דיון היפרטרופיה - SS או Ab?

• פותח/ת השרשור Cube
  • פורסם בתאריך

Cube

משתמש מתחיל
107
6
נק' מוניטין:
6
107
6
אהלן,

מה לדעתך מומלץ יותר לעלייה במסת שריר - תוכנית ss או ab?

אני יודע שרובכם פה דוגלים בss ותכניות כוח אך נניח שהמתאמן מעוניין רק להעלות במסת שריר - איזו תוכנית הייתם ממליצים לו לחודשיים שלוש שבסיומם יתחיל חיטוב.

אשמח אם תנמקו.

נניח שהמתאמן מעוניין רק להעלות במסת שריר
כדי להעלות במסת שריר, צריכים להיות חזקים.
כדי להיות חזקים, צריכים להתחזק.. וכדי להתחזק למתאמן המתחיל יהיו הרבה מאוד יתרונות מ SS מאשר לעשות AB עם התקדמות שבועית\דו חודשית ולהגיע לתוצאות שיכל להגיע ב 50% מהר יותר אילו עשה SS קודם לכן.

• פותח/ת השרשור
כדי להעלות במסת שריר, צריכים להיות חזקים.
כדי להיות חזקים, צריכים להתחזק.. וכדי להתחזק למתאמן המתחיל יהיו הרבה מאוד יתרונות מ SS מאשר לעשות AB עם התקדמות שבועית\דו חודשית ולהגיע לתוצאות שיכל להגיע ב 50% מהר יותר אילו עשה SS קודם לכן.

אז אתה אומר ש ss של 3 חודשים תוביל יותר עלייה במסת שריר מאשר ab? האם שאתה אומר "להגיע לתוצאות" אתה מתכוון לעליה במסת שריר או התחזקות? (למרות ששני הדברים קשורים זה בזה)

אז אתה אומר ש ss של 3 חודשים תוביל יותר עלייה במסת שריר מאשר ab? האם שאתה אומר "להגיע לתוצאות" אתה מתכוון לעליה במסת שריר או התחזקות? (למרות ששני הדברים קשורים זה בזה)
אני אומר ש SS יעשה אותו חזק יותר, וכשיתחיל תוכנית בעלת נפח גבוה יותר כשהוא חזק יותר, הוא יתקדם מהר יותר ובהסתכלות לטווח של השנה הקרובה יצבור הרבה יותר מסת שריר.

• פותח/ת השרשור
אני אומר ש SS יעשה אותו חזק יותר, וכשיתחיל תוכנית בעלת נפח גבוה יותר כשהוא חזק יותר, הוא יתקדם מהר יותר ובהסתכלות לטווח של השנה הקרובה יצבור הרבה יותר מסת שריר.

ואם נסתכל לטווח קצר שהמתאמן מעוניין לצבור כמה שיותר מסת שריר לפני חיטוב, מה הייתה ממליץ לו?

ואם נסתכל לטווח קצר שהמתאמן מעוניין לצבור כמה שיותר מסת שריר לפני חיטוב, מה הייתה ממליץ לו?
שאלה כללית מידיי.
סביר להניח שחודשיים שלוש זה לא מספיק זמן בשביל לראות תוצאיות כלשהן, ובטח שאם יוצאים לאחר מכן לחיטוב.. מה יהיה לחטב? עלייה של 5-6 קג ?

• פותח/ת השרשור
שאלה כללית מידיי.
סביר להניח שחודשיים שלוש זה לא מספיק זמן בשביל לראות תוצאיות כלשהן, ובטח שאם יוצאים לאחר מכן לחיטוב.. מה יהיה לחטב? עלייה של 5-6 קג ?

ברור שחודשיים אינה מספיק זמן לצבור כמות מסה מספיק גדולה לחיטוב אבל למשל אם העלה כבר 12~ קילו בערך ועכשיו רוצה למשוך עוד חודשיים שלוש לחיטוב. מה אז לדעתך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית