיד מופיע איך אפשר למנוע כמויות מרובות שלו שגורמות לפירוק שרירים?

מה הקשר לאנורקסיה (הוא נראה ממוצע)? ואיך אפשר למנוע את הופעת אנזים ה-CPK או אם הוא תמיד מופיע איך אפשר למנוע כמויות מרובות שלו שגורמות לפירוק שרירים?

אצל משה, כל מי שלא נראה כמו סופגנייה שרירית שמבצעת סקוואט או דדליפט, הוא שחיף 😉.

הגאון בכתבה הוא דוגמא נוספת לאדם שלא יודע להתאמן כמו שצריך. מזלו שהמצב לא התדרדר יותר בטרם התגלה.

הם אומרים בכתבה שהיה לו CPK גבוה, עכשיו יש את זה להמון מתאמנים ולי בבדיקות שעשיתי מזמן היה הרבה מעל הנורמה (3000-2800 , זה כל פעם השתנה אבל בגבהים האלה) , והם מתארים את זה כדבר גרוע,ואני זוכר שקראתי שזה לא נורא ויש את זה לכל מתאמן ברמות שונות..?

כל עוד יש בשרירים CPK ומספיק הכל בסדר. זה האנזים בעצם שמשפעל את הקריאטין הידוע והופך אותו לקריאטין פוספט שהוא מה שנותן את הכוח המתפרץ ואת האפקטים שאנחנו מכירים. ברגע שיש בעיות בשריר הוא מתחיל לדלוף החוצה אבל אמורה להיות גם רמה כלשהי שלו בדם גם ככה

בגלל שה-CPK שלי גבוה הייתי צריך לעבור 7 ועדות רפואיות לפני הגיוס שכללו ביקורים אצל נפרולוג, המטולוג ועוד מלא רופאים רק כדי לגלות שאין עם זה שום בעיה בשביל מישהו שמתאמן...😣

נערך לאחרונה:
מה הבעיה...

מה הבעיה אם אנורקסים היו לי איזה 20+ חברים שהם היו אנורקסים והתאשפזו במחלקות להפרעות אכילה.

מה הבעיה אם אנורקסים היו לי איזה 20+ חברים שהם היו אנורקסים והתאשפזו במחלקות להפרעות אכילה.
אתה צודק, אין שום בעיה עם אנורקסיה, אני חושב שכולם צריכים לפתח אנורקסיה כי אז העולם יהיה מקום טוב יותר, ואפילו יותר חשוב ככה כולם יוכלו להיות חברים שלך 🤪

צריך שכל הגברים יפתחו אנורקסיה חוץ מאיתנו, זה יעלה בצורה ניכרת את רמת הזיונים של הפורום 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית