הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים SS, לא יכול לעשות סקוואט

Shtreimel

משתמש קבוע
1,115
276
נק' מוניטין:
635
1,115
276
בהמלצת @Matty אני מתייעץ פה לגבי התוכנית:
זה SS אבל אני לא יכול בכלל לעשות סקוואט בגלל פציעה אז במקום סקוואט יש דברים שונים:

מג: 68
משקלי עבודה נוכחיים לחמישי
DL: 95
Bench: 70
Press: 40

3 אימונים בשבוע, כשהלחיצות ייתקעו אני ישר אעביר אותן לטקסס.

A
3x5 Press
Deadlift 1x5
Chin ups 3x5

B
Bench 3x5
10-RDL 3x8
Pull Ups 3x5

בנוסף לכך בגלל שקיימת חולשה ביד אחורית אני רוצה לשלב מקבילים פעם בשבוע ל 3x5 עם התקדמות, באיזה אימון להכניס?
ובגלל שאני לא יכול לעשות סקוואט אני רוצה להוסיף עזר לקוואדס, באיזה יום להוסיף וכמה סטים וחזרות לעשות?

התקדמות:
לחיצות 2.5
דדליפט 5
RDL 5 וכשהמשקלים יתחילו להיות יותר כבדים 2.5
Pullups/Chinups 1.25/2.5

@stitch

אחזיר את הסקוואט לאט לאט, כרגע עושה פיזיוטרפיה

מה הפציעה אם אפשר לשאול?ֿֿ

גם אני פצוע כרגע, אבל במקום לעקוף את הבעיה, אני מטפל בה ישירות.

לדעתי נראה סבבה חוץ מהעניין של הרגליים כמובן, דדליפט וRDL זה לא מספיק, לג פרס אפילו אתה לא יכול לעשות? סקוואט במשקל קל לנפח גבוה אולי? לאנגים? משהו? ולגבי יד אחורית לא הייתי מוסיף מקבילים 3X5 הכתפיים מספיק סובלת מהפרס והבנצ', תנסה אולי לבחור תרגילי עזר יותר "ידידותי" ולעבוד איתו בטווח של 8-15 חזרות (לחיצה צרפתית, פשיטה בכבלים, בנצ צר וכו')

ולגבי טקסס, לפי המשקלים שפירסמת ממש לא הייתי ממהר לעזוב את הלינארית ולעבור לטקסס, סבלנות...

מה הפציעה אם אפשר לשאול?ֿֿ
מצטרף לשאלה. לג פרס נכנס בקטגוריה של מה שכן אפשר לעשות?

בכל מקרה, SS בלי סקוואט נראה לי כמו תוכנית אימונים בלי מכון כושר.
הייתי עושה FBW רגילה בינתיים. לג פרס - לחיצה - משיכה - עזר. התקדמות שבועית שפויה ורגועה.

• פותח/ת השרשור
מצטרף לשאלה. לג פרס נכנס בקטגוריה של מה שכן אפשר לעשות?

בכל מקרה, SS בלי סקוואט נראה לי כמו תוכנית אימונים בלי מכון כושר.
הייתי עושה FBW רגילה בינתיים. לג פרס - לחיצה - משיכה - עזר. התקדמות שבועית שפויה ורגועה.
ניסיתי היום לג פרס, לא הרגשתי את הפציעה אך הרגשתי עומס בברכיים - כנראה עשיתי טכניקה לא טובה - מאמין שאני יכול לעשות לג פרס אם אלמד לעשות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית