הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רכישת רכב

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
שטיפה רגילה הורגת את הצבע של הרכב.
עדיף לקנות קצת חומרים, מטלית וכפפה ולשטוף לבד.

• פותח/ת השרשור
טוב חברים

החלטתי שאני מתפנק עם זוג רמקולים קדמיים לרכב של JBL אני רק מתלבט מה בדיוק הגודל של הרמקולים שיכנס בדלת ?

הכי פשוט זה למדוד את הרמקולים הקיימים בדלת.

למה שלא תקנה אופנוע?
בסוף הבאתי את ה-i10

עשיתי העברת בעלות ביום חמישי שבוע שעבר וביום שישי לקחתי אותו ופינקתי אותו בשטיפה, קרצפתי לו ת'תחת.

הצעות לדברים חדשים לרכב יתקבלו בברכה. כל דבר שיעלה בדעתכם - מרמקולים קדמיים, קומפוננט, מקום לשטיפה אמין ולא שוחט ת'כיס שאפשר לסמוך עליו באזור חולון/ראשון וכו'.
מה עם תמונות?

• פותח/ת השרשור
כי אופנוע זה מסוכן ומספיק פעם אחת בשביל ללכת טוטלוס לא צריך יותר...

אעשה בהזדמנות כשאשטוף והרכב יראה נורמלי יותר.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בדקתי ובדלתות יש 5.25 אינטש.

אם אני רוצה 6.5 צריך לעשות בניית הגבהה.

מישהו כאן מבין ברמקולים ? מלא ממליצים על JBL אבל יש להם כ"כ הרבה דגמים של 5.25 אינטש שכבר תפסתי ת'ראש.

ואללה לא חשבתי שיש רכב מהעשור האחרון שעדיין יש בו 5.25. הוצאת לבדוק או שאמרו לך?

• פותח/ת השרשור
בדקתי בגוגל והגעתי לקארספורום ושם מישו שאל את אותה שאלה

לטעמי הכי חשוב ברכב:
1. שיהיו כמה שפחות תקלות לא צפויות(לא מדבר על בלאי טבעי כמו ברקסים או צמיגים ולא על טיפולים תקופתיים שמישהו שכח בניגוד להוראות יצרן)
2. שיהיו לא מעט כאלה בכביש: ככה שאם הייתה תאונה, לא צריך למשכן את הבית בשביל להחליף מראת צד או מה שלא יהיה.
3. שהרכב קיבל לפחות 4 כוכבים במבחני ריסוק(ושהציון יירד על בטיחות להולכי רגל, לא למי שברכב)
4. לבדוק שהרכב מטופל בזמן(רלוונטי ליד ראשונה לרוב)

בקשר לקוסמטיקה: אין רכבים בשוק בלי "נשיקות" בפרונט/אחורה או שריטות של איזה חרא שהתחשק לו להיות יצירתי ולהביע את זה על הדלת, לי העיפו מראה חשמלית באחד הרכבים שהיו לי וברכב הנוכחי השאירו שפשופים 3 פעמים, כל השיט הזה קרה בחניות מסודרות

אני עם מאזדה 3 ומרוצה מהכל פרט לצריכת דל(ביטוח אחלה, טיפולים לא יקרים, 0 תקלות וכו').

מי שקונה רכב שיושב 4-5 שנים על הכביש שנראה "נקי" משריטות- שיהיה בטוח שהרכב עבר צביעה חלקית ו/או עבודות קוסמטיקה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית